Moneybookers VIP program a ich MasterCard
Re: Moneybookers VIP program a ich VISA karta
pred casom mi pisali ze sa da ucet zrusit a mozes si potom vytvorit novy (s inou emailovou adresou) v novej mene
len som chcel aby mi to potvrdili a dali mi nejaky postup co mam robit - 3 dni a ziadna odpoved - nice support
len som chcel aby mi to potvrdili a dali mi nejaky postup co mam robit - 3 dni a ziadna odpoved - nice support
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
hmm to znie pekne ale otazne je ako by som to potom riesil na pacificu-totiz tam tiez nemaju bohvieaky support lol
+ podstupit vsetky tie verifikacie atd znova zrejme-ale asi by sa oplatilo:)
+ podstupit vsetky tie verifikacie atd znova zrejme-ale asi by sa oplatilo:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kuurnik, to by chcelo 2 MB ucty - aj USD a aj EUR. Totiz vzhladom na to, ze na LA tym ludom obcas preskoci, by som si radsej drzal peniaze mimo herne, lebo clovek nikdy nevie, kedy im preskoci a zacnu vymyslat nemoze veci s dokladmi. Zaroven sa ale oplati drzat momentalne tie bubaky USD ..
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
napisal som aj MB aj pacificu tak uvidime, jj JK momentalne v USD lepsie ale stale je to whatever>CZK:D
-
no uz mi odpisali takze to dnes vecer skusim zmanazovat
Another option is to close this account and open a new one in the desired currency. However, please note that in the new account you will not be able to use the e-mail address that you have registered.
-
najs, mne pacific odpisal, ze sa da zmenit mail adresa na MB pre zmenu, takze v pohode..
edit
tak trosku nerozumiem ci to teda je mozne pouzit povodne ucty a banky alebo nie..hm?
edit
Vážený pane lalala,
Děkujeme, že jste nás kontaktoval.
Chtěli bychom Vás informovat, že není možné změnit měnu na Váš Moneybookers účet s emailem lalala@lalala.com, protože jsou na účtu již provedené transakce.
Jedinou možnost používat účet Moneybookers v eurech, je abyste si tento účet zrušil tímto způsobem: Přihlásit se > Doporučující email > Účet/Bezpečí > Chtěl(a) bych svůj účet Moneybookers uzavřít > Opravdu chcete uzavřít svůj účet Moneybookers? > Ano.
Poté si můžete založit novvý. Mějte prosím na paměti, že údaje jak emailová adresa, telefonné číslo, kreditní karty aj. není možné podruhé přidát v našem systému. A je také nutné na nový účet Moneybookers znovu zpracovat verifikace.
Chtěli bychom také Vás upozornit na to, že na území České republiky společnost Moneybookers spolupracuje s místní bankou a můžeme bankovní transfery zracovat jen v CZK. Jestli na Vaš účet je měna odlišná od CZK je nutno kontertování částku. A také na území Slovenska společnost Moneybookers spolupracuje s místní bankou a můžeme bankovní transfery zracovat jen v EUR.
V případě, že si účet s emailem lalala@lalala.com zrušíte, po registace nového můžete nás zpět kontaktovat, abychom umožnili úžití Vašich bankovních účtů a paltebních karet na Váš nový účet: Přihlásit se > Doporučující email > Účet/Bezpečí > Požádali jste ode mne informaci a/nebo dokumenty > Vyplnit ID lístek (číslo Vašeho lístku je 12345678).
Doufáme, že informace byla pro Vás užitečná.
S pozdravem
Galina
Moneybookers tým
tak trosku nerozumiem ci to teda je mozne pouzit povodne ucty a banky alebo nie..hm?
-
cashout 250e stoji 1,8e co je asi 0,7% to je pohoda. Idem do toho.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
tak uz som konto zrusil a hned som si vytvoril nove, poziadal som support o odmazanie kreditky zo stareho uctu aby som ju mohol pouzivat s novym
este sa musim prekusat verifikaciami uctu a potom sa budem trapit s updatom moneybookers mailu na herniach
zatial to vyzera fit, rovno si asi vybavim aj tu neteller kartu aby som nemusel drzat vela penazi na jednom mieste
inak niekde som zachytil ze moneybookers ma tiez moznost security tokenu ako P****Stars
este sa musim prekusat verifikaciami uctu a potom sa budem trapit s updatom moneybookers mailu na herniach
zatial to vyzera fit, rovno si asi vybavim aj tu neteller kartu aby som nemusel drzat vela penazi na jednom mieste
inak niekde som zachytil ze moneybookers ma tiez moznost security tokenu ako P****Stars
-
tucniak napísal:najs, mne pacific odpisal, ze sa da zmenit mail adresa na MB pre zmenu, takze v pohode..
ako sa to da?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
asi napisat na support, mne na live chate skratka napisala teta, ze sa to DA.
overil by som to radsej este ale napis im aj ty:)
overil by som to radsej este ale napis im aj ty:)
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.