Freeman

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Freeman

Odoslaťod pegas1975x 01 Mar 2010 11:51

FreeMan napísal:
Chlpo1989 napísal:Ako si dopadol s tym pokerstrategy? Podalrilo sa? :)

Poslal som mamin pas ale nebola tam adresa tak si pytali adresu ale nemame dokument s datumom narodenia a adresou.Tak som odfotil pas a dokument kde bola adresa ale prisiel mi znova email ze mi potrebuju adresu omg.Myslis ze by stacilo ked uz chekli vek tak staci poslat len dokument s adresou?

Posli im nejaku fakturu za byt alebo telefon kde je mamine meno a adresa.To by im uz malo stacit.

Za tento príspevok od pegas1975x poďakovali :
FreeMan
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod FreeMan 01 Mar 2010 18:49

Chlpo1989 napísal:Myslim si, ze by to malo byt v pohode. Napis im, ze si posielal pas a ze teraz len dokladas adresu.

:D ja som im poslal to poslal ale neviem.No ale skusim im poslat samostatne nejaky ucet.
FreeMan

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 51 krát/0 krát

Odoslaťod FreeMan 01 Mar 2010 18:49

pegas1975x napísal:
FreeMan napísal:
Chlpo1989 napísal:Ako si dopadol s tym pokerstrategy? Podalrilo sa? :)

Poslal som mamin pas ale nebola tam adresa tak si pytali adresu ale nemame dokument s datumom narodenia a adresou.Tak som odfotil pas a dokument kde bola adresa ale prisiel mi znova email ze mi potrebuju adresu omg.Myslis ze by stacilo ked uz chekli vek tak staci poslat len dokument s adresou?

Posli im nejaku fakturu za byt alebo telefon kde je mamine meno a adresa.To by im uz malo stacit.

Diky skusim :)
FreeMan

Odoslaťod zetko61 01 Mar 2010 21:34

ja som sa až teraz dostal k tvoju blogu a chcem ti len povedať, že dobre robíš že začínaš tak zavčasu, ja mám tiež len 16 a hrám cez setrin účet :D a tiež si pamatám ako som so skúsenosťami z Facebook pokru išiel ako najväčší majster sveta na P****Stars a tam som hitol hneď prvý nedeľný CZ/SK freeroll..akurát že mne sa už po začiatočných neúspechoch a pádoch, keď moj roll bol cca 90 centov(vyhral som 90man MTT SnG s BI 25 centov :Yahoo!: ), podarilo spraviť aspoň aký taký roll na NL5 a pomaly skúšam NL10. A keď som to dokázal ja tak to pôjde aj tebe... tak ti poviem len toľko- teraz viacej študuj ako hraj ;) a :gl: do ďalšieho pokrového života :Bravo:
zetko61

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 8 krát/0 krát

Odoslaťod FreeMan 01 Mar 2010 21:48

Njn musim sa ucit ale ked ja som taky lenivy.... :D
Este nemam zmaknute ani pokrove pojmy ale zatial hrajem iba freerolls :D
Ale uz postupne nieco studujem teda uz viem Short Stack Strategy ale chcem sa naucit viacej o Bankrollu atd co sa tyka pokru.
Len musim chciet ale ked pridem zo skoly domov potom hned na trening a z treningu som velmi unaveny a nemam chut studovat poker.Ale dakujem za motivaciu uz sa snazim zlepsit a chcem aj studovat :)

btw. hrajem prave freeroll na FT tak drzte palce :D
FreeMan

Odoslaťod Proky 02 Mar 2010 18:44

FreeMan napísal:Njn musim sa ucit ale ked ja som taky lenivy.... :D
Ale uz postupne nieco studujem teda uz viem Short Stack Strategy ale chcem sa naucit viacej o Bankrollu atd co sa tyka pokru.
Len musim chciet ale ked pridem zo skoly domov potom hned na trening a z treningu som velmi unaveny a nemam chut studovat poker.Ale dakujem za motivaciu uz sa snazim zlepsit a chcem aj studovat :)

odporucam nejaku renomovanu online poker skolu, kde je plno clankov, videi, diskusii a pod., ak vies po anglicky tak je to velke plus
Obrázok používateľa
Proky

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Odoslaťod zetko61 02 Mar 2010 18:49

pre začiatok stačia články tu na PP.sk a blogy miestnych borcov ;)
zetko61

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 8 krát/0 krát

Odoslaťod FreeMan 02 Mar 2010 18:50

Proky napísal:
FreeMan napísal:Njn musim sa ucit ale ked ja som taky lenivy.... :D

odporucam nejaku renomovanu online poker skolu, kde je plno clankov, videi, diskusii a pod., ak vies po anglicky tak je to velke plus

Po Anglicky praveze velmi neviem.Na pokerstrategy bol ten navod celkom jednoducho anglicky napisany takze som mal aj trochu lucku :D
FreeMan

Odoslaťod FreeMan 05 Mar 2010 14:09

Takze dostal som 50 dolarov od PokerStrategy a teraz mi uz len clearnut bonus aby mi tam ostaly :D
Mno takze idem si preopakovat Short Stack Strategy a idem nato.
Drzte prsty :)
FreeMan

Odoslaťod Chlpo1989 05 Mar 2010 14:10

:gl: :good:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!