BIG REPORTTento mesiac sa da pre mna nazvat aj prelomovy. Uvedomil som si strasne vela veci, ktorym som rozumel, ako som si doteraz myslel, ale nebolo to tak
Uvedomil som si hlavne vyznam pozicie, ked za mnou sedia mega
alebo totalny maniaci profit ide dole vodou. Preto okamzite odchadzam od stolov a hladam nove.
Takisto ked prisadam k novemu stolu a vidim, ze by za mnou sedel nejaky magor, tak si tam ani nesadnem a hladam dalej. Aj ked to mozno vyznie blbo, ale aj na NL2 - NL5 je table selekcia dost dolezita vec a da sa povedat, ze gro profitu pochadza iba z niektorych ludi, ktorych casto stretavam a snazim sa proti nim hrat iba IP.
Dalej si robim mega kvantum poznamok, ktore ako sa ukazalo, mi asi 5-7x zachranilo BI. Snazim sa hrat na tych hracov s ktorymi mam bohatu history a na kila readov. Samozrejme, ze sa ich snazim vyuzivat a rozmyslat pri tom.
Dalsia dolezita vec je, ze som prestal hravat marginal handy OOP, pretoze aj ked budem mat lepsiu ruku, fish ma proste bet potmi vytlaci pokial netrafim a zistil som, ze je to pre mna velmi stratova zalezitost. Takisto sa vyhybam situaciam, kde ja som bez iniciativy okrem malych PP´s.
Zvladam TILT co je u mna velke
+Hral som na 2-4 stoloch co mi dokonale postacovalo na celkovy prehlad . Stiham si robit poznamky, prehravat HH, ukladat zaujimave ruky a premyslat nad zlozitymi situaciami.
OBROVSKY prinos bol pre mna studium uplne vsetkeho, co prislo pod ruku. Pozeral som videa, cital clanky, blogy, prechadzal som stovky ruk na uNL a pod.
NL2Nastupil som do mesiaca s cielom dostat sa z minusu, ktory som spravil pocas mojich nerozvaznych cias a postupne prejst na NL5 kde som bol ako inak, taktiez v minuse
Bankroll na NL5 som mal uz od zaciatku januara, ale nechcel som zostat na NL2 v minuse.
NL2 som zakoncil
+1$ ever co ma velmi tesi
Graf z NL2
- NL2.jpg (119.08 ) Zobrazená 1984 krát
NL5Cielom na tento mesiac bolo zorientovat sa tu, zvyknut si na novy betsizing (sem-tam mi to este trva zvolit spravny raise
). Nemal som ziadne plany, ze napr. nebyt v minuse a pod. Mal som stanoveny stoploss
2BI z dovodu tiltu alebo niecomu tomu podobnemu. Chcel som pokracovat vo svojej hre na NL2 ale hram nejako moc tight. Aj ked to funguje.
V polovici mesiaca som mal pre mna dost nevidany DS, ked som prehraval 2nd nuts. Potom ale prisiel HERO day a robil som neskutocne cally (tymto chcem podakovat mojim poznamkam). Vdaka tomu som sa vyhrabal pomerne skoro
+6BI asi za 2,5k ruk.
Graf z NL5
- NL5.jpg (123.67 ) Zobrazená 1985 krát
Este pripajam celkovy graf a staty
- NL2+NL5.jpg (122.46 ) Zobrazená 1995 krát
- stats.JPG (19.53 ) Zobrazená 1948 krát
Plany na marec su:
- Hrat A game
- Vyvarovat sa TILTU
- 10k+ hands
- V pohode sa usadit na NL5