Demencia slovenskeho hokeja

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: Demencia slovenskeho hokeja

Odoslaťod martinique39 03 Mar 2010 08:38

yegon napísal:lol nesefuje slovenskemu hokeju typek co vykradol harvardske fondy spolu s kozenym?

presne tak, na hokej musime zabudnut. o 4-5 rokov budeme hrat tak maximalne s rakuskom o udrzanie.
praca s mladezou nie je ziadna. doraz sa kladie len na to kolko sa komu podari ukradnut na stavbe stadiona :bad:
este sa par euro podari otocit ked budu u nas MS a potom hokej na slovensku skonci :x
martinique39

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 03 Mar 2010 10:09

martinique39 napísal:
yegon napísal:lol nesefuje slovenskemu hokeju typek co vykradol harvardske fondy spolu s kozenym?

presne tak, na hokej musime zabudnut. o 4-5 rokov budeme hrat tak maximalne s rakuskom o udrzanie.
praca s mladezou nie je ziadna. doraz sa kladie len na to kolko sa komu podari ukradnut na stavbe stadiona :bad:
este sa par euro podari otocit ked budu u nas MS a potom hokej na slovensku skonci :x

-toto treba niekde zapisat,tvoj prvy rozumny prispevok na pokerportal
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod buschle 03 Mar 2010 10:15

mala krajna => preferovane su len deti funkcionarov v akomkolvek sporte => malo talentu => :bad:
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod ferkan 03 Mar 2010 10:16

Filc je gut trener ale nerobil by som z neho nejaku extra modlu :) 2002 mal k dispozicii na MS fakt super vyber kdezto ostatne timy boli po olympiade tak trosku demotivovane a podla toho aj vyzerali ich supisky... Tiez treba pripomenut minulorocne MS a svetovy pohar kedy bol trenerom a hra aj vysledky boli otrasne... Pricom na svetovom pohary mal k dispozicii to najlepsie. Osobne som za kanadskeho trenera... myslim ze neuskodi trener z ineho prostredia nezatazeny slovenskymi problemami v hokeji a spormi... Plus ina mentalita a pribudnu hadam trosku nove prvky do nasho herneho stylu.
ferkan

Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod buschle 03 Mar 2010 10:19

cesi maju tieto roky trochu krizu s narodnym muzstvom ale oni vykon budu podavat do buducna , my sme ale do 5rokov uplne v <> aj s tou nasou trapnou ligou, tato generacia skoncila..
Naposledy upravil buschle dňa 03 Mar 2010 10:24, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod buschle 03 Mar 2010 10:22

ferkan napísal: Osobne som za kanadskeho trenera...

ten narodny trener , akoze kedy ma vniest tie prvky do nasho muzstva , hracov ked ma hracov k dispozicii tak akurat na svetovych turnajoch. Na tych inych ako MS/OH ma 3/4 hracov len takych do poctu.
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod yegon 03 Mar 2010 10:27

tak ale zase ako nahrabes deti na hokejove treningy, kedysi kto chodil na hokej bol frajer

dnes sa ale uz skoro nesportuje, vsetcia len cucia na sport v telke - to na tom uplne neznasam, velke reci okolo nasich hokejistov alebo futbalistov ale miesto toho aby tie prenosy ludi motivovali ist si zahrat ten sport von si 99% divakov da radsej pivo a cigaretu

je to velka chyba rodicov imo - nepamatam kedy som naposledy videl nejakeho otecka vonku hrat so synom hokej alebo futbal - kedysi to bolo normalne - teraz si maximalne daju NHL na pocitaci - well done len nech sa potom necuduju ze im z deti vyrastu smatlavi tucni geekovia a na slovensku nebude mat kto reprezentovat v hokeji/futbale/...

Za tento príspevok od yegon poďakovali :
speksSVK
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ferkan 03 Mar 2010 10:28

buschle napísal:
ferkan napísal: Osobne som za kanadskeho trenera...

ten narodny trener , akoze kedy ma vniest tie prvky do nasho muzstva , hracov ked ma hracov k dispozicii tak akurat na svetovych turnajoch. Na tych inych ako MS/OH ma 3/4 hracov len takych do poctu.

pocas pripravy na MS, ved to je par tyzdnov :D
ferkan

Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod martinique39 03 Mar 2010 11:06

ferkan napísal:Osobne som za kanadskeho trenera...

problemy slovenskeho hokeja nevyriesi ziadny trener, ani kanadsky ani slovensky.

osobne si myslim ze narodne muzstvo nema trenovat niekto cudzi.
martinique39

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod Sunwu 03 Mar 2010 11:06

yegon napísal:je to velka chyba rodicov imo

ale nepomaha ani system, ktory tu funguje. V US ma kazda skola muzstva v roznych sportoch, konaju sa sutaze medzi skolami na vsetkych urovniach, pocnuc dedinskymi skolickami a konciac drahymi sukromnymi skolami, panuje tam rivalita, podporuje sa zdrava sutazivost, za sport sa davaju stipendia a podobne, nehovoriac o tom, ze pre decka je takyto sutazny sport jednoduchsie mat v ramci skoly a to vsetko vytvara motivaciu niecomu sa venovat.

Neviem ako je to u nas teraz, ale my sme na strednej mali raz za rok futbalovy turnaj, ktory aj tak vzdy vyhrala ta ista trieda a tym padom akakolvek podpora sportu koncila
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!