babo rad

Príspevky zo starej diskusie

Re: yegon+fidelko

Odoslaťod fidelko 02 Aug 2007 15:34

Este jedno by ma zaujimalo:nema vplyv na to kolko navysovat aj ako tight je stol?
Ked pravidelne traja dorovnaju 4xBB je asi rozdiel oproti stolu kde po 3xBB vsetci poskladaju,nie?
Prestav si ze po 4xBB ti dorovnaju siesti hraci.To aj ked mas AA tak sa mozes s vyhrou potu rozlucit.
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

loose stol

Odoslaťod yegon 02 Aug 2007 16:01

urcite je to rozdiel, na nete som sa s takym loose stolom zatial nestretol ale pocul som su live cashgamy kde standardny raise je 10-20xBB :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

rozuzlenie

Odoslaťod keso26 02 Aug 2007 22:17

..hral som to ja a hitol som set :-D

..preto som Ta na flope dorovnal, no a na turne som nevedel, ci nahodou nemas A-A, preto taky blby bet, ale kedze si len dorovnal, vedel som, ze nie a tak som na riveri mohol betnut,kedze nedoslo heart ani spade :-P

..takto to mohlo byt tiez, nie ? :-D
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

zapisovanie typu hracov

Odoslaťod wizdo 02 Aug 2007 23:30

Viem ze to mozno znie ako strasna kravina..ale pise si dakto z vas ze co za tip hraca hra s nim pri sotel a poodbne??...abo to vsio zistuje az po dajakej hodine hry??...

ja eln tak ci dakto vyuziva to miesto an pisanie...a ci si nepise...ze henten bol maniak, dalsi bol tight agresive atd....

viem ze to k teme moc nesedi...to len tak zo zaujimavosti...bo casto vidam rovankych ludi na cash games pri urcitej vyske...aj ked pocty stolov a spol je ich mrte...ale pri tom co tu am kopa ludi odohrate by to aj slo ne??
wizdo

Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: zapisovanie typu hracov

Odoslaťod buschle 03 Aug 2007 08:46

ja to pouzivam je to dobra vec, po dlhsej dobe sa stretnes s par ludmi ktorych si oznacil..
a je dost zabava si precitat potom tne popisok
Lebo su extremne tight hraci, agresivny big bluffery ( je skoda si ich neoznacit)
Najhorsie na tom je to ze , najviac si oznacujem idiotov.. ale tych uz asi sotva uvidim lebo pri ich style hry je ich bankroll do par dni fuc.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

xx

Odoslaťod cstrike22 03 Aug 2007 09:21

loose stol
urcite je to rozdiel, na nete som sa s takym loose stolom zatial nestretol ale pocul som su live cashgamy kde standardny raise je 10-20xBB

ano cash live je vzdy ovela viac loose. Je to tym, ze hras iba jeden stol a odohras menej ruk za hodinu preto sa hra viac kombinacii. A nadranom alebo na obed na druhy den ked sa hra nonstop tak je uplne bezne, ze pri blindoch 25/50 sa kazda hra raisuje pf na 10-15 x BB.

Ano poznamky k hracom si treba pisat ja mam skoro ku kazdemu hracovi normalne roman :-) ono je to velmi uzitocna vec pretoze 95% ludi nedokaze menit svoj styl a hra defaultne.
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: zapisovanie typu hracov

Odoslaťod wizdo 03 Aug 2007 09:37

a co si tak k nim pisete???...ked pises ze tam ams romany....
wizdo

Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: Re: Re: zapisovanie typu hracov

Odoslaťod cstrike22 03 Aug 2007 11:09

kazdy co uzna za vhodne.. ja si pisem napr:
DRB - degenerated retarted bastard
DP - die please
-ultra lama
-blufer atd
to su take obecne skor for fun a potom
napr: ze pozor solid hrac, slowplayuje TPTK -top pair top kicker, calling station, ked nehitne flush draw alebo str8 draw dava velky overbet na river a snazi sa stealnut pot atd atd
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

poznamky

Odoslaťod yegon 03 Aug 2007 11:47

ja si tiez zapisujem v SNG mi to dost pomaha lebo casto stretavam rovnakych hracov. Problem je ze cash hravam len par sto ruk mesacne vacsinou ked sa nudim alebo ked viem ze nebudemmat cas dohrat sngcka a este k tomu na limitoch na ktorych hra milion ludi cize poznamky vacsinou na nikoho nemam.

Snazim sa hrat prvych 15-20 minut tight ABC kym zistim o protihracoch aspon zakladne veci, vacsinou hravam 6handed takze za tych 20 minut sa da zistit dost

ak by som napriklad tuto ruku s KK hral o pol hodinu neskor tak bez problemov callnem allin na riveri lebo to uz by som vedel ze protihrac je beznadejny bluffer a je schopny mi takto hrat s 25
Obrázok používateľa
yegon

cstrike poznamky

Odoslaťod yegon 03 Aug 2007 11:48

zabudol si na jednu z najdolezitejsich skratiek

GA - get aids :)
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!