babo rad
babo rad
cash nehravam ale reku pre zmenu si dam nejake nizky limit aby som vela neprehral a tot co sa mi stalo
neviem ci som to hral ok, skusim si to neskor zanalyzovat ale teraz nemam cas na to. Co si o tom myslite vy?
bol som na stole asi 10 ruk, hrac leba2206 hral velmi pasivne, nezvysoval vzdy len calloval a to dokonca aj ked mal slabe karty, ako stredny par alebo AJ-AK na flope z malych kariet.
***** Hand History for Game 6200378081 *****
$100 USD NL Texas Hold'em - Wednesday, August 01, 09:35:40 ET 2007
Table Table 127204 (Real Money)
Seat 7 is the button
Total number of players : 10
Seat 1: leba2206 ( $154.78 USD )
Seat 2: dblo008 ( $76.17 USD )
Seat 5: utvekklo2 ( $156.90 USD )
Seat 7: Crocodylus ( $81.53 USD )
Seat 8: kophta4ever ( $110.60 USD )
Seat 9: RandalThor6 ( $43.27 USD )
Seat 10: vLum08 ( $21 USD )
Seat 6: yegon ( $103.78 USD )
Seat 3: KaeptnAhab ( $20.50 USD )
Seat 4: SHARKBITESDONK ( $101.50 USD )
kophta4ever posts small blind [$0.50 USD].
RandalThor6 posts big blind [$1 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to yegon [ Kd Kc ]
>You have options at PPM Satellite Sub Qualifier Speed (1110615) Table #3 Table!.
vLum08 folds
leba2206 calls [$1 USD]
KaeptnAhab folds
SHARKBITESDONK folds
utvekklo2 folds
sometimes he seems to misclick
yegon raises [$5 USD]
Crocodylus folds
kophta4ever calls [$4.50 USD]
RandalThor6 folds
hehe
leba2206 calls [$4 USD]
** Dealing Flop ** [ 6h, 4s, 5h ]
kophta4ever checks
leba2206 bets [$6 USD]
yegon raises [$23 USD]
hoped for a call there
kophta4ever folds
leba2206 calls [$17 USD]
** Dealing Turn ** [ As ]
leba2206 bets [$15 USD]
yegon calls [$15 USD]
** Dealing River ** [ Jc ]
>You have options at PPM Satellite Sub Qualifier Speed (1110615) Table #3 Table!.
leba2206 bets [$60 USD]
yegon folds
leba2206 does not show cards.
leba2206 wins $149 USD
neviem ci som to hral ok, skusim si to neskor zanalyzovat ale teraz nemam cas na to. Co si o tom myslite vy?
bol som na stole asi 10 ruk, hrac leba2206 hral velmi pasivne, nezvysoval vzdy len calloval a to dokonca aj ked mal slabe karty, ako stredny par alebo AJ-AK na flope z malych kariet.
***** Hand History for Game 6200378081 *****
$100 USD NL Texas Hold'em - Wednesday, August 01, 09:35:40 ET 2007
Table Table 127204 (Real Money)
Seat 7 is the button
Total number of players : 10
Seat 1: leba2206 ( $154.78 USD )
Seat 2: dblo008 ( $76.17 USD )
Seat 5: utvekklo2 ( $156.90 USD )
Seat 7: Crocodylus ( $81.53 USD )
Seat 8: kophta4ever ( $110.60 USD )
Seat 9: RandalThor6 ( $43.27 USD )
Seat 10: vLum08 ( $21 USD )
Seat 6: yegon ( $103.78 USD )
Seat 3: KaeptnAhab ( $20.50 USD )
Seat 4: SHARKBITESDONK ( $101.50 USD )
kophta4ever posts small blind [$0.50 USD].
RandalThor6 posts big blind [$1 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to yegon [ Kd Kc ]
vLum08 folds
leba2206 calls [$1 USD]
KaeptnAhab folds
SHARKBITESDONK folds
utvekklo2 folds
sometimes he seems to misclick
yegon raises [$5 USD]
Crocodylus folds
kophta4ever calls [$4.50 USD]
RandalThor6 folds
hehe
leba2206 calls [$4 USD]
** Dealing Flop ** [ 6h, 4s, 5h ]
kophta4ever checks
leba2206 bets [$6 USD]
yegon raises [$23 USD]
hoped for a call there
kophta4ever folds
leba2206 calls [$17 USD]
** Dealing Turn ** [ As ]
leba2206 bets [$15 USD]
yegon calls [$15 USD]
** Dealing River ** [ Jc ]
leba2206 bets [$60 USD]
yegon folds
leba2206 does not show cards.
leba2206 wins $149 USD
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: babo rad
Podla mna si to urobil genialne. Ja by som dolozil a vsetko by som prehral.
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
hand
no prave ze ked som potom videl toho cloveka hrat tak som si povedal ze mozno sa aj oplatilo dolozit :) hral pomerne zmatene
problem bol ze som bol na stole len chvilu a zatial som o nom nic nevedel. Zaujima ma teda ci je spravne tuto ruku zlozit ak na super nemam ziadny lepsi read a beriem ho ako standardneho hraca.
Tiez ma zaujima ci nezlozit uz na turne
problem bol ze som bol na stole len chvilu a zatial som o nom nic nevedel. Zaujima ma teda ci je spravne tuto ruku zlozit ak na super nemam ziadny lepsi read a beriem ho ako standardneho hraca.
Tiez ma zaujima ci nezlozit uz na turne
-
no tak skusim moje myslienky - okomentujte mi to ak sa niekd
pred flopom:
leba2206 UTG+1 – limp
mozne ruky AA,KK ako trap so snahou reraisnut raisera za nim
stredny alebo maly par
suited connector od 78 po KQ
slabe alebo stredne silne suited A az po AJ
su i ine moznosti ale toto je najpravdepdobnejsie
yegon reraise standardny na 3xBB + 2x sucet limpov (v tomto pripade 1BB)
kophta4ever – SB call
mozne ruky par nizsi ako JJ
trochu menej pravdepodobne ale mozne AK, AQ i ked si myslim ze s AK out of position by bolo lepsie reraisnut
moznost je aj maskovane AA
kazdopadne hrac by mal mat bud velmi silnu ruku s ktorou si moze dovolit hrat out of position alebo par s tym ze bude hrat ciste na set pretoze tam na pozicii tak nezalezi
leba 2206 – call
na zaklade callu este nemozeme vylucit ziadne ruky z jeho rozsahu, vsetcia mame velke stacky cez 100xBB takze ma implied odds na call
Flop:
flop je jeden z tych horsich :) asi horsie by to mohlo byt uz len ak by bol T high a vsetky karty by boli srdcove (hlavne ked na ruke nemame Kh). Je sanca ze ak proti nam hral niekto s malym alebo strednym parom tak ma bud set alebo otvorenu postupku. Suited connector moze mat flush draw, otvorenu postupku a par alebo uz hotovu postupku, pripadne gutsho straight.
kophta4ever – check
na takomto boarde sa set necheckuje hlavne ked sme traja a koptha4ever nema istotu ze ja ako predflopovy raiser budem pokracovat v agresii a vsadim aj na flope (dovod je ze mam 2 superov a seminebezpecny flop takze s rukou typu AK hlavne ak by boli srdcove by som nemusel vsadit aby ma niekto necheckraisol) - takze tohto hraca by sme sa nemali obavat
leba2206 – bet 6$
to je velmi cudny bet, neviem si uplne predstavit s cim by som takyto bet zahral. Jeho vyska nechrani pred flushom. Je mozne ze je to uplny bluff, mozno by som si na take nieco trufol ak by som mal na ruke Ah a vedel som ze ak niekto caka na flush bude sa bat ze niekto caka vyssi. Takisto to moyze byt monster typu 7h8h. Pripadne sparovane eso vo farbe Ah4h alebo Ah6 prip Ah5. Neda sa vylucit ani set ani dva pary. Skutocne na zaklade tohto betu neviem nic nove iba ak ze mam pocit ze hrac nie je prilis skuseny.
Rozhodol som sa preto raisnut na 23$ - ked sa na to divam spatne tak sa mi zda ze to bolo malo. Dal som mu pot odds 2.6 ku 1 asi by bolo lepsie v tejto situacii zvysit na 34$
Koptha4ever podla ocakavania fold
leba2206 – call
tu uz mam pocit ze nie je vela ruk ktore svojimi kralmi bijem a ktore moze mat. V podstate jedine Ah5h, Ax vo farbe ktore som nevyhnal lebo som malo raisol, pripadne nejaky vysoky suited connector ako QhJh alebo KhQh
Turn je asi tak najhorsie co mohlo prist, pretoze polovica jeho rozsahu prave spravila par ktory ma poraza :(
leba2206 – bet 15$
zase velmi cudny bet len 15$ do 62$ potu, dostavam cez 5 ku 1 na call, tu by som sa asi mal rozhodnut zahodit KK lebo uz skutocne nie je vela kariet ktore by takto super mohol hrat ak nie je uplny maniak. Mal som vsak take odds a okrem toho poziciu ze som si povedal ze tych 15$ risknem a uvidim co super spravi na riveri. V podstate som si myslel uz tu ze nemam najlepsiu ruku takze asi by bolo lepsie zlozit.
river
leba2206 – bet 60$
jeho bet moze byt bud bluff alebo value bet, value bet v tejto situacii sa da hrat s odretymi usami s esom alebo s dvomi parmi, setom alebo postupkou. Cize ak je to value bet tak nemam sancu na vyhru.
Ak je to bluff tak moze byt s nizsim parom a/alebo s nedokoncenym flushom alebo postupkou.
dostavam odds 2.5 ku 1 cize na call musi byt sanca ze protihrac bluffuje vyssia nez 30%. Kedze je tam od flopu flushdraw tak pravdepodobnost ze super bluffuje je vyssia nez obvykle ale naozaj neviem ci az 30% myslim ze je to na hrane kedy by sa dalo callnut ale aj foldnut. Neviem ci som sa rozhodol spravne ale nemyslim ze by dlhodobo bol velky rozdiel medzi call a fold.
fuknem to este niekde von amikom do fora nech mi poradia oni a dam vediet
leba2206 UTG+1 – limp
mozne ruky AA,KK ako trap so snahou reraisnut raisera za nim
stredny alebo maly par
suited connector od 78 po KQ
slabe alebo stredne silne suited A az po AJ
su i ine moznosti ale toto je najpravdepdobnejsie
yegon reraise standardny na 3xBB + 2x sucet limpov (v tomto pripade 1BB)
kophta4ever – SB call
mozne ruky par nizsi ako JJ
trochu menej pravdepodobne ale mozne AK, AQ i ked si myslim ze s AK out of position by bolo lepsie reraisnut
moznost je aj maskovane AA
kazdopadne hrac by mal mat bud velmi silnu ruku s ktorou si moze dovolit hrat out of position alebo par s tym ze bude hrat ciste na set pretoze tam na pozicii tak nezalezi
leba 2206 – call
na zaklade callu este nemozeme vylucit ziadne ruky z jeho rozsahu, vsetcia mame velke stacky cez 100xBB takze ma implied odds na call
Flop:
flop je jeden z tych horsich :) asi horsie by to mohlo byt uz len ak by bol T high a vsetky karty by boli srdcove (hlavne ked na ruke nemame Kh). Je sanca ze ak proti nam hral niekto s malym alebo strednym parom tak ma bud set alebo otvorenu postupku. Suited connector moze mat flush draw, otvorenu postupku a par alebo uz hotovu postupku, pripadne gutsho straight.
kophta4ever – check
na takomto boarde sa set necheckuje hlavne ked sme traja a koptha4ever nema istotu ze ja ako predflopovy raiser budem pokracovat v agresii a vsadim aj na flope (dovod je ze mam 2 superov a seminebezpecny flop takze s rukou typu AK hlavne ak by boli srdcove by som nemusel vsadit aby ma niekto necheckraisol) - takze tohto hraca by sme sa nemali obavat
leba2206 – bet 6$
to je velmi cudny bet, neviem si uplne predstavit s cim by som takyto bet zahral. Jeho vyska nechrani pred flushom. Je mozne ze je to uplny bluff, mozno by som si na take nieco trufol ak by som mal na ruke Ah a vedel som ze ak niekto caka na flush bude sa bat ze niekto caka vyssi. Takisto to moyze byt monster typu 7h8h. Pripadne sparovane eso vo farbe Ah4h alebo Ah6 prip Ah5. Neda sa vylucit ani set ani dva pary. Skutocne na zaklade tohto betu neviem nic nove iba ak ze mam pocit ze hrac nie je prilis skuseny.
Rozhodol som sa preto raisnut na 23$ - ked sa na to divam spatne tak sa mi zda ze to bolo malo. Dal som mu pot odds 2.6 ku 1 asi by bolo lepsie v tejto situacii zvysit na 34$
Koptha4ever podla ocakavania fold
leba2206 – call
tu uz mam pocit ze nie je vela ruk ktore svojimi kralmi bijem a ktore moze mat. V podstate jedine Ah5h, Ax vo farbe ktore som nevyhnal lebo som malo raisol, pripadne nejaky vysoky suited connector ako QhJh alebo KhQh
Turn je asi tak najhorsie co mohlo prist, pretoze polovica jeho rozsahu prave spravila par ktory ma poraza :(
leba2206 – bet 15$
zase velmi cudny bet len 15$ do 62$ potu, dostavam cez 5 ku 1 na call, tu by som sa asi mal rozhodnut zahodit KK lebo uz skutocne nie je vela kariet ktore by takto super mohol hrat ak nie je uplny maniak. Mal som vsak take odds a okrem toho poziciu ze som si povedal ze tych 15$ risknem a uvidim co super spravi na riveri. V podstate som si myslel uz tu ze nemam najlepsiu ruku takze asi by bolo lepsie zlozit.
river
leba2206 – bet 60$
jeho bet moze byt bud bluff alebo value bet, value bet v tejto situacii sa da hrat s odretymi usami s esom alebo s dvomi parmi, setom alebo postupkou. Cize ak je to value bet tak nemam sancu na vyhru.
Ak je to bluff tak moze byt s nizsim parom a/alebo s nedokoncenym flushom alebo postupkou.
dostavam odds 2.5 ku 1 cize na call musi byt sanca ze protihrac bluffuje vyssia nez 30%. Kedze je tam od flopu flushdraw tak pravdepodobnost ze super bluffuje je vyssia nez obvykle ale naozaj neviem ci az 30% myslim ze je to na hrane kedy by sa dalo callnut ale aj foldnut. Neviem ci som sa rozhodol spravne ale nemyslim ze by dlhodobo bol velky rozdiel medzi call a fold.
fuknem to este niekde von amikom do fora nech mi poradia oni a dam vediet
-
hand
no myslim ze som to mal na turne foldnut
nemyslim si ze raise by mi povedal v tejto situacii nieco nove. Mozes to rozviest? Kolko by si raisol? Ak by super callol co by si robil dalej? Myslis si ze ked callol moj raise na flope a potom znova leadol na turne je nejaka sanca ze zlozi na moj reraise? S akymi kartami by takto mohol hrat?
dik.
nemyslim si ze raise by mi povedal v tejto situacii nieco nove. Mozes to rozviest? Kolko by si raisol? Ak by super callol co by si robil dalej? Myslis si ze ked callol moj raise na flope a potom znova leadol na turne je nejaka sanca ze zlozi na moj reraise? S akymi kartami by takto mohol hrat?
dik.
-
hand
no , ked si vezmes ze mohol mat ,
44,55,66,JJ,AK,AA,78s,32s,AJ, A4,A5,A6
tak tych hernych kombinacii ktore by ta zlozili bolo vela ... bolo ich este o dost viac ale kedze neslo o agresivneho playera tak predpokladam ze mal nieco s tych ktore som napisal.
Alebo nanho mama krycala ze ma ist vecerat :D
tak si bluffoll.
Ja si myslim ze tam nebolo o com s tym foldom
44,55,66,JJ,AK,AA,78s,32s,AJ, A4,A5,A6
tak tych hernych kombinacii ktore by ta zlozili bolo vela ... bolo ich este o dost viac ale kedze neslo o agresivneho playera tak predpokladam ze mal nieco s tych ktore som napisal.
Alebo nanho mama krycala ze ma ist vecerat :D
tak si bluffoll.
Ja si myslim ze tam nebolo o com s tym foldom
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
hand dodatok
ja by som si dovolil tvrdit ze si zahral zle turn, sice pises ze su to nizke limity , podla mna su nie az tak nizke ... ked si vezmes ake su tam priemerne poty ..
Ked si ale vezmes .. ze tym ze si len dolozil na turne tych 15, do 60 potu .. si mu dal jasne vediet ze si z toho A posraty .. a preto ti mohol na rivery nalozit aby si zlozil lebo bolo na 90% jasne ze to A nemas,
mal si mu dat reraise na turne o 15 a vedel by si odkal viter fuka , to ze si zlozil tych 60 je podla mna OK, ale keby si reraisol na turne , stalo by ta to uz len malo aby si vedel ze si v prdeli alebo nie... takto si mu dal podla mna velmi dobru vychodiskovu poziiciu na Big bluff. Je jedno ake limity hrajes ... ale ked ti da niekto 1/5tinu potu raise na turne .. tak s tym nieco sleduje... , bud chce aby si ho reraisol lebo ma monstera ... alebo chcel vediet ci sa bojis Acka alebo ne... , lebo kebyze mas hand AK... tak je jasne ze na 99% by si to tam buchol aspon o 40
Ber to len ako toretizovanie rookie playera :) hrajem len 3 mes... ale zato bankroll stupa slusnym tempom
keby niekto nesuhlasil s tym co som napisal kludne mi napiste co si myslite ze hovorim zle aspon sa nieco priucim.
Ked si ale vezmes .. ze tym ze si len dolozil na turne tych 15, do 60 potu .. si mu dal jasne vediet ze si z toho A posraty .. a preto ti mohol na rivery nalozit aby si zlozil lebo bolo na 90% jasne ze to A nemas,
mal si mu dat reraise na turne o 15 a vedel by si odkal viter fuka , to ze si zlozil tych 60 je podla mna OK, ale keby si reraisol na turne , stalo by ta to uz len malo aby si vedel ze si v prdeli alebo nie... takto si mu dal podla mna velmi dobru vychodiskovu poziiciu na Big bluff. Je jedno ake limity hrajes ... ale ked ti da niekto 1/5tinu potu raise na turne .. tak s tym nieco sleduje... , bud chce aby si ho reraisol lebo ma monstera ... alebo chcel vediet ci sa bojis Acka alebo ne... , lebo kebyze mas hand AK... tak je jasne ze na 99% by si to tam buchol aspon o 40
Ber to len ako toretizovanie rookie playera :) hrajem len 3 mes... ale zato bankroll stupa slusnym tempom
keby niekto nesuhlasil s tym co som napisal kludne mi napiste co si myslite ze hovorim zle aspon sa nieco priucim.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.