Deaktivacia konta v herni Expekt poker
Pocuj Pokermaster
inak si zdravy? Co tu kazdemu nadavas? Porusil si pravidla tak za to musis znasat dosledky.
Ked sa budes spravat ako primitiv, nic tym nevyriesis, skor by si si mohol vstupit do svedomia a spytat sa sam seba ze kto je na vine, ci ty alebo vsetci ostatni ;)
Ked sa budes spravat ako primitiv, nic tym nevyriesis, skor by si si mohol vstupit do svedomia a spytat sa sam seba ze kto je na vine, ci ty alebo vsetci ostatni ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Pocuj Pokermaster
*THUMBS UP*
- Tomda888
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Pocuj Pokermaster
Yea baby
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
Pokermaster = Lizu84???
Ked tak citam tohto Pokermastera, nemoyem sa ubranit dojmu, ze je to ten isty clovek, co prednedavnom exceloval v diskusii o online herniach pod nickom Lizu84... Tie iste primitivne reci, ta ista diagnoza...
pp.sk, fakt sa nedaju takito ludia zablokovat?*STOP*
pp.sk, fakt sa nedaju takito ludia zablokovat?*STOP*
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Pokermaster = Lizu84???
Sa milis..ziadny lizu niesom ... Ach co ams z neho komplexi???
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
Re: Pocuj Pokermaster
Skutocne ti nerozumiem, chlapce. Aky ma vyznam to, ze tu kazdemu ponadavas? Jedine co tym dosiahnes je len to, ze nevies riesit svoje problemy pokojnou cestou. Urcite si dost nervozny z toho, ze expekt ti zablokoval ucet, ale to nie je chyba nikoho z nas, len tvoja. Kamarat mohol peniaze pekne vybrat do povedzme Tatra Banky a potom ti ich z nej poslat, ty si ich mohol vlozit na expekt a nic by sa nestalo. Nepredpokladam, ze vela ludi cita tie pravidla ked sa na sajtu registruju, ale to tvoje kroky neospravedlnuje. Dufam, ze si na expekt uz napisal, vysvetlil si im to, ospravedlnil sa a tvaril sa chvilu ako dospely clovek, ktory je schopny riesit pokojne svoje problemy. Lebo tvoj "site image" je uplne iny. Tym, ze tu budes kazdemu nadavat, svoje peniaze spat neziskas, treba ukazat tu dobru tvar. Pokial sa rozhodnes aj mne nadavat, tak do toho, ludia vidia uz co si. Odporucam ti skor sa prihlasit na box, ci ine bojove umenie, tam si svoj stres a hnev budes moct lahsie vybit nez na tejto stranke. Pekny den :)
- Tatizz
- Založený: Máj 2007
Re: Re: Pocuj Pokermaster
Na box, ved dalsie udery do hlavy by mu sposobili este zhorsenie jeho stavu.*JOKINGLY*. Inac myslim, ze tento clovek chcel prave to, aby tu ludia pisali a hadali sa s nim, lebo doma mu asi nevenuju pozornost, tak sa zviditelnuje,kde moze. Tolko moj nazor*TIRED*. Inac odporucam nenechajte si kazit tieto pekne letne dni a venujte sa pokru;-)
- Rkc189
- Poďakoval/li: 4 krát/5 krát
otázka na Expect
Tak ja by som sa vrátil k hlavnej problematike chip-dumpingu. Celkom mi to ešte nie je jasné a rád by som sa vyhol príp. problémom. Švagor aj my máme kontá vo viacerých herniach, aj na expekte. Často spolu komunikujeme prostredníctvom ICQ, Skype apod. Samozrejme o všetkom možnom, nielen o pokri. Ale keďže som o monitorovaní komunikácie medzi hráčmi herňou čosi čítal aj v podmienkach PS, tak ak hráme na rovnakom turnaji (ani nemusíme pri rovnakom stole), radšej ICQ aj Skype vypínam. Možno je to prehnané, ale vyhneme sa podobným problémom, aké sa tu popisujú. Preto sa chcem opýtať Expecta: môžme mať zapnuté ICQ resp. Skype, aj keď so švagrom nekomunikujeme? Alebo to softvér vyhodnotí, že prebieha medzi nami komunikácia a hrozí blokovanie účtu? Dík za objasnenie
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: otázka na Expect
to uz zase prehanas roche :) to by bol vazny zasah do sukromia to si nemozu dovolit zistovat s kym komunikujes
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.