Deaktivacia konta v herni Expekt poker

Príspevky zo starej diskusie

Pocuj Pokermaster

Odoslaťod vlade 16 Nov 2007 23:03

inak si zdravy? Co tu kazdemu nadavas? Porusil si pravidla tak za to musis znasat dosledky.
Ked sa budes spravat ako primitiv, nic tym nevyriesis, skor by si si mohol vstupit do svedomia a spytat sa sam seba ze kto je na vine, ci ty alebo vsetci ostatni ;)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Pocuj Pokermaster

Odoslaťod Tomda888 16 Nov 2007 23:04

*THUMBS UP*
Tomda888

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Pocuj Pokermaster

Odoslaťod Pokermaster 16 Nov 2007 23:05

Yea baby
Pokermaster

Založený: Nov 2007

Pokermaster = Lizu84???

Odoslaťod 7castle 16 Nov 2007 23:06

Ked tak citam tohto Pokermastera, nemoyem sa ubranit dojmu, ze je to ten isty clovek, co prednedavnom exceloval v diskusii o online herniach pod nickom Lizu84... Tie iste primitivne reci, ta ista diagnoza...

pp.sk, fakt sa nedaju takito ludia zablokovat?*STOP*
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: Pokermaster = Lizu84???

Odoslaťod Pokermaster 16 Nov 2007 23:10

Sa milis..ziadny lizu niesom ... Ach co ams z neho komplexi???
Pokermaster

Založený: Nov 2007

Re: Pocuj Pokermaster

Odoslaťod Tatizz 17 Nov 2007 07:25

Skutocne ti nerozumiem, chlapce. Aky ma vyznam to, ze tu kazdemu ponadavas? Jedine co tym dosiahnes je len to, ze nevies riesit svoje problemy pokojnou cestou. Urcite si dost nervozny z toho, ze expekt ti zablokoval ucet, ale to nie je chyba nikoho z nas, len tvoja. Kamarat mohol peniaze pekne vybrat do povedzme Tatra Banky a potom ti ich z nej poslat, ty si ich mohol vlozit na expekt a nic by sa nestalo. Nepredpokladam, ze vela ludi cita tie pravidla ked sa na sajtu registruju, ale to tvoje kroky neospravedlnuje. Dufam, ze si na expekt uz napisal, vysvetlil si im to, ospravedlnil sa a tvaril sa chvilu ako dospely clovek, ktory je schopny riesit pokojne svoje problemy. Lebo tvoj "site image" je uplne iny. Tym, ze tu budes kazdemu nadavat, svoje peniaze spat neziskas, treba ukazat tu dobru tvar. Pokial sa rozhodnes aj mne nadavat, tak do toho, ludia vidia uz co si. Odporucam ti skor sa prihlasit na box, ci ine bojove umenie, tam si svoj stres a hnev budes moct lahsie vybit nez na tejto stranke. Pekny den :)
Tatizz

Založený: Máj 2007

vlade

Odoslaťod yegon 17 Nov 2007 07:53

taketo diskusie stranke zrovna image nezlepsuju, nebolo by od veci moderovat nejakym sposobom prispevky

blok/ban/zmazat
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: Re: Pocuj Pokermaster

Odoslaťod Rkc189 17 Nov 2007 10:00

Na box, ved dalsie udery do hlavy by mu sposobili este zhorsenie jeho stavu.*JOKINGLY*. Inac myslim, ze tento clovek chcel prave to, aby tu ludia pisali a hadali sa s nim, lebo doma mu asi nevenuju pozornost, tak sa zviditelnuje,kde moze. Tolko moj nazor*TIRED*. Inac odporucam nenechajte si kazit tieto pekne letne dni a venujte sa pokru;-)
Rkc189

Poďakoval/li: 4 krát/5 krát

otázka na Expect

Odoslaťod roche01 17 Nov 2007 10:20

Tak ja by som sa vrátil k hlavnej problematike chip-dumpingu. Celkom mi to ešte nie je jasné a rád by som sa vyhol príp. problémom. Švagor aj my máme kontá vo viacerých herniach, aj na expekte. Často spolu komunikujeme prostredníctvom ICQ, Skype apod. Samozrejme o všetkom možnom, nielen o pokri. Ale keďže som o monitorovaní komunikácie medzi hráčmi herňou čosi čítal aj v podmienkach PS, tak ak hráme na rovnakom turnaji (ani nemusíme pri rovnakom stole), radšej ICQ aj Skype vypínam. Možno je to prehnané, ale vyhneme sa podobným problémom, aké sa tu popisujú. Preto sa chcem opýtať Expecta: môžme mať zapnuté ICQ resp. Skype, aj keď so švagrom nekomunikujeme? Alebo to softvér vyhodnotí, že prebieha medzi nami komunikácia a hrozí blokovanie účtu? Dík za objasnenie
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Re: otázka na Expect

Odoslaťod yegon 17 Nov 2007 10:26

to uz zase prehanas roche :) to by bol vazny zasah do sukromia to si nemozu dovolit zistovat s kym komunikujes
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!