Deaktivacia konta v herni Expekt poker

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: otázka na Expect

Odoslaťod roche01 17 Nov 2007 10:30

jj, tiež sa mi to zdá pritiahnuté za vlasy. ale keďže som tie podmienky nečítal*SLZA*(ako väčšina z nás:)) opatrnosti nikdy nie je nazvyš.:)
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Im Sorry

Odoslaťod Pokermaster 17 Nov 2007 13:55

Ospravedlnujem sa VSETKYM ak som niekoho urazil, ale nestrpim ked mi este niekto bude nadavat ze som podvodnik , pretoze sa to mohlo stat kazdem jednemu z vas ! A Expektom uz o tom jednam 4ty den no ich servis je na dost pomalej urovni... Dufam ze to nakoniec vyriesim A este jedna vec tuto temu som tu pridaval preto aby sa mi ozvali ludia co mi chcu pomoct napr. expekt a nie ktory budu na mna kidat....Tolko
Pokermaster

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Im Sorry

Odoslaťod Tatizz 17 Nov 2007 18:14

Ano, to mas pravdu, mohlo sa to stat kazdemu z nas. Ale nie je dovod z toho vinit vsetkych naokolo. Myslim, ze ludia ti moc nepomozu, okrem toho, ze ti povedia svoj nazor a pripadne ta aj podporia. Toto je tvoj problem a ty si ho musis vyriesit s expektom. Pevne vsak verim, ze sa to vyriesi ku spokojnosti oboch stran.
Tatizz

Založený: Máj 2007

lol

Odoslaťod jonatanko 17 Nov 2007 23:05

pomaly support,... lol dovod preco nehravat na takychto strankach hehe
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

chip dumping

Odoslaťod allsam 18 Nov 2007 02:16

takze :

1.v heads up : jeden hrac stale zlozi karty po river bet: v praxi to znamena ze hrac presunie hracovi svoje peniaze(ktore mozu pochadzat aj z nelegalnej cinnosti) len za 2 % poplatok herni
2. v turnaji : jeden hrac pomaha komplicovi pri rovnakom stole vybudovat si velky chips stack tym ze reraisuje superov ktory nakoniec zlozia karty, chip leader ma vyhodu oproti ostatnym na celkove vitazstvo v turnaji

Herne taketo spravanie neakceptuju, je to v rozpore s FAIR PLAY game a nazyvaju to tiez aj pranie spinavych penazi, sofistikovany softver okamzite rozpozna chip dumping podla vzorky navysovania a skladania kariet.

Odhaleny hrac ma okamzite zmrazeny ucet a peniaze su skonfiskovane.Nevedomost neospravedlnuje*THUMBS UP*
allsam

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: chip dumping

Odoslaťod wizdo 18 Nov 2007 07:50

ako vsetkemu chapem a suhlasim...ale nemali by si to vsimat od nejakych vyssich sum??...napr 100 USD a viac???

nehadam sa, je to v rozpore s fair play, ale pranie spinavych penazi asik nebude to ze ked necham raz kamosovi tak 3-5 USD
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: chip dumping

Odoslaťod Tatizz 18 Nov 2007 07:50

Mam tu aj ja jednu otazku: Na turnaji na P****Stars v ktorom sa vzdy stretne nejaky hrac z team P****Stars proti vitazovi Tournament Leader Boardu sa raz stala takato vec: Team P****Stars zastupoval John Duthie, a proti nemu bol TLB winner. TLB hrac bol dlhu dobu sit-out a ked sa konecne pripojil k stolu, tak John mu povedal: "Rad by som vyrovnal nase stacky, spravime to takto a takto." A v nasledujucej hre to tak aj spravili a ich stacky sa zrovnali. Otazka je ta, ci toto nie je chip-dumping - ak je, tak nech zmrazia Johnov ucet :)
Tatizz

Re: Re: chip dumping

Odoslaťod roche01 18 Nov 2007 09:45

tak ak sme správne pochopili chip dumping, tak toto je ukážka ako vyšitá:). Popri tejto situácii je pokermaster so svojim kamarátom anjelikO:-) Tak to vidíme my.:)
Obrázok používateľa
roche01

Re: Re: Re: chip dumping

Odoslaťod Tatizz 18 Nov 2007 11:39

chcem, aby bolo jasne, ze tento heads up sledovalo tisice hracov a vsetci to videli :) a vacsina komentov bola taka, ze oslavovali Johna za jeho ferovost ;-)
Tatizz

Re: Re: Re: Re: chip dumping

Odoslaťod roche01 18 Nov 2007 12:18

aha, tak to je niečo iné. Nepochopil som, že to bolo hu:) Ešte raz sorry.
Obrázok používateľa
roche01

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!