Klobasa dnes
Re: Klobasa
Spocitej si pak hlavne, kolik Te budou stat ty kvalifikace - abys nezjistil nakonec, ze to bude vice nez buy-in primo do turnaje :-D
Jinak dnes to bylo naposledy, co jsem si nechal cas na Klobasku...
Jinak dnes to bylo naposledy, co jsem si nechal cas na Klobasku...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Klobasa
stejne bylo malo lidi ;-) se mnou 6 - ja byl minuly patek 2. - takze jsem bral 18$ - pak jsem si dal 3 hry cash stul 0,10-0,20 $ Omaha a doslo = +10$ :-D takze, stejne si to finale koupim (doplatim) :-D :-D :-D ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
už ses zapsal do klobásky?
Kdo si chce zahrát s největším titánovým luckerem, tak má každý uterý možnost. Rozhodl jsem se, že všechny peníze vyhrané v dnešním freerollu prohraju v klobásce :-)
- DuSheen
málo nás ...
tak z toho asi nic nebude; modlete se, aby mi zůstaly nějaký prachy do příštího týdne, zkusím ten 25K gtd
- DuSheen
TAK CO HRAJEME?
Bude dneska Klobaska? Zatim jsme jen ja a APik... takze se laskave soupejte i dalsi :-)
-
Re: TAK CO HRAJEME?
Ja pridem, alebo mohli by sme skusit na tonyG o 20:00 byva turnaj kde je za vyradenie tonyho 100$, buy in je sice 10$+1$ ale byva tam malo hracov, vacsinou sa turnaj ani neodohra aj ked minimum je len 5. Takze keby sme tam nabehli, tak niekto z nas ho urcite da dole :))))
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: TAK CO HRAJEME?
Jsem tam, tak uvidíme zda se najde ještě někdo :-D To by mohla být dobrá šance. Esti tu bounty získám Vlado, tak Ti nahrazuji vklad do turnaje, snad budeš podobně velkorysý :-D
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 2 hostí.