Klobasa dnes
Re: Re: Re: Re: Klobaska
Co mas z toho, prave jsem ztratil taky cast chips - mel jsem A Q, nekdo kdo predtim prisel o vse a dokoupil sel preflop allin - takze logicky call, on drzi A 5 - naprosto dle ocekavani mu dojde 5 na stul... mel tusim nejakych 23% nebo kolik to ukazovalo... To takhle nekdy sedne v nejake herne serie a muzes se tomu uz jen smat...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: algec
jo, je ;-) :( =-O 8-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
AC
tam sa ani sitoutnut nemozes, pretoze Ta blinds zozeru :-D ..sice je to kazdych 10min, ale tempom 10/20, 20/40, 50/100 atd. Kamos, co hraval pokerligu mi vravel, ze tento mesiac z toho spravili ciste loto, turbo jak svina a pridali ante, no konec, pokerliga = all-in - fold. A to by to malo byt pre ludi, ktori sa chcu naucit hrat poker.
Vravim, ja som to vcera zahral len ako doplnok k Bahamas a skoncil som na FT, tak som to chcel skusit aj dnes, ale je to tam fakt strasne, neviem si predstavit, ze by som to hral kazdy vecer :-D
Vravim, ja som to vcera zahral len ako doplnok k Bahamas a skoncil som na FT, tak som to chcel skusit aj dnes, ale je to tam fakt strasne, neviem si predstavit, ze by som to hral kazdy vecer :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: AC
Tak to kamos prehanel, neni to zase takove lotto, protoze drive byly 6min blindy, ted 10min :-) Pocita se jen 10 vysledku, takze neni treba travit kazdy vecer, i kdyz samozrejme kdyz uz se rozhodnes to nektery mesic hrat, tak je dobre si na to nechat co nejvice veceru. Ja ji chtel poprve od toho kvetnoveho druheho mista zkusit, protoze pres leto proste nebyla sance a takhle se mnou vyjebali soudruzi...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.