odporucam
Re: Neco jineho je samo s kamarady u vinka, jen tak pro zabavu
*THUMBS UP* :-D :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
kniha
kniha mailom poslana, ma to 21MB tak neviem ci to prejde, dajte vediet
-----------------------------------------
AC sorry ale ked napises (v skratke) takyto prispevok
„ja som mal vsetky tie knihy doma ale len som si ich prelistoval lebo poker je prilis variabilna hra a teoria v praxi funguje len zriedka“
tak pre mna to znamena asi tolko ze podla tvojho nazoru citat tie knihy nema zmysel lebo ti do praxe vela nedaju. Co ine som tam podla teba videl nez to co si napisal? Je to v poriadku, je to tvoj nazor nechcem ta obracat na inu vieru :) len som ti napisal svoj, nema cenu to dalej rozoberat.
-----------------------------------------
AC sorry ale ked napises (v skratke) takyto prispevok
„ja som mal vsetky tie knihy doma ale len som si ich prelistoval lebo poker je prilis variabilna hra a teoria v praxi funguje len zriedka“
tak pre mna to znamena asi tolko ze podla tvojho nazoru citat tie knihy nema zmysel lebo ti do praxe vela nedaju. Co ine som tam podla teba videl nez to co si napisal? Je to v poriadku, je to tvoj nazor nechcem ta obracat na inu vieru :) len som ti napisal svoj, nema cenu to dalej rozoberat.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: 2 Yegon
posles to aj mne pls???
wizdo@centrum.sk
dikes:-)
wizdo@centrum.sk
dikes:-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: Re: Re: Re: 2 Yegon
uz je vo fronte :)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 Yegon
Yegone omlouvám se ale ta moje schránka má jen10MB.Pošli znovu na vkrayem@seznam.cz.Tam by to mělo přijít.Děkuju předem.
- algec111
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Podobně prosím i ACVONMILAN,jestlui byto neposlal na tuhle schránku.vkrayem@seznam.cz.Díky
- algec111
Taký Ram Vaswani,ktorý hrá všetky karty.teraz na Word pokeri na Sport 1.6 miestny stol 1 postupujuci.5 krát isiel all-in s haluzmi 4x mu dosla karta na turne alebo riveri,ale vyhral so šťastím a postúpil.jeho all-inn 10-8,Q-5.je to svetová špička s výsledkami,akože Vaswami.hrá agresívne bez filozofických zmýšlaní a je svetová hviezda.v pokri je ako s ruletou nikdy nevieš čo dojde a filozofovať čo by bolo je haluz,alebo eliminovať súperové karty čo mal je zasa choré,lebo ak nedojdeš dokonca nikdy ich neuvidíš.a to že najbližšej situácie to zahráš podla rozboru hry je tiež haluz,lebo taka ista situácia nebude,lebo hráč je iný,karty prídu iné a vlastne všetko je iné.povedz mi kto hrá týmito super systémami a je svetovým hráčom pokru?poznám knihy ako obísť ruletu,vyhrať nad ruletou,ale sú to nezmysli.lebo aj týto spisovatelia ktorých spomínaš čo dosiahli?ja vviem hovno.:)
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 Yegon
JJ, viděl jsem to, tohle byla opakovačka.Vůbec na sport1 jde často dobrý poker, ale tady o tom vůbec nepíšou.jen o takových stanicích, co jdou chytit jen ztěží.A to co je v češtině o tom se nedovíš.Ale je to možná proto, že se tam propagují konkurenční stránky.
- algec111
Re: 2 Yegon
verim tomu ze Ram Vaswami vie co robi a nie je to haluzar, su pripady kedy all in s 10-8, Q-5 sa bezne hra a je matematicky spravny - vid ICM (Independent Chip Model)
no a ti spisovatelia - ak by nic nedostiahli tak by ich knihy nikto necital, Sklanskeho knihy su biblie podla ktorych sa ludia ucia hrat poker uz desiatky rokov - je to najznamejsi autor pokrovych a gambling knih vobec - jeho "zakladny teorem pokru" je spominany snad vsade, videl si ho urcite aj v TV na poker superstars a dalsich turnajoch
no a ti spisovatelia - ak by nic nedostiahli tak by ich knihy nikto necital, Sklanskeho knihy su biblie podla ktorych sa ludia ucia hrat poker uz desiatky rokov - je to najznamejsi autor pokrovych a gambling knih vobec - jeho "zakladny teorem pokru" je spominany snad vsade, videl si ho urcite aj v TV na poker superstars a dalsich turnajoch
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.