odporucam
Re: Re: 2 Yegon
ja len že na turnajoch sklansky/udaje z jeho stánok/vyhral 50.000dol za 30 rokov.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Re: 2 Yegon
na carddplayer.com vidim vyhry okolo 1M
ale on je bez srandy najznamejsi autor, ak sa nemylim predal par milionov knih. Co som videl rozhovor s nim na poker superstars tak on je nejaky strasny IQac genius, zivil sa blackjackom kym ho nevybanovali zo vsetkych kasin a potom zacal hrat poker, hlavne limit cash + uci, pise a robi pokrove seminare, turnajov myslim vela nehrava
ale on je bez srandy najznamejsi autor, ak sa nemylim predal par milionov knih. Co som videl rozhovor s nim na poker superstars tak on je nejaky strasny IQac genius, zivil sa blackjackom kym ho nevybanovali zo vsetkych kasin a potom zacal hrat poker, hlavne limit cash + uci, pise a robi pokrove seminare, turnajov myslim vela nehrava
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: 2 Yegon
este som zabudol ze je strasne namysleny, drzy a neprijemny :)
ale vie vela a vie to dobre podat
ale vie vela a vie to dobre podat
-
to Sponge
No a proc by se mel nervovat u pokeroveho stolu, kdyz vydelava na vydavani knih? :-) Nekdo poker umi, jiny o nem pise... Nebo opacne, myslis ze kdyby nekdo mel zaruceny system jak v pokeru vydelavat, tak si jej nenecha pro sebe a neridi se jim? Namisto ze jej vyda a prodava v supermarketech po deviti dolarech? :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
zivit sa pokrom?
btw vacsina velkych hracov pise knihy a robi kopec dalsich veci aby zarobili peniaze
to ze pokrom sa zarabaju miliony je len romanticka predstava :) preto vsetcia investuju do inych aktivit no a pisat knihy nie je najhorsie, nejake velke tajomstva v pokri uz neexistuju odkedy sa rozbehli diskusie na nete
to ze pokrom sa zarabaju miliony je len romanticka predstava :) preto vsetcia investuju do inych aktivit no a pisat knihy nie je najhorsie, nejake velke tajomstva v pokri uz neexistuju odkedy sa rozbehli diskusie na nete
-
Re: zivit sa pokrom?
opravujem sa tento rok vyhral 50.00dol.s buy-inom asi 20.000dol.všetko WSOP 2007-6,24,29 Event výhry 3.724,10.310,35.825 dol.
-
Re: zivit sa pokrom?
v amerike vyšla kniha v ktorej radí Pamela Anderson a sekunduje Brunson.ešte aj hernu potom založila o tom to je.
-
Re: Re: zivit sa pokrom?
:) jo to som pocul o tej Pamele Anderson - tusim po tyzdni to zabalili
no americania - co by nespravili pre peniaze? :)
no americania - co by nespravili pre peniaze? :)
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.