OPT 2
Re: cstrike
jo to bol klasicky coinflip... ja nemam moc read tieto luckerske all in festivaly ale pri tych blindoch sa uz neda nic ine robit...
Gus: co icq? death? Ano idem zajtra na cely vikend do Viedne na Austrian Classic, mozes sa pridat ak chces
Gus: co icq? death? Ano idem zajtra na cely vikend do Viedne na Austrian Classic, mozes sa pridat ak chces
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: cstrike
read - rad
- cstrike22
modi
podla mna OK zahrate modi
co sa neda povedat a omnohych inych hrach co som tam videl ;) - to len taky nezavazny rypak
btw. je jasne ze cstrike je borec ale moj tip je ze OPT2 nevyhra - predsa len tour sa sklada z prilis malo turnajov na to aby sa presadil skill - statsie bude dolezitejsie, takze urcite ho niekto uluckuje :)
inak este sa pochvalim, paralelne s OPT som hral na PS 15k GTD a skoncil som 39 z 2212 skoda ze v rozhodujucej faze mi nechodili ziadne hratelne karty :( nic svetoborne ale aspon sa mi vratili vsetky buyiny co som za vecer minul
co sa neda povedat a omnohych inych hrach co som tam videl ;) - to len taky nezavazny rypak
btw. je jasne ze cstrike je borec ale moj tip je ze OPT2 nevyhra - predsa len tour sa sklada z prilis malo turnajov na to aby sa presadil skill - statsie bude dolezitejsie, takze urcite ho niekto uluckuje :)
inak este sa pochvalim, paralelne s OPT som hral na PS 15k GTD a skoncil som 39 z 2212 skoda ze v rozhodujucej faze mi nechodili ziadne hratelne karty :( nic svetoborne ale aspon sa mi vratili vsetky buyiny co som za vecer minul
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: cstrike
jj icq mam pojebkane
je idem este v sobotu doobeda do prace , ale mozno dobehneme v sobotu na 17:00 hod na tour , uvidim ako to budem stihat , ostavas aj na nedelnu 500?
je idem este v sobotu doobeda do prace , ale mozno dobehneme v sobotu na 17:00 hod na tour , uvidim ako to budem stihat , ostavas aj na nedelnu 500?
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: Re: Re: cstrike
Uvidime ci ostanem aj na nedelu. Idem urcite zajtra na ten 80 rebuy a v sobotu na 300 freez
- cstrike22
Re: Re: Re: Re: cstrike
ok , mas roaming? , ak sa dostavim tak ti zavolam ,ta sobota je tak na 70%
-
sampon
jj, mas pravdu videl som aj ten FT , ale ucime sa vsetci , zatial cafte musim off
-
sampon
..no yo, aj na mna si trochu zaluckoval, ked som mal na flope s mojim AQ TPTK a Tebe na river dobehol jack do str8 :) ..aj ked je pravda, ze sme mali obaja len okolo 900 chips pri 50/100 blindoch tusim a potrebovali sme zdvojnasobit a na flope ked som siel all-in mi ostalo uz len nieco vyse 300, bolo skoro povinnostou s Tvojim AK dorovnat, ked na boarde bolo Q-T-T, takze stastie sa tentokrat priklonolo k Tebe, skoda :-P ..uvidime, co bude v pondelok, uz sa tesim, pretoze ma potom trochu mrzelo, ze som tak skoro vypadol a nemohol si s vami trocha dlhsie zahrat :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: sampon
to hej mas pravdu ale ako hovoris to som musel dorovnat. ale ked som uvidel to tvoje AQ tak som myslel ze som jasny. no a lucky river. aj ja sa uz tesim na pondelok ja v TONYG hravam aj cash takze moja domaca herna :o) tak uvidime
- sampon
- Založený: Aug 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.