OPT 2
Re: Re: Gratulujem...
Zarte, to poradi nas s nulou je podle abecedy :-D A cisla zaradili az za pismena. Coz je pozitivni, protoze drzim aktualne posledni vyplatni pozici :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Gratulujem...
1zart1: To aktualne poradie je tak ako hovori AC, ked si kliknes v OPT na konkretny turnaj, tak tam sa zobrazuje tak ako hraci z turnaja vypadavali...
Kua ale ste mi dali zabrat ti co ste sa nezaregistrovali v OPT registracii...
AC: a to je presne to, ze ty urobis nieco co nikto nepredpoklada, ale niekto to nepochopi :)
Toto vobec nenarazam na OPT turnaje, to je vseobecne na vsetkych online turnajoch :)
Kua ale ste mi dali zabrat ti co ste sa nezaregistrovali v OPT registracii...
AC: a to je presne to, ze ty urobis nieco co nikto nepredpoklada, ale niekto to nepochopi :)
Toto vobec nenarazam na OPT turnaje, to je vseobecne na vsetkych online turnajoch :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Gratulujem...
Jojo je to tak - nekdy mohou byt totiz pohnutky soupere ruzne :-D Napriklad ja ted potreboval nahrat nejake raked na nedelni freeroll na Sbetu - takze jsem preflop calloval cokoliv, hral nekolik stolu, abych to mel rychle z krku.
Drzim 10 2 - nekdo vsadi 0,40 ja tedy call. Na flopu trefim dalsi dve dvojky, ke vsemu na river 10. Hraji samozrejme slowplay, protoze souper nemuze ani predpokladat, ze drzim dvojku, pripadne cely fullhouse :-D Nakonec jsem jej ocesal o skoro celych jeho 10usd, chudak mel v ruce A A ]:->
Drzim 10 2 - nekdo vsadi 0,40 ja tedy call. Na flopu trefim dalsi dve dvojky, ke vsemu na river 10. Hraji samozrejme slowplay, protoze souper nemuze ani predpokladat, ze drzim dvojku, pripadne cely fullhouse :-D Nakonec jsem jej ocesal o skoro celych jeho 10usd, chudak mel v ruce A A ]:->
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
iste
ano teraz vela hracov kradne blindy zo skorsich pozicii lebo kradnutie z neskorych uz vsetcia poznaju a bojuju proti nemu ale to sa jednak pouziva ked mas aspon nejaky stack (40xBB) aby si mohol zlozit ked niekto ma ruku a reraisne ta a po druhe stol musi byt tight teda vacsina hracov musi na raise skladat co v nasom pripade nebolo, myslim ze zakazdym ked som niekoho kto limpol reraisol tak on dorovnal a zlozil az na cbet na flope. Takze podmienky na stole na UTG steal neboli dobre.
Ale vseobecne ano, necakane tahy prinasaju najviac chipov, akurat by som na ne neriskoval vacsinu svojho stacku ale tak do 10-20% asi.
Ale vseobecne ano, necakane tahy prinasaju najviac chipov, akurat by som na ne neriskoval vacsinu svojho stacku ale tak do 10-20% asi.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
tony g opt2
mate uz heslo na 1.10.07? viem ze dojde na mail ale preco je uz niekto prihlaseny v nedelu vecer???...kuzlo asi.
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
Re: tony g opt2
heslo je tonyopt, zajtra ho posleme este emailom
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Turnaj dnes
Teda ludia neviem ako vy, ale ja sa fakt uz neviem dockat dnes vecer... stvrtok som boli mimo, tak som musel nechat hrat manzelku (robila co mohla ale nestacilo;-) )... takze dnes moj prvy OPT turnaj
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Turnaj dnes
jj uz brusim zbrane na vecer. Vcera som sa vratil z viedne z austrian open a aj tam som vravel ludom o OPT II :-D
- cstrike22
Aha vlastne skoro som zabudol...
Nenajde sa tu dobrovolnik, co by si dal tu pracu a zhrnul hru zopar vytipovanych sikovnejsich jedincov? Ja len ze viaceri z vas sa plus minus poznaju, takze by bolo celkom fajn keby aj my zacinajuci amateri sme mali nejake to info, a nemuseli vsetkych citat od nuly8-)
Alebo este lepsie, co keby rovno kazdy napisal ako hra, nech to mame jednoduchsie... za seba mozem povedat, ze hram straasne tight, nikdy neblafujem, lubim continuation bety a nenavidim AJ, KJ a JJ:)
Alebo este lepsie, co keby rovno kazdy napisal ako hra, nech to mame jednoduchsie... za seba mozem povedat, ze hram straasne tight, nikdy neblafujem, lubim continuation bety a nenavidim AJ, KJ a JJ:)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.