OPT 2
Re: Re: sampon
..jj, mal si 2 outs a jeden na river dobehol, stava sa ;) ..ale necudujem sa tomu, potom som inde na river prehral este 3x :-D ..skratka bad river evening :)
zvlast jeden ma vcera dorazil, tak som nepi....l uz velmi davno, ked som hral na party a darilo sa , na BB mi prisli acka (blinds 150/300), dvaja limperi, SB fold, ja raise, 1 call, flop T-J-Q rainbow, vysoko som betol, on dorovnal, na turn 3, ja all-in (bol to blufer a hlavne dement, tak preto, postupky som sa abolutne nebal a neveril som mu ani set) on call, ukazal T2s !!!!! a river ?..urcite uhadnete vsetci.......T..... :-! ..normalne som velmi kludny clovek, ale tu ma skoro j...lo
zvlast jeden ma vcera dorazil, tak som nepi....l uz velmi davno, ked som hral na party a darilo sa , na BB mi prisli acka (blinds 150/300), dvaja limperi, SB fold, ja raise, 1 call, flop T-J-Q rainbow, vysoko som betol, on dorovnal, na turn 3, ja all-in (bol to blufer a hlavne dement, tak preto, postupky som sa abolutne nebal a neveril som mu ani set) on call, ukazal T2s !!!!! a river ?..urcite uhadnete vsetci.......T..... :-! ..normalne som velmi kludny clovek, ale tu ma skoro j...lo
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: sampon
no pekne to by som bol chvilku nasraty. ale mal som 4 outs nie? ved 4 x J mi davalo postupku a este k tomu som si myslel ze nemas eso a tak by som mal dalsie 4 outs a s AK na ruke som neodolal (este sa musim naucit zahodit take dobre karty).
- sampon
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: sampon
po showdown si mal 2 outs J (do postupky) a K (na vyssi par), eso by Ti nepomohlo.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: Re: Re: sampon
hej ale ved J-cka boli este 4 v kope nie? a outs sa rataju tak ze kolko kariet mi zabezpeci naj karty. takze 4xJ + 3xK = 7. ci to zle ratam?
- sampon
- Založený: Aug 2007
Re: to yegon
AQ zahodit :)
v podstate ide o to ze cim v skorsej pozicii niekto raisuje tym by mal mat (ak vie co robi) silnejsiu ruku
Ak niekto raisne na buttone mozes v tej situacii v akej si bol ist allin aj s AT, ak v strednej pozicii tak s AQ ale ak niekto raisuje na UTG tak jeho ruka by mala byt natolko silna ze ho mozes pushnut maximalne s AK, QQ+
teraz prezradim nieco na seba, v tej pozicii v akej sme boli by som raisoval AQs+, JJ+ a tvoj allin by som so vsetkym pravdepodobne okrem AQs dorovnal, cize tvoje AQ proti rozsahu moznych ruk s ktorymi ja by som UTG raisol bolo v dvoch pripadoch 50/50 a v ostatnych daleko pozadu - co je pre teba nevyhodna pozicia, preto som ti napisal do chatu ze to bola chyba
ponaucenie - raisujuci UTG vacsinou ma ruku lepsiu ako AQ a nestealuje blindy :)
v podstate ide o to ze cim v skorsej pozicii niekto raisuje tym by mal mat (ak vie co robi) silnejsiu ruku
Ak niekto raisne na buttone mozes v tej situacii v akej si bol ist allin aj s AT, ak v strednej pozicii tak s AQ ale ak niekto raisuje na UTG tak jeho ruka by mala byt natolko silna ze ho mozes pushnut maximalne s AK, QQ+
teraz prezradim nieco na seba, v tej pozicii v akej sme boli by som raisoval AQs+, JJ+ a tvoj allin by som so vsetkym pravdepodobne okrem AQs dorovnal, cize tvoje AQ proti rozsahu moznych ruk s ktorymi ja by som UTG raisol bolo v dvoch pripadoch 50/50 a v ostatnych daleko pozadu - co je pre teba nevyhodna pozicia, preto som ti napisal do chatu ze to bola chyba
ponaucenie - raisujuci UTG vacsinou ma ruku lepsiu ako AQ a nestealuje blindy :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: to yegon
Toto by fungovalo za predpokladu, keby si hral pokrer s ludmi ktori poker vedia hrat (vedia co robia). Problem je ale v tom, ze vela ludi v online pokri pozna akurat ktora ruka je silnejsia a to sa potom dost tazko predpoklada co ma taketo individum na ruke :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: to yegon
preto som do zatvorky dopisal (ak vie co robi)
nemyslim si ale ze je to napriklad s urovnou OPT hracov az take katastrofalne, je pravda ze vela ludi pred flopom len calluje ale ked uz niekto raisne tak tym padnejsi dovod mame verit ze nieco ma
okrem toho v tomto pripade som na UTG raisoval ja a zart vie ze ja nezartujem :) zrejme v prehnanom optimizme posudil moj raise ako steal a preto mu tu vysvetlujem ze z UTG by som nestealoval, z neskorsej pozicie urcite ako ste ostatne videli pri mojom neslavnom odchode z turnaja kedy som myslim z buttonu isiel allin so 97s a nanestastie BB mal prave na ruke QQ - gg me :)
nemyslim si ale ze je to napriklad s urovnou OPT hracov az take katastrofalne, je pravda ze vela ludi pred flopom len calluje ale ked uz niekto raisne tak tym padnejsi dovod mame verit ze nieco ma
okrem toho v tomto pripade som na UTG raisoval ja a zart vie ze ja nezartujem :) zrejme v prehnanom optimizme posudil moj raise ako steal a preto mu tu vysvetlujem ze z UTG by som nestealoval, z neskorsej pozicie urcite ako ste ostatne videli pri mojom neslavnom odchode z turnaja kedy som myslim z buttonu isiel allin so 97s a nanestastie BB mal prave na ruke QQ - gg me :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Gratulujem...
Aj ja gratulujem vitazom, ale az teraz som zistil, ze som skoncil 50., ale az take zle to hadam nebolo, ale nema to na nic vplyv takze to nejako prezijem, ale inokedy by nejakych 30 miest mohlo vadit
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: to yegon
To ma samozrejme logiku, ale... casto Ti k umisteni v turnaji pomuze prave to, ze udelas neco, co nikdo nepredpoklada. Takze napriklad takove kradeni blindu z brzke pozice, kdy si kazdy musi myslet, ze drzis opravdu silne karty...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.