OPT (Online Poker Tour)
Re: Myslim,
20 je asi dost vela, podla toho kolko ludi bolo dnes na klobase by bolo viac bodovanych miest ako hracov, co asi nie je velmi dobre, ale ak to tak bude chciet vacsina, tak prosim ...
O zvýšení bodovania na prvých 10 by sa dalo uvazovat, v tom prípade by som navrhoval posunut bodovanie z F1 o 2 miesta nizsie a tym padom pridat 12 bodov za 2. miesto a 15 bodov za prve.
Co myslite?
O zvýšení bodovania na prvých 10 by sa dalo uvazovat, v tom prípade by som navrhoval posunut bodovanie z F1 o 2 miesta nizsie a tym padom pridat 12 bodov za 2. miesto a 15 bodov za prve.
Co myslite?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Myslim,
20 je vela.Podla mna by bolo najlepsie max 10 miest.A body ako F1 to tiez dobry napad.
- Tomda888
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Myslim,
Bodovani F1 rozsirene na 10 mist *THUMBS UP* 15,12,10,8,...
- PROXIK
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: suhlas
Taky souhlasim - urcite to muzeme pro prvni rocnik zkusit a pak se to vyhodnoti a pripadne upravi. Ale tento princip rozsireneho F1 bodovani pro 10 lidi mi prijde spravedlivy! Je tam urcita progrese smerem k celu a pritom ne nijak velika, aby to bralo nedeje tomu, kdo se na uplnou spicku nedostane. Davam tedy hlas tomuto bodovani :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.