OPT (Online Poker Tour)
Doba trvani
Uz se rozhodlo, jak dlouhy bude cyklus? Zda treba dva mesice? Nebo vice? Aby to nebylo na prilis dlouho, to je pak demotivujici :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Doba trvani
bude to na 3 mesiace, je to prilis dlho?
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Doba trvani
3 mesice je myslim v pohode - teda pokud budou nejake zajimave odmeny a to hlavne pro vice lidi nez prvni tri :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Doba trvani
Odmeny budu urcite zaujimave a kolko ludi za zucastni, to sa nechame prekvapit. Ono by bolo viac ludi keby sme tam zapojili aj zahraniciakov, ale to nechceme, to by uz nebolo ono, takze prva OPT bude tiez len pre SK/CZ.
Z technickych pricin ale zacne o tyzden neskor ako sa predpokladalo, cize az od 8. maja. :(
Z technickych pricin ale zacne o tyzden neskor ako sa predpokladalo, cize az od 8. maja. :(
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Doba trvani
Skoda technickych pricin :( Ale ved o tyden pockame *KISSING* Cizi hrace nebrat :-!
- PROXIK
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
V ramci
pripravy na 1.rocnik som si nainstaloval Rednines poker, chcel som sa zaregistrovat a pise, ze uz som registrovany. Nie som, bude to problem, zrejme som reg. v inej herni tejto siete, skusal som prihlasovacie udaje, ale neberie ich....
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.