Sutaz o vstupenku na zivy turnaj
Počet príspevkov: 46 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Re: pavjan
neboj som tam. ak ma nic nezdrzi v praci.
- pavjan
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
today my story
hram heads-up chlapik na stole okolo 120 $ ja som mal 103 $ skoro vzdy raisoval do all-inu, cakal som na dobre karty konecne to prislo dostavam na ruku dve K, idem stlacit call a akurat mi zhasne comp, vyplo elektriku>:o :-\ som mohol byt o dva litre tazsi :-D take nestastie nikto nemaaaa :-D
- My1st.GAME
- Založený: Máj 2007
Tento výrok si zaslúži rehooooooooot
citujem ACvonMilana: "No a co se mne a podobnych pokerovych utilit tyce - zadne takove nepouzivam ani pouzivat nebudu - ja mam totiz na poker naprosto neskutecny talent, takze se bez nich obejdu." :-P jeho reakcia v diskusii na kradnutie softwaru, sorry AC ukradol som ti tvoj výrok
- themaiky
Re: 65 cent
jo a stejně se mě to kreje s WSOP,takže soráč že nedorazím
- trdlo
- Založený: Apr 2007
Listek je muj
Nejvetsi narok na listek mam ja. Protože když ho vyhraju, tak stejně nepřijedu lebo to mam ozajstno daleko. Takže jsem nejvic zaujmavy hrač!!!
- Boro
Re: Tento výrok si zaslúži rehooooooooot
Jojo a dneska mne muj talent dovedl ke krasnym hram na Carbonu - 2x jsem dostal prima list - AA and QQ - a prave tyto hry mne tam popravily, ze tretiho mista rychla smrt behem par her. Tak talentovany a tak smulovaty :-(
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Chvilka napatia
a tramtadada?????
kto ma rozbil s picovinou na river??????
ZBYYYYYYYSSSSSEEEEEEEEEKKKKKKK. yesa
kto ma rozbil s picovinou na river??????
ZBYYYYYYYSSSSSEEEEEEEEEKKKKKKK. yesa
- pavjan
chcel by som sa pytat skusenych hracov
ako to mam nanho zahrat?
skusal som hrat na silne ruky. to nefunguje.
takisto nanho nefunguje hrat slabe ruky.
a co je zaujimave - stredne ruky tiez nefunguju.
a zaroven mam jeden brutalny postreh k jeho hre. vsimol som si, ze keby v pokry neexistuje river tak ten chalan je totalne v pici...
skusal som hrat na silne ruky. to nefunguje.
takisto nanho nefunguje hrat slabe ruky.
a co je zaujimave - stredne ruky tiez nefunguju.
a zaroven mam jeden brutalny postreh k jeho hre. vsimol som si, ze keby v pokry neexistuje river tak ten chalan je totalne v pici...
- pavjan
today my story (pokracovanie)
no ja som si dneska este zahral a strasne sa mi darilo mojich 103 dolarikov som otocil na nejakych 275 dolarov, ja som bol taky nabity ze som chcel asi vyhrat za den 1 000 000 korun, prehral som jednu ruku a od vtedy sa mi prestalo darit a zistil som ze na mojom konte je nula *SLZA* udialo sa to behom jednej hodiny cize na vinne som ja lebo som sprosty retard, myslim si ze sa to dalo povazovat za gamblenie a este male prepocti 275 $ x 25,8 kurz dolaru = 7 095 Sk, malo kto dolaze behom hodiny prehrat 7litrov :-[ DAVAM SI ASI ODDYCH *TIRED*
- My1st.GAME
Re: chcel by som sa pytat skusenych hracov
Hmm, zaujímalo by ma kto sú podľa teba skúsení hráči, ale mám pre teba jednu radu: skús sa spýtať priamo ZBYSEKa, on je asik dosť skúsený ked ťa stále ]:-> .ebe
- themaiky
Počet príspevkov: 46 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.