Sutaz o vstupenku na zivy turnaj
Počet príspevkov: 46 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: today my story (pokracovanie)
kebyže ťa nepoznám myslel by som že si gambler, ale ty si ozaj závislý *JOKINGLY*
- themaiky
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
no
AC..si sice talentovany a smulovaty ale to je malo, pretoze tu platia ine pravidla, byt netalentovany s neskutocnym stastim :)
Pavjan..je to vazna vec, ale je to tak, jemu to proste chodi a ked mu to raz nahodou nepride a Ty drzis po flope 3xQ, tak sa s nim precheckujes az na river a on akokeby zazrakom prave v tejto chvili nevsadi ani chip, Ty si v duchu myslis, sprav jeden zo svojich tradicnych all-inov, prosiiiim, ale on nie a Tebe zostane par drobnych z blindov :)
Takze to doplnim, nielenze sa proti nemu nedaju hrat silne, slabe a dokonca ani stredne ruky a all-in, proti nemu nie je mozne zahrat ani slow-play :-D
..je to dieta zazracne
Pavjan..je to vazna vec, ale je to tak, jemu to proste chodi a ked mu to raz nahodou nepride a Ty drzis po flope 3xQ, tak sa s nim precheckujes az na river a on akokeby zazrakom prave v tejto chvili nevsadi ani chip, Ty si v duchu myslis, sprav jeden zo svojich tradicnych all-inov, prosiiiim, ale on nie a Tebe zostane par drobnych z blindov :)
Takze to doplnim, nielenze sa proti nemu nedaju hrat silne, slabe a dokonca ani stredne ruky a all-in, proti nemu nie je mozne zahrat ani slow-play :-D
..je to dieta zazracne
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
prehra 275 za hodinu ?
kamo ja som dokazal prehrat 3000 dolarov ale za dve hodiny na full tilt, zacalo to bad beat, snaha vyhrat naspat peniaze, nezvladanie emocii, .... davam oddych :D
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: zrat klobasy a bubaky
:-D:-D:-D tak toto sa mi paci :-D:-D:-D *THUMBS UP**DRINK*
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: zrat klobasy a bubaky
no ja som myslel, ze toto mam byt o vtipnych prispevkoch. a kedze som len pred nedavnom este bol studentom, tak viem, ze toto nie je vtip, ale bohapuste konstatovanie reality.
k vladovmu prispevku. je to trapne. bavit sa na hladujucom studentovi je to iste ako ked ta rozveseli pohlad na hladujuce namibijske siroty...
k vladovmu prispevku. je to trapne. bavit sa na hladujucom studentovi je to iste ako ked ta rozveseli pohlad na hladujuce namibijske siroty...
- pavjan
Re: ja som dokazal prehrat 3000 dolarov
Maniak :-D :-D
- My1st.GAME
xx
zda sa mi, ze vatsine usiel vlak v tomto fore :-) bez mihnutia oka by som to zatial dal pavjanovi ale ten asi nechce ist zadarmo na turnaj alebo ano?? ak nie tak piste piste do zajtra je cas a zajtra to s vladem vyhodnotime :-)
- cstrike22
aby ste vedeli o co hrate
Vstup 1000+100 , Garancia 30 000 a Estimated 100 000 teda predpoklad na ceny.
Kvalifikacia na tento turnaj je za 200+20 o 15.00 H v klube.
Zaciatok turnaja o 19.00H.
Opät budu prekvapká!!
Kvalifikacia na tento turnaj je za 200+20 o 15.00 H v klube.
Zaciatok turnaja o 19.00H.
Opät budu prekvapká!!
- Andrea
Počet príspevkov: 46 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.