Sutaz o vstupenku na zivy turnaj

Príspevky zo starej diskusie

Sutaz o vstupenku na zivy turnaj

Odoslaťod cstrike22 13 Jún 2007 12:33

pokerportal Vam prinasa sutaz o zdarma vstupne na sobotnajsi turnaj v SPZ s buyinom 1000+100. Uloha je jednoducha. V kratkosti na par viet a vtipne napisat sem do diskusie preco by si to mal byt prave ty komu dame ten volny vstup. Velka komisia zasadne v piatok a najvtipnejsi prispevok odmeni zdarma vstupom na spominany turnaj.
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

.

Odoslaťod maracash 13 Jún 2007 13:11

:-D
maracash

Založený: Máj 2007

.

Odoslaťod bushido 13 Jún 2007 13:16

lol lol lol
bushido

Založený: Feb 2007

65 cent

Odoslaťod trdlo 13 Jún 2007 13:32

včera jsem projel 0,65dol na 100-200NL,takže na vstup už nemám((: ooooo
trdlo

Založený: Apr 2007

skoda ze sa nemozem zucastnit... ale aj tak...

Odoslaťod pavjan 13 Jún 2007 14:25

ono to ani nie je moc vtipne, ale toto je moj pribeh za posledny cca mesiacalebo dva:

na poslednych dvoch vacsich turnajoch som sa na oboch (turnaj honorie a spz v ba) po znacnom case stravenom ako chipleader turnaja odpravil na nulu v momente, ked bol zahlaseny final table (takze som sa ani na jednom final table nezucastnil, ale keby foldnem tak uz som tam..). na honorii ma znicila hra kedy chalan cakal s cca troma percentami na river a prisiel mu, v blave zase ked som sa rozhodol bluffovat svoje AQ potom co som nic nechytil na flope. dal som all in a calloval ma neskorsi vitaz s AK ktory tiez tu hru nic nechytil ale mal vyssie nic ako ja. tragedia pokracovala seriou neuspechov v on line pokri a vyvrcholilo to v den kedy som hral 20 000 garant na party a potom co som bol chip leader turnaja som behom desiatich minut prehral 3 hry (AA, KK, AK) a turnaj ukoncil. najhorsie na tom bolo to, ze vzdy s tym istim clovekom (meno AdamUK77 si zapamatam do smrti). po nasledovnom rozmrdani klavesnice na velmi malicke suciastky som sa rozhodol, ze si od pokru musim dat pauzu minimalne dva mesiace(lebo nicit si inventar izby, psychicky sa kalicit a este za to aj platit peniaze, to mi pride chore). to bol okamih kedy moje pokrove ego dosiahlo dna. od vtedy som sa rozhodol, ze pocas dvoch mesiacov nebudem nikam depozitovat a hravat budem len OPT kvoli super atmmosfere a relaxu.

na opt sa od noveho rocniku zacal zucastnovat tipek menom zbysssek, ktory sa stal symbolom mojho utrpenia po cely nasledujuci mesiac. za vsetko hovori seria troch turnajov v rade kedy som s nejakym parom na ruke siel all in (myslim, ze tam bolo QQ, JJ a neviem este co) a vzdy ma niekto calloval(nie vzdy to bol zbyssek). a vzdy s AA na ruke. o tom, ze v 90 percentach sa o moje vypadnutia z turnajov opt postaral zbysssek snad pisat nemusim... kriza v opt sa dalej len prehlbuje najma v dosledku toho, ze vzdy ked mi pride karta a zbysssek da call, ja nie som schopny urobit nic ine len dat all in, naco ma on callne a znici nejakym setom alebo inou maskrtou. ked sa toto cele skombinuje s idiotsko hrou (na obranu- hrou totalneho zufalca ako som ja) tak vysledok je taky aky je. prvenstvo vo vypadavani turnaja na poslednej priecke je mojou absolutnou domenou a som presvedceny, ze jedinec ktory by chcel vypadnut predo mnou hrou typu all in so vsetkym, proste nema sancu. moja absolutna nepritomnost stasteny mu to proste nedovoli. nakoniec uz aj Vlade minule zhodnotil, ze by mi mal nejaku cenu poslat... dik cenim si tvoju spolupatricnost. potom co moje ego dosiahlo pred mesiacom dna, sa teraz uz mesiac uspesne zakopava do bahna pod nim a snazi sa aby som ho odtial uz nikdy nevyhrabal. moj navrat k stolom ocakavam o mesiac. drzte palce aby som sa dal nejako do kopy.
pavjan

ps

Odoslaťod pavjan 13 Jún 2007 14:37

este by som k tomu chcel pripojit, ze na OPT som nevypadol prvy asi len raz. dosledkom toho, ze som zmeskal prvu polhodinu turnaja. potom nasledovala dalsia pol hodina foldovania totalne mizeranych ruk a nasledovny all in s JJ, ktory bol callovany s AA. ale ako sa hovori: dobry hrac vie zahrat aj slabe ruky.
pavjan

omg pavjan

Odoslaťod cstrike22 13 Jún 2007 14:47

V KRATKOSTI na par viet a vtipne napisat sem do diskusie preco by si to mal byt prave ty komu dame ten volny vstup. Snad to docitam do piatku :-D
cstrike22

hehe

Odoslaťod pavjan 13 Jún 2007 15:05

sak pisem, ze sa nemozem zucastnit. to nie je sutazny prispevok. je to nieco ako ked sa malemu dietatu strati hracka a ono sa potrebuje vyzalovat na cely svet...
pavjan

pavjan

Odoslaťod cstrike22 13 Jún 2007 15:08

je to nieco ako ked sa malemu dietatu strati hracka a ono sa potrebuje vyzalovat na cely svet... omg :-D za tuto vetu by si si to snad aj zasluzil
cstrike22

Re: pavjan

Odoslaťod Zbyssek 13 Jún 2007 15:13

Já bych mu tu vstupenku taky dal, určitě si ji zaslouží:-D. A doufám, že se dneska ukážeš na Carbonu, protože bez tebe mě OPT moc nebaví:-D
Zbyssek

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!