VYSLEDKY NITRA

Príspevky zo starej diskusie

modimu

Odoslaťod pavjan 30 Jan 2007 01:42

nazdar... myslim, ze to ze mi nebolo vsetko jedno bolo dost ocividne podla toho ako som vyletel zo stolicky ked som ten flop zazrel a tiez z polhodinovej triasky ked som uvidel river hehe. no pocas turnaja som sa viacero krat posral, ale vzdy nakoniec z toho nejako vybruslil. co sa tyka tych dvoch 5iek asi kazdu inu ruku okrem AA a KK by som zhodil. Skoda ze si ma nepocul ked som chalanovi po pravej ruke hovoril, ze to zavolam preto lebo dneska chodia na stol patky... A prisla. To bol instinkt. V povazskej ked zahlasim pri turnaji, ze sa ohlasil instinkt tak sa vsetci valaju po zemi. Ale nic to nemeni na tom , ze vela krat mi vide...
pavjan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

este modimu (teda dufam ze ta hra bola s tebou uz to mam nej

Odoslaťod pavjan 30 Jan 2007 01:54

aj tak som nepochopil ten tvoj pattisicovy call s Q3 ked som mal JJ. hral som minimum ruk. muselo ti byt jasne ze mam silu. narychlo som si poratal s cim by som calloval ja moj rais, tak Q tam okrem pocketu nefigurovalo ani raz. A ked prislo jedno na flop tak pre mna nic ine ako all in neostavalo. Nechcel som si na turne pozriet nejake A alebo K. No a ked si to callol a ukazal Q s 3 tak by si sa krvi vo mne nedorezal. By som vyvadzal jak nepricetny keby ma s tym porazis, lebo premna to bola uplne iracionalna hra ktora by ma ani na sekundu nenapadla, ze by som ju mohol prehrat az kym si nedorovnal ten all in. Este ze sa nam tam zozelenilo jak na jar ze??
pavjan

to Giro

Odoslaťod Romanicco 30 Jan 2007 08:15

jako ta vesnice byla s nadsazkou...:) btw. jezdis taky na naky turnaje??:)
Romanicco

pavjanovi

Odoslaťod modi 30 Jan 2007 16:09

1. no hral si viac hand ako ostatny a dost agresivne, tusim zakazdym rais 5000, mal som z teba dojem ze kradnes blindy, a nezdal si sa byt isty v tom raise... tak som ta chcel otukat, pak prislo do flopu to Qecko a ty si dost zbledol.... a videl som ze dve zelene na ruke nemas... no jednu zelenu si mal .... a taaak :)))
2. poker je zlozita hra.... dovodov je vela a zalezi na tom ako hrajes... hmmm ties si nemohol vediet ci nemam na ruke dve zelene... alebo dve AA spravne si mal zlozit mozna ty a mozna obaja, a v tom je krasa a majstrovstvo a stastie pokru. az taku good handu si nemal, vela je o psychike....
3. pred flopom to bolo tvoje, po flope moje, po river tvoje - to je Poker :)
cauko
modi

modimu

Odoslaťod pavjan 30 Jan 2007 16:47

AA a KK som vylucil kedze si nereraisoval a tiez sa prejavila v tej hre moja najvacsia chyba - ked ma dobru ruku tak proste nejak zvyknem pozabudnut na ostatne kombinacie. Ale ked si zahlasil call tak som skoro odpadol a bol som si isty, ze som sa nechal nachytat. Na turnaj som prisiel s taktikou nech mam na ruke co chcem, pozriet co najmenej flopov, lebo nic ma nevie nasrat tak ako prehrata KK ruka ked necham 2och hracov pozriet flop a pride to A. Na zaciatku turnaja ked bola slepa 40 80 a na ruke vysoky pocket vzdy som mal rais 500 a viac, lebo som si povedal, ze radsej zoberiem malo na 100 percent ako vela na 65 percent. Samozrejme som mal nejake stealy lebo len idiot by nevyuzival poziciu, ale vacsinou som mal pocket alebo aspon kombo s A. Bal som sa ta lebo v kvalifikaci si mal par paradnych callov a raisov. Inak absoletne suhlasim so vsetkym so vsetkym co si napisal. (Stal si ma tak pat rokov zivota) Do dalsieho turnaja mas respekt...
pavjan

to pavjan

Odoslaťod alydzi 30 Jan 2007 23:14

:) S tymi 55 to si cisto zabil vacsinu casu som sedel pri Romaniccovi a 55 mu chodilo strasne vela mozno aj 5krat mu prislo pri final table. vsetko hadzal prec, sem tam sa vyplatilo sem tam nie :)

ked som videl tvoje 55 tak vravim toto zahodis, urcite, kedze romanicco to hral ako 7 2 off suite :)

na moje prekvapko si tam nasolil a vyslo hehe :)

ta tvoja hra bola fakt dobra, uz v kvalifikacii si to pekne roztocil hlavne ked si ukazoval karty hore dole :))) potom si nastastie odisiel od stola a sa mi zacalo darit

restecpa
alydzi

Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

to alydzi

Odoslaťod pavjan 31 Jan 2007 00:44

Ja som tu hru skor videl na nejake A alebo K s nizkym kickerom. Teda aspon potom 5000ovom calle. Po flope som uz o nicom nerozmyslal. Nebolo tam ani A ani K takze nebolo o com. Ale modi je za stolom fakt husty. Bud je to smrtonosna flegma alebo neviem... Sedel som s nim pri kvalifikacii kde som viac menej sledoval len jeho lebo ostatni hraci na mna moc dojem nespravili a za finalovym stolom som z neho skoro nespustil oci(sak bol chipleader). Jeho frajerka (alebo manzelka - nechcem sa nikoho dotknut)si uz musela myslet ze ho balim. Kazdy fold, check, call, rais s tym istym omeskanim, ksichtom a bez jedneho slova naviac(nemam to rad:D). Musim priznat ze tie dve hry co som ho ohral mali v sebe kus gamblingu ci uz z mojej alebo z jeho strany aj ked si stojim za tym, ze z jeho strany to bol vacsi kus. A k tomu ukazovaniu kariet - vzdy som ukazal len taku kartu o ktorej som vedel po flope ze s nou vyhram.
Loose ma pri hrach jednu casto pouzivanu hlasku :" Ak ma niekto raisne tak ho reraisnem." Skus hovorit polku turnaja pravdu co mas na ruke a potom v dolezitej hre ked potrebujes vidiet flop pusti tuto hlasku a uvidis co sa bude diat. Aj ked nie vzdy... Nic nie je 100 percentne(iba to ze dalsi turnal obhajim:DD).
pavjan

oprava

Odoslaťod pavjan 31 Jan 2007 01:13

tuto hru som si pomylil s tou co mi prisiel flush. mam to uz domotane, ale nieco sa mi mari, ze som s 55 dorovnaval all in pred flopom, ale to tiez neviem na 100 pro. kaslat nato
pavjan

to alydzi

Odoslaťod pavjan 31 Jan 2007 19:17

napis mi tvoj mail chcel som ti este nieco napisat
pavjan

to pavjan

Odoslaťod alydzi 31 Jan 2007 19:28

ivan006 at gmail dot com
alydzi

Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!