VYSLEDKY NITRA
Počet príspevkov: 32 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
VYSLEDKY NITRA
11. januara som napisal:
pre organizatorov a hracov ...
prosim aby ste uverejnovali vyhry az od druheho miesta a dalej, lebo vam tam posielam moju pravu ruku, a turnajoveho sampiona z Povazskej Bystrice, tak pocitam ze to na 93% vyhra..., ja sa nemozem zucastnit, takze mozete kludne druhe miesto niekto z vas vyhrat, stale sa to oplati...
pamatate na to chlapi?
no a akurat som skoncil hovor Nitra - London, a mam vacsiu radost ako keby som to sam vyhral.
Cele to vyhral odchovanec a jeden z prvych clenov Povazsko-Bystrickeho Poker Klubu.
Dufam ze sem slahnete aj nejake statistiky s turnaja, prize money a tak, nech si to vychutnam.
pre organizatorov a hracov ...
prosim aby ste uverejnovali vyhry az od druheho miesta a dalej, lebo vam tam posielam moju pravu ruku, a turnajoveho sampiona z Povazskej Bystrice, tak pocitam ze to na 93% vyhra..., ja sa nemozem zucastnit, takze mozete kludne druhe miesto niekto z vas vyhrat, stale sa to oplati...
pamatate na to chlapi?
no a akurat som skoncil hovor Nitra - London, a mam vacsiu radost ako keby som to sam vyhral.
Cele to vyhral odchovanec a jeden z prvych clenov Povazsko-Bystrickeho Poker Klubu.
Dufam ze sem slahnete aj nejake statistiky s turnaja, prize money a tak, nech si to vychutnam.
- Lose
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
este som zabudol dodat
ze sme dneska otvorili branu cesko-slovenskeho live pokru, a treba nastudovat na mape kde ta Povazska Bystrica vobec je, aby ste do hlavneho mesta pokru u nas aj trafili ked bude turnaj (nevadi ze je to diera, ani Las Vegas nie je najvacsie mesto USA a zije tam 90 percent poker profikov :-))) .
- Lose
Považská Bystrica
tam měla uplny fanklub! A kladli nam na srdce,ze to tu mame napsat... tak nejenom do Londyna ve zkratce -1. Pavlovic(21.000skk-Povazska Bystrica...to Lose-nemuzeme to porad najit na te pokerove mape:))) 2. Hohoman( 13.500skk-tradicni zastupce Pokermaniacs Ostrava) 3. G. ( 11.500 skk- fakt se omlouvam , na zaver to bylo trochu hekticke a nejak sem nestihal zapsat si udaje, tak at se mi ozve nebo se tady pochvali !! ) 4. Romanicco Budulinko ( 7.000 skk- Ostrava je na pokermape hodne videt!) 5. Franta S. ( 5.000skk- ten blazen jel az z Prahy!!!)
Vice o turnaji v samostatnem clanku, ktery urcite vyjde co nejdriv, ted snad staci jenom tolik, ze se zucastnilo dohromady pres 50 hracu - 33 v kvalifikaci a 43 v hl. turnaji !
Vice o turnaji v samostatnem clanku, ktery urcite vyjde co nejdriv, ted snad staci jenom tolik, ze se zucastnilo dohromady pres 50 hracu - 33 v kvalifikaci a 43 v hl. turnaji !
- džejar
treti misto
tak jeste jedna omluva, treti misto Igor G.(11.500 skk - Spisska Nova Ves, pry taky trochu z ruky, ale turnaj pry tam udelat muzem)
- džejar
Takze to som ja vitaz.... hehe
Na pokrovej mape moc nehladajte. internetovemu pokru neholdujem (sem tam nejaky freeroll ale malokedy). Zato live hram kedy sa da... A bude to uz mozna aj viac ako 100 turnajov. Sice vzdy len do 20 hracov a stale ti isty, ale lepsie nez drotom do oka:D inak paradne som si zahral a stalo pri mne aj stastie ale podla mna uhrat kvalifikaciu a aj main tournament chce skill. ci nie??? hehe
- pavjan
Počet príspevkov: 32 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.