VYSLEDKY NITRA
Počet príspevkov: 32 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
FotoGaleria z NITRY
Ospravedlnte znizenu kvalitu niektorych fotiek, priznavam sa ze fotit neviem...
Videl som ze tam fotilo viac ludi, tak ak niekto ma nejake dalsie fotky, moze kludne poslat na nas mail, dohodime ich tam.
Videl som ze tam fotilo viac ludi, tak ak niekto ma nejake dalsie fotky, moze kludne poslat na nas mail, dohodime ich tam.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
foto z nitry
a moj vitazny shooting je kde??? tak ja exkluzivne pre vas zapozujem, neziadam ani ziaden honorar a fotka nikde??? :D
- pavjan
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hmmm
mne sa pacila hra HoHomana, uzastne cital hru a hracov. dufam ze si niekde a niekedy zahrame a pokecame o strategiach, ktore uplatnujeme pri hre. klobuk dole. Bolo tam viac velmi dobrych hracov, no mali zlý den a zle karty, mohli vyhrat .... My, Pavjanko (a vsetci u final table) sme sa drzali a stastie nam prialo, co je sucastou Pokru, a nabuduce v prvej hande vypadneme na AA a .... mozeme rozopravat ze sme mali smolu.... poker je umenie, kde je dolezite vediet kedy Fold a kedy Raise.... (inac som pod vplyvom alkoholu tak dufam ze nepisem celkom bludy...)
- modi
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 32 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.