7castle's "it was nice but it's over" blog
Re: 7Castle's blog - SNG madness & live misery
Palo vyzera to zaujimavo, ale najblizsie 2 tyzdne je olympiada
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Palo vyzera to zaujimavo, ale najblizsie 2 tyzdne je olympiada
-a ja mam este k tomu rake race,akurat som kupil 24 redbulov,okrem toho ten turnaj je sice 3dnovy,ale ja si myslim,ze tych 20k odhadzem este v piatok
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ja som tiez nepostupil a mal to za 80. Ale idem urcite dnes lebo dnes hraju vsetci kvalifikanti zo vcera a.k.a. mrtve cipy To co som videl ma presvedcilo ze neist dnes by bol hriech
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
do certa - na olympiadu som zabudol...
neda sa nic robit - budem to musiet odpiskat po piatku.. ci ? ...
neda sa nic robit - budem to musiet odpiskat po piatku.. ci ? ...
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
Haha dneska dalsia vyborna session
Myslim ze 2.5h som bol tak BE a potom prisiel krasny pad... a $1k pod EV je celkom fun
Myslim ze 2.5h som bol tak BE a potom prisiel krasny pad... a $1k pod EV je celkom fun
- 7castle
Nazdar 7castle ja som zacinajuca hracka a chcela by som ta poprosit alebo niekoho kto tomu tiez rozumie:) ci by sa nepozrel na moje stats, prilozila som to sem ako prilohu tak dufam ze sa to zobrazi.
popripade ake statistiky by si potreboval vidiet a posudit ci su v poriadku
Mam odohratych sice iba 1000 sng ale na stats to mozno staci:)
no a hram na FT 11$ turba bez ante
Alebo tie stats su neni az take dolezite?? ROI mam zatial v poriadku tusim 8%
Ak si najdes cas budem vdacna a neboj nebudem ta uz potom otravovat:)) s kazdou somarinou:))
Ak si najdes cas budem vdacna a neboj nebudem ta uz potom otravovat:)) s kazdou somarinou:))
- lulatko
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
lulatko napísal:Nazdar 7castle ja som zacinajuca hracka a chcela by som ta poprosit alebo niekoho kto tomu tiez rozumie:) ci by sa nepozrel na moje stats, prilozila som to sem ako prilohu tak dufam ze sa to zobrazi.
btw. ROI v poriadku tak v com je problem? stats podla blind levelov, tak to by aj mna zaujimalo aky to ma vyznam pre hru SNG pri kladnom ROI, takze 7hrad ides
-
Proky - Príspevky: 575
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
lulatko napísal:Nazdar 7castle ja som zacinajuca hracka
Ahoj, no ked mas 1k turnajov tak uz uplne zacinajuca nie si
K tym statistikam. Asi ti moc nepomozem, jednak nehram na FT a tie rozdiely su sice male, ale vyznamne, a hlavne z tohto sa asi neda vela usudit. Ale kazdopadne sa kuknem, akurat este som neprestahoval poker komp cize tu nemam svoje stats teraz. Na prvy pohlad ma ale zaujalo ze si dost stratova na t50 a t500, to je dost divne, early musis byt vzdy vyznamne v pluse, najtazsie levely, kde su regovia bezne len malinko v pluse su t100 a t150 (na stars, cize tie podobne na FT), od t200 to zacina narastat a t400 musis mat super silne - to aj mas. Ten prepad na t500 je ale cudny.
Druha vec je ze sa mi zdas nitty v prvom leveli, 8/4 je malo, myslim ze ja mam okolo 9/7 alebo tak, uz ked UTG raisujem AQ, 99 je to 5%, pricom od MP raisujem AQ, 22, cize to musi byt o dost viac.
Ale este sa na to pozriem.
No a vitaj na PP
- 7castle
7castle napísal:lulatko napísal:Nazdar 7castle ja som zacinajuca hracka
Ahoj, no ked mas 1k turnajov tak uz uplne zacinajuca nie si
K tym statistikam. Asi ti moc nepomozem, jednak nehram na FT a tie rozdiely su sice male, ale vyznamne, a hlavne z tohto sa asi neda vela usudit. Ale kazdopadne sa kuknem, akurat este som neprestahoval poker komp cize tu nemam svoje stats teraz. Na prvy pohlad ma ale zaujalo ze si dost stratova na t50 a t500, to je dost divne, early musis byt vzdy vyznamne v pluse, najtazsie levely, kde su regovia bezne len malinko v pluse su t100 a t150 (na stars, cize tie podobne na FT), od t200 to zacina narastat a t400 musis mat super silne - to aj mas. Ten prepad na t500 je ale cudny.
Druha vec je ze sa mi zdas nitty v prvom leveli, 8/4 je malo, myslim ze ja mam okolo 9/7 alebo tak, uz ked UTG raisujem AQ, 99 je to 5%, pricom od MP raisujem AQ, 22, cize to musi byt o dost viac.
Ale este sa na to pozriem.
Super vdaka za rychlu odpoved, na tych prvych leveloch teda popracujem, ja UTG ani AQ nehram a pary na MP tak od 88
inak prave som si dala premieru 9 table naraz a FT padol tak dufam ze sa to nebude stavat casto lebo ma mate na PS
Takze vsetky levely by mali byt v pluse hej? no mam na com pracovat
Este keby si mi kukol ATT to steal, fold to SB, a 3bet ci netreba nieco doladit
Este raz vdaka za pozornost
- lulatko
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
a na titan pokri sa nehra fullring s 10 hracmi ? Ked hej tak to je podla mna v pohode , tight its good v sng
- Adrian1990
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.