7castle's "it was nice but it's over" blog
Re: 7Castle's blog - SNG madness & live misery
Ako si Ta pekne perverzne rozdelili .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
viem ze to sem asi nepatri ale ako citam tu skvelu hru tak ja som mal podobnu..ked som dostal AA po predchadzajucom raisy som dal AI...jeden typek call ukazal tiez AA aj treti typek call ukazal KK..:D:D....taka situacia sa mi este nestala,hehe. no mimoriadne vyhrali esa. tiez to bol sng:)..obcas zadelí herna riadne.
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
Koukám, že teď máš konečně upswing, doufám že ti to vydrží !
Jakým způsobem děláš třeba na 60kách game selection, když na regy ze začátku nemáš statistiky ?
To chce nahrát aspoň 2k turnajů na každým buyinu (27/38/60), abys měl představu kdo je reg, pokud si nechceš vyťukávat každý jméno do sharkscopu.
S tím rakebakem nevím no, já bych raději zůstal na 16kách s vyšším ROIem a menším rakebackem, jako to dělá většina moudrých .
Navíc představa, že mi spadne net a budu mít otevřených 16 stolů na 27/38/60 a u poloviny stolů budu na bubblu chipleadrem, by mě asi život stála.
Jakým způsobem děláš třeba na 60kách game selection, když na regy ze začátku nemáš statistiky ?
To chce nahrát aspoň 2k turnajů na každým buyinu (27/38/60), abys měl představu kdo je reg, pokud si nechceš vyťukávat každý jméno do sharkscopu.
S tím rakebakem nevím no, já bych raději zůstal na 16kách s vyšším ROIem a menším rakebackem, jako to dělá většina moudrých .
Navíc představa, že mi spadne net a budu mít otevřených 16 stolů na 27/38/60 a u poloviny stolů budu na bubblu chipleadrem, by mě asi život stála.
- Lance
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
inak ked si robis reviews session tak by si k tomu mohol pristupit zodpovedne a aspon raz za tyzden sem postnut zaujimavu push/fold handu s nejakym originalnym myslienkovym pochodom - nech sa trosku zlepsime
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Lance napísal:Koukám, že teď máš konečně upswing, doufám že ti to vydrží !
Tak pozri znova, prave som dohral dalsiu session so sialenym hotrunom, akurat bez lucku to bol len maly plus, co je tragedia vzhladom na to ake soft stoly dnes boli
Lance napísal:Jakým způsobem děláš třeba na 60kách game selection, když na regy ze začátku nemáš statistiky ?
Ja pouzivam SS strasne vela, odkedy su tie farebne oznacenia uplne maximalne, za session pozrem/zapisem tak 70ludi priemerne. Na zaciatku to bol problem, tak som sa sustredil na 60tky, par regov som poznal, ostatnych ak som videl na 2-3 stoloch uz som pozeral, a vzdy som si overil ci pri stole je aspon jedna mega fish.
Dnes mam na 38ckach a 60tkach taky stav, ze priemerne 5-6 hracov mam na kazdom stole oznacenych Je to drina ale stoji to za to imo.
Lance napísal:S tím rakebakem nevím no, já bych raději zůstal na 16kách s vyšším ROIem a menším rakebackem, jako to dělá většina moudrých .
Zasadne nesuhlasim. Praveze ti ludia sa oberaju o peniaze imo. Nerobia to preto, ze su mudri, ale preto, ze nie kazdy zvlada swingy co su na 60+. Ja som s tym mal teraz problem, ale rozhodol som sa ze to zvladnem, snad som uz na to pripraveny.
Sprav si matiku a pochopis. Na 60tke ked si BE mas $2 na turnaj, to na 16tke neurobis nijako. Je to na dlhsiu diskusiu ale urcite su 60tky vyhodnejsie ak si pripraveny psychicky, nevraviac o tom ze sa zlepsujes ako hrac.
Lance napísal:Navíc představa, že mi spadne net a budu mít otevřených 16 stolů na 27/38/60 a u poloviny stolů budu na bubblu chipleadrem, by mě asi život stála.
No toto je nafigu, ale riesenim je zalozny net a aspon 2 kamarati co su casto online a su schopni zaskocit
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
yegon napísal:inak ked si robis reviews session tak by si k tomu mohol pristupit zodpovedne a aspon raz za tyzden sem postnut zaujimavu push/fold handu s nejakym originalnym myslienkovym pochodom - nech sa trosku zlepsime
Zvazim.
- 7castle
Btw dnes som sa prehupol cez 50k VPPs
- 7castle
Pamatam ako dnes ked mi pred 2 rokmi kamarat, pokrovy profik, taky pioner na Slovensku, povedal ze hrat poker je ako skakat hlavicky do bazena bez vody.... mal uplnu pravdu.
Prave som zaznamenal 6. stratovu session po sebe, pricom skoro vsetky mali rovnaky priebeh - dobry start, solidny profit, a dramaticky pad v druhej polovici, alebo uplne na konci.
Dnes som si ale rozhodne spravil osobny rekord v tejto discipline
Tesne predtym ako som isiel otvarat posledne stoly som bol asi $700 v profite, a takto to dopadlo.
Prave som zaznamenal 6. stratovu session po sebe, pricom skoro vsetky mali rovnaky priebeh - dobry start, solidny profit, a dramaticky pad v druhej polovici, alebo uplne na konci.
Dnes som si ale rozhodne spravil osobny rekord v tejto discipline
Tesne predtym ako som isiel otvarat posledne stoly som bol asi $700 v profite, a takto to dopadlo.
- 7castle
to je cca 10k ruk a 8-10BI dole? je to bad, ale uplny CG standard
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.