Lance napísal:Jak ti leze red line ? Jde ti aspoň nahoru, když seš teď jen lehce v plusu po 3400 turnajích (nepočítaje rakeback)?
Sry mam uz nejak chaos v tom co som si postol do blogu, teraz hram kazdy den, kadzy druhy 2 sessions, fakt uz neviem kde mi hlava stoji
Ale je to takto:
Prvy tyzden som mal dobry profit po 1k turnajoch, ale red line v brutalnom minuse, co sa mi na 1k v zivote nestalo Nechapal som to vobec lebo som nemal pocit ze hram zle.
Tento tyzden mam 7x minusovu session, ale red line mam vybornu. Viem ze to znie ze trepem, jasne ze mam menej setupov aj, ale fakt som este vylepsil kopu veci, plus znizil pocet stolov prisne na 15-16, a fakt to ma vysledky zatial. Cize z depresie prechadzam do totalnej spokojnosti.
Lance napísal:Já teď chytnul vlnu 1100 turnajů, kde jsem jen +2,4% v red line, prostě tragédie...máme samé coolered handy.
Navíc jsem teď 2000 turnajů breakeven, je to šílenej pocit. Člověk přestává mít chuť hrát.
Asi to znáš když jsi byl taky b/e 2k turnajů. Koukal jsem, že Venetian, Envision, swordfish už měli v tomto roce taky 2k b/e a vždy se rozejeli po 2k. Tak snad už to začne chodit i mě.
Zajímavý je, že mě to zastihlo pár stovek turnajů po tom, co jsem přešel na 21 stolů continuous, což se vyrovná v $/hr asi 26 stolů, když hraješ sety. Přesto jsem neměl pocit, že to, že red line jde dolů, je způsobeno více stoly.
No po dnesku som uz defacto 3500turnajov BE tento rok
Pocit to nie je dobry, ale mna zaujima len hra, ked mam pocit ze hram dobre je mi jedno ake mam vysledky.
Ak ti mozem poradit, ked mas zlu red, fakt pracuj este viac na zlepseni, hraj menej. Neverim ze pri 21 stoloch budes hrat rovnako ako na 18. Myslim ze odkedy hram menej mam ovela mensie riziko ze sa stacknem v tesnom spote, vyhravam ovela viac malych bvb potov, ovela pozornejsi som na bubble, etc.
A inak Venetian je hrozna fish... cim viac to sledujem, tym sa viac bavim... vsetci tito low stakes grinderi maju sialene leaky, normalne sa niekedy bavim na tom co vidim To iste swordfish, ten keby jednu ruku nepushol asi by dostal infarkt.
Inak celkovo som dosiel na to ze pushovanie, ownovanie, BVB ATC spoty, ICM, toto vsetko je strasne overrated, s trochou zdraveho rozumu sa da casto pockat na lepsi spot.