TuKE napísal:ja som si doteraz naivne myslel, že ľudia hrajú poker pre peniaze
A ja som si doteraz myslel ze je to diskusia k 250 000gtd v montesine kde sa 7castle yegon a iny svk hraci zucastnily.
TuKE napísal:ja som si doteraz naivne myslel, že ľudia hrajú poker pre peniaze
Chlpo1989 napísal:tomiG napísal:a ublafovat slabsieho hraca je vela krat viac menej nemozne.
Tak na co ho bluffujes?
tomiG napísal:Chlpo1989 napísal:tomiG napísal:a ublafovat slabsieho hraca je vela krat viac menej nemozne.
Tak na co ho bluffujes?
tak v urcitom momente mtt turnaja sa musis rozhodnut akou cestou sa vidas pokial ti chodia karty da sa vyhrat turnaj aj bez jedineho bluffu ale ak nie musis bluffovat je to otazka tvojho tournament life.ono ideal je ked bluff,bluff, a potom nuts.
tomiG napísal:ale vsak presne o to ide ked mas na stole 4 5 takychto call machin tak su len dve moznosti bud je steba chip leader na turnaji alebo si do par hodin out.dorovnaju ti vsetko a skor ci neskor ta dostanu uprimne yegon kolko hracov callne 4 bet na 22?ty pises aky fasa to bol stol zlata bana keby to bola zlata bana tak mas 250 000chipov a ficis dalej ale vysledok je out a este mi budes tvrdit ake fasa je mat call machiny na stole.neviem ale asi to mam pomylene...
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.