7castle napísal:
To QJo bolo super tesne, 1575, utg, 7handed, tam tazko povedat co je dobre, cca A7s, A8o, KTs, KJ, QTs, 44 je taky dobry range, toto sa mi zdalo tesne tak idem podla pocitu, bohuzial hned za mnou AA... Urcite nejdem za kazdu cenu s hocijakym trashom UTG len preto ze mi klesa FE, ale tie blindy treba brat do uvahy, takze nejake EV- rozhodnutie je urcite ok.
Hodil som to do Wizu, ked im dam vsetkym nejakych 7-8% (AJ, ATs, 77) overcall range, s tym ze BB samozrejme viac (inak BB bol dobry reg takze bude volat viac light), tak Wiz vravi -0.74, range AJ, 77. To je samozrejme blbost, kedze sme UTG, ale asi som to tu trochu prehnal. Ten range co pisem vyssie je do tych -.5 a to je urcite OK.
Dobre je sa riadit podla pocitu, no tu mi pride to JQo veeelmi optimisticke... nepovedal by som ze tesne
To bol aky stol, ze im mozes dat vsetkym 7 - 8%?
Každopádne do 6 hráčov pushovat, si treba vzdy rozmysliet. Value prichádza hlavne z dvoch variant vysledku a sice, ze mi polozia, pripadne, ze ma zavolaju s horsim. Proti prvej hovorí 6 zivych hracov a proti druhej ruka JQo.
IMHO je lepsie pushovat s mensim stackom a blbou rukou do dvoch ludi ako so strednym stackom s priemernou rukou do 6 ludi, hlavne kvoli tomu, s cim ta zavolaju.
Suhlas s tym, ze v tomto pripade je OK push aj s negativnym EV.
Dolezite mi pride, ze ked budes tesne za blindami, ci budes niekedy moct pushnut prvy?
... a hlavne nechcem, aby to vyzeralo ze ta poucujem, len nech sa nad tym inak zamyslia i ti co citaju. Pripadne ma ty cosi naucis a vyvedies z omylu