Hlasi sa dalsia ovecka do stada, co si mysli, ze blog jej pomoze zlepsit sa v tejto huncutskej zabave zvanej poker

Nieco o mne:
Volam sa Milan, nedavno som oslavil moje posledne narodeniny s dvojkou na zaciatku :-/ Poker hravam cca 3 roky, ak nepocitam tie detske hry 5-Draw v krcme o haliere. S kamaratmi sa nam podarilo zalozit prijemnu tradiciu a kazdy pondelok sa stretavame v jednej utulnej krcmicke a hrame taky nas home turnajik. Okrem toho sa live hre nevenujem vobec, ak nepocitam ucast na par freerolloch, kde som nic svetaborne nepredviedol. Online hre sa s vacsimi a mensimi prestavkami venujem asi od jesene 2009, ked som depozitol prvych 40 eur na Pa***Poker a zacal 'grindit' 2 az 4 stoly FR NL2. S neuveritelnym stastim sa mojim nit-shortstackovanim podarilo zdoublovat svoj bankrol. v marci 2010 som sa docital o pokerstrategy.com, spravil kviz a nechal si poslat 50 dolcov na TitanPoker, kde sa pohybujem doteraz. Za prve 3 dni sa mi hranim SSS podarilo vyhrat 15 dolarov, nasledne zacala so mnou mlatit variancia a bol som v solidnom minuse. V tych casoch som objavil DoN-y a po prvych uspechoch som si myslel, ze lahsia forma zarabania ani neexistuje

Co ma celkom stve, ze vsetok moj zisk je tvoreny iba z Non-SD ... ked sa dostanem na SD, tak mam vacsinou taku smolu, ze radsej o tom ani pisat nebudem.

Co sa tyka vzdelania, za sebou mam zatial:
- Getting Started in Hold'em by Ed Miller (btw je na predaj

- Ryan Fee's 6 Max NL Strategy Guide
- Easy Game by Balugawhale (thx Emjaykovi za preklad

+ zopar dalsich clankov na PS.com a rozne videa, ktore sa mi nechce menovat

BTW nemate daky tip, co citat ako dalsie?
Ciele do buducna:
- kedze som tento mesiac zacal hrat poker az 20. januara, tak do konca mesiaca si davam ciel nahrat 7K ruk, nech to zaokruhlim aspon na 10K dokopy.
- do buduceho mesiaca chcem tento pocet zvysit aspon na 30K ruk
- robit pravidelne review mojich session aspon 2x do tyzdna a postovat problematicke ruky
- etablovat sa naplno na NL10
Mno ... to by bolo na uvod vsetko, poobede by som rad postol dake ruky, tak snad sa tesite