Down By The NL10 River

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Down By The NL10 River

Odoslaťod Chlpo1989 24 Jan 2011 20:27

Fold je imo ok. Ak chces hrat hi-variance, tak call :)
Edit: Este ma napadlo, ze to nemusi byt az tak hi, kedze sem-tam vidim ludi pushnut aj s AQ a pod., takze si mozu navzajom drzat outy.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod PaulRivers 25 Jan 2011 00:35

Dakujem.

Este ma tak napadlo ... ako by tvoje rozhodnutie ovplyvnili stats, keby si mal na kazdeho povedzme 60-70 ruk a stats by boli nasledovne:

UTG: 64/18/1.4 WS 62
MP: 16/13/1.1 WS 31
SB: 43/7/0.8 WS 31

Predpokladam, ze na zaklade stats toho MP a jeho 4b AI by to bol tiez easy fold?

BTW Chlpo ... dobry avatar :) I like :poklona:
Obrázok používateľa
PaulRivers

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 9 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 25 Jan 2011 00:40

U mna je to clear fold aj pri takych zvieratach, pretoze sa nerad stackujem s QQ AIPF. Myslim si, ze 4bet PF od takeho hraca indikuje KK+ a mozno AK.

Dakujem :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod PaulRivers 26 Jan 2011 01:42

V roku pana 1982 U2 nahrali notoricky znamu pesnicku 'Sunday Bloody Sunday' ... o necelych 19 rokov neskor som si ja po vcerajsom pondelku pospevoval 'Monday Bloody Monday' :wall: ... na vysvetlenie - poobede som sa konecne dostal k pokru a uspesne som zmazal cely vikendovy profit. Po hodine trapenia a x-tom setupe som sa na to vykaslal a isiel si radsej zacvicit. Podvedome som sa tesil na vecernu live particku s kamaratmi. Ta sa vsak zacala v podobnom duchu - v 2. hre otocim 99, dorovnam raise a po flope 433r som celkom spokojny a do boja posielam dalsie zetony. Na turne svieti 9 a ja som este spokojnejsi. Na river dojde 5, 3betujem proti 2 hracom do allinu a o par sekund pozeram neveriaci na trojkovy quads. Nevadi, s usmevom si dam rebuy a objednam dalsie pivo. O par hier neskor dostavam na ruku 77, moj PF 3b dorovnaju opat 2 hraci a ja zacinam sipit daku zradu. Flop 2s5d7s - na moj bet dostavam raise do vysky asi polky mojho stacku. Chvilu skumam kamarata, nakoniec ho tipnem na 2 pary a hlasim allin. Na moje prekvapenie po 4 minutach tankovania zahlasi call a vitazoslavne otoci As5s a uz mi je jasne ako to dopadne. Na turne dohopka 8s a ja si davam 2. rebuy a 3. pivo :) Dalsiu hodinu a pol som absolutne card-dead a stack sa pomaly ale isto znizuje. Ostavaju 5 hraci, ja na CO najdem 8s9s a posielam do boja mojich poslednych 5 blindov dufajuc, ze pozbieram aspon blindy. SB chvilku rozmysla, nakoniec dorovna s Qd7d a Q na flope rozhodne tento marny boj. Na dalsi rebuy si uz netrufam a tak so slovami FML si objednavam dalsie a dalsie pivo :crazy:

Toto je ta vcerajsia megauspesna online session (opat iba 4-tabling, nevedel som najst dostatok vhodnych stolov):
Obrázok

Dneska poobede som frustrovany z pondelka zacal opat citat Easy Game, nech si osviezim pamat. Vecer som dal session, prevazne 7-tabling a snazil som sa aplikovat co najviac z toho co som cital poobede. V celku to vychadzalo a pondelkovy minus sa podarilo nahrat skoro cely spat:
Obrázok

Life is beautiful :ROFL:
Obrázok používateľa
PaulRivers

Odoslaťod matiapag 26 Jan 2011 06:17

[] Graf in BBs
[x] Result oriented

je to pliaga takto sa na to pozerat, treba sa zamerat na to, ci robime dobre rozhodnutia, ci sme stale sustredeni a ci netiltime... k tomu poslednemu nas moze velmi lahko priviest neustale kontrolovanie grafu + zamyslanie sa nad tym, aka krivda nam bola sposobena, ked sme v minulej hre zazili opat dalsi beat. Chapem, ze su aj zle obdobia, kde drzat hlavu stale vzpriamenu je takmer nemozne, ale mat ju v smutku po jednej nevydarenej session je zbytocne trapenie sa. Sme predsa rozumni, mame safe BR, tak len hrajme svoju hru a nepozerajme sa na vysledky po par nevydarenych rukach :)

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod PaulRivers 26 Jan 2011 09:35

matiapag napísal:[] Graf in BBs
[x] Result oriented

je to pliaga takto sa na to pozerat, treba sa zamerat na to, ci robime dobre rozhodnutia, ci sme stale sustredeni a ci netiltime... k tomu poslednemu nas moze velmi lahko priviest neustale kontrolovanie grafu + zamyslanie sa nad tym, aka krivda nam bola sposobena, ked sme v minulej hre zazili opat dalsi beat. Chapem, ze su aj zle obdobia, kde drzat hlavu stale vzpriamenu je takmer nemozne, ale mat ju v smutku po jednej nevydarenej session je zbytocne trapenie sa. Sme predsa rozumni, mame safe BR, tak len hrajme svoju hru a nepozerajme sa na vysledky po par nevydarenych rukach :)

:gl:

Good point sir, dakujem za postreh. Na druhej strane, cely ten moj prispevok bol mieneny len tak usmevno-ironicky :) Ja sam si z toho celeho nejak velku hlavu nerobim. Sam presne viem, ze polku z toho co som prehral bolo mojou chybou (zly call, prehnana agg, zbytocne bluffy) a ta druha polka sa z dlhodobeho hladiska vyrovna. Z tych mojich chyb sa snazim poucit a zbytok neriesim. ;)

Co sa tyka grafu v BBs - nie som money-scared (nakoniec kto by na mikrostakes bol :crazy: ) a viem, ze podvedome by som si to aj tak hned prepocital, tak mi to zatial pride zbytocne. Uvidime, ako na tom budem neskor, ak sa mi podari posunut sa na vyssie stakes.

Este raz dakujem za rady, cenim si to :good:
Obrázok používateľa
PaulRivers

Odoslaťod PaulRivers 27 Jan 2011 20:44

lol, vcera som dal monster session ... obrovsky BE hunt, ktory aj tak nevysiel. v istom momente som tiekol daco cez 7BI, nakoniec som to skresal na slabe 3BI.

Obrázok

mam obrovsky problem stacknut sa s niekym vtedy, ked som popredu, zato ked som pozadu, tak to ide ako po masle :D mam pocit, ze urcite spoty hram prilis agresivne. na druhej strane mam dost zle skusenosti so slowplayom a mam pocit, ze tato podvedoma obava ma niekedy nuti byt zbytocne agresivny. dneska som si cital dake veci o bet sizingu a thin value, tak to skusim aplikovat v dnesnej session a uvidime, co z toho bude ;) wish me luck :x
Obrázok používateľa
PaulRivers

Odoslaťod PaulRivers 28 Jan 2011 21:46

vcerajsia opat nie moc uspesna session. zmiernil som trochu agresivitu a snazil sa viac narabat s bet sizingom. mam pocit, ze trochu sa to odrazilo na SD winnings, na druhej strane dost utrpela cervena. ale celkovo tento tyzden mam dost cold-run, tak som zvedavy, ako sa to prejavi, ked sa stastena prikloni viac na moju stranu.

Obrázok

dneska si dam asi od pokra pauzu, nahral som som za posledne 3 dni skoro 7k ruk, co je myslim celkom slusny objem. navyse ma caka zajtra celodenne jazdenie na horach => musim skoro vstavat :( prejdem si este ruky z poslednych session a ak najdem daco zaujimave, tak to sem postnem.
Obrázok používateľa
PaulRivers

Odoslaťod matiapag 28 Jan 2011 22:14

no ten objem je viac ako solidny, je to parada :) Takymto stylom sa velmi rychlo popasujes s variaciou, tak drzim palce ;) Postni ruky, ak budem este hore, tak okomentujem daco ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod PaulRivers 28 Jan 2011 22:34

nech sa paci: ;)

IPoker Network $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players

Hero (BB): $19.54
UTG: $12.60
MP: $10.07
CO: $16.68 19/16/6 (156h)
BTN: $10.00 16/11/6 (227h)
SB: $10.30 14/11 (35h)

Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with TObrázok TObrázok
2 folds, CO raises to $0.40, BTN calls $0.40, SB calls $0.35, Hero raises to $2.00, 1 fold, BTN calls $1.60, 1 fold

CO raise iba dorovnaju dalsie 2 nitky, predpokladam ze to budu dake slabsie PP, rozhodnem sa pre 3bet lebo nechcem hrat 4way - plan vysiel a dorovna iba BTN ... do jeho rangu zaradujem dake slowplaynute AA/KK/AK a pod.

Flop: ($4.80) 8Obrázok 7Obrázok TObrázok (2 players)
Hero checks, BTN bets $3.50, Hero raises to $8.00, BTN folds

flop ma triafa celkom solidne, mam top set. na tomto flope ma zatial bije jedine J9, co vsak z jeho rangu vylucujem ... BTN ma priemernu agg a predpokladam, ze po mojom checknuti urcite skusi betnut a rozhodujem sa pre ch/r, kt. predpokladam, ze dorovna .... opak je ale pravdou a na moj raise BTN sklada.

mojou otazkou je, ci boli tie moje myslienkove pochody aspon trocha OK a takisto aku liniu by ste v tomto pripade zvolili vy, aby ste zo supera dostali co najviac value? ch/c sa mi zdal prilis weak.
Obrázok používateľa
PaulRivers

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 32 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!