Down By The NL10 River
Re: Down By The NL10 River
Podľa mňa je jeho range niečo ako AQ-AK/JJ-QQ/možno nízky PP, proti čomu je imo lepšie betnúť flop málo a mať to balancované ako CRAI, ktorý urobíš iba so setmi/KK+, oprav ma ak sa mýlim.
Ja nejako defaultne nečakám, že súper bude betovať po mojom checku s nejakou non-pair rukou, špeciálne nie takýto nit.
Ja nejako defaultne nečakám, že súper bude betovať po mojom checku s nejakou non-pair rukou, špeciálne nie takýto nit.
- Za tento príspevok od TuKE poďakovali :
- PaulRivers
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
joo...ked tak nad tym rozmyslam, tak myslim, ze mas pravdu. dakujem za post.
-
PaulRivers - Príspevky: 71
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
ohladne c/c =prilis weak-uvedom si, s akou rangou pracujes
ak cakas, ze po checku betne, robi tak
a: s velmi silnymi made hands- ktore tvoj bet aj callnu pripadne raisnu
b:s nejakymi draws ako gutshoty/nejake overs bez sd value
c:total air
teraz sa zamysli, co z toho ti tak callne c/r ai a co moze byt lepsie radsej c/callnut, nechat pripadne barelovat (alebo hitnut) a zaplatit aspon jeden bet na turne(skor rivri)
kludne sa to da cbetovat, overkarty dalej barelovat(kedze by si to tak robil casto aj s air zrejme/mozu ho trafit )
c.r ai rainbow board vs taky nit mi nepride optimal:)
ak cakas, ze po checku betne, robi tak
a: s velmi silnymi made hands- ktore tvoj bet aj callnu pripadne raisnu
b:s nejakymi draws ako gutshoty/nejake overs bez sd value
c:total air
teraz sa zamysli, co z toho ti tak callne c/r ai a co moze byt lepsie radsej c/callnut, nechat pripadne barelovat (alebo hitnut) a zaplatit aspon jeden bet na turne(skor rivri)
kludne sa to da cbetovat, overkarty dalej barelovat(kedze by si to tak robil casto aj s air zrejme/mozu ho trafit )
c.r ai rainbow board vs taky nit mi nepride optimal:)
- Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
- PaulRivers
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
dakujem za analyzu ... veru dava to vacsi zmysel, ako to co som spravil ja
posledne 2 dni som si dal pauzu od pokru ... v piatok som iba trochu prechadzal HH a rozmyslal som nad problemovymi spotmi. bol som az prekvapeny, ako zle som niekto veci zahral - pritom pocas hrania sa mi to take zle vobec neprislo a nemal som tie ruky ani oznacene na neskorsiu analyzu. budem sa snazit z toho poucit pri dnesnej session.
posledne 2 dni som si dal pauzu od pokru ... v piatok som iba trochu prechadzal HH a rozmyslal som nad problemovymi spotmi. bol som az prekvapeny, ako zle som niekto veci zahral - pritom pocas hrania sa mi to take zle vobec neprislo a nemal som tie ruky ani oznacene na neskorsiu analyzu. budem sa snazit z toho poucit pri dnesnej session.
-
Januar:
Zacal som hrat az 20.1., stihol som odohrat 15K ruk. Cely mesiac som mal celkom slusny cold-streak zavrseny brutalnym downswingom v poslednych 700 rukach, ktory ma stal cely mesacny profit. Takze mesiac som ukoncil viac menej BE, profit mam cisto iba z bonusov
Graf:
Summary:
Profit: -6$
Bonus od TitanPoker: +25$
Cashback bonus (rakeback): +45$
BR: 280$ - 6$ + 70$ = 344$
Mam zatial celkom safe roll na NL10, tak pokracujem v boji, snad sa to uz zlepsi
Co sa tyka cielov:
- zacinal som hrat az 20.1. a planoval som dat 10K hands - dal som ich 15K, takze celkom spokojnost
- robit review session - celkom sa mi darilo, venoval som tomu par hodin.
- postovat ruky - moc som ich zatial nepostol, je to sposobene aj tym, ze pri reviews som si vacsinou uvedomil chybu aj sam
- etablovat sa naplno na NL10 - zatial sa drzim, ak nebude pokracovat DS, tak snad sa aj udrzim
Ciele na Februar:
- objem 30K+
- pokracovat v review min. 2x tyzdenne
- docitat 2. krat Easy Game, zohnat dake nove materialy a pustit sa do nich
- dopozerat Dzejkej&tucniak + zopar videi z PS.com, ktore som si poznacil na neskorsie pozretie
- udrzat sa na NL10 a vykazat nejaky ten profit
GL vsetkym
Zacal som hrat az 20.1., stihol som odohrat 15K ruk. Cely mesiac som mal celkom slusny cold-streak zavrseny brutalnym downswingom v poslednych 700 rukach, ktory ma stal cely mesacny profit. Takze mesiac som ukoncil viac menej BE, profit mam cisto iba z bonusov
Graf:
Summary:
Profit: -6$
Bonus od TitanPoker: +25$
Cashback bonus (rakeback): +45$
BR: 280$ - 6$ + 70$ = 344$
Mam zatial celkom safe roll na NL10, tak pokracujem v boji, snad sa to uz zlepsi
Co sa tyka cielov:
- zacinal som hrat az 20.1. a planoval som dat 10K hands - dal som ich 15K, takze celkom spokojnost
- robit review session - celkom sa mi darilo, venoval som tomu par hodin.
- postovat ruky - moc som ich zatial nepostol, je to sposobene aj tym, ze pri reviews som si vacsinou uvedomil chybu aj sam
- etablovat sa naplno na NL10 - zatial sa drzim, ak nebude pokracovat DS, tak snad sa aj udrzim
Ciele na Februar:
- objem 30K+
- pokracovat v review min. 2x tyzdenne
- docitat 2. krat Easy Game, zohnat dake nove materialy a pustit sa do nich
- dopozerat Dzejkej&tucniak + zopar videi z PS.com, ktore som si poznacil na neskorsie pozretie
- udrzat sa na NL10 a vykazat nejaky ten profit
GL vsetkym
-
Studuj studuj, iste sa to otoci bez problemov Rakeback je imo super vec v takychto chvilach, ked skoncis BE, no aj tak si boostol BR a nemusis sa bat, ze by si musel zostupit na nizsi limit alebo co. Drzim palce, nech sa tam usadis, ten planovany objem vyzera byt fit
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Pekna horska draha ten graf
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
hehe, ani nevrav, neda sa na to pozerat
btw nevie niekto poradit? ukazuje, ze mam 1 novy SS a ked kliknem na Dorucene spravy, tak tam nic nevidim, akurat napis 'Ziadne spravy'. nema niekto daku dobru radu co s tym? d.
btw nevie niekto poradit? ukazuje, ze mam 1 novy SS a ked kliknem na Dorucene spravy, tak tam nic nevidim, akurat napis 'Ziadne spravy'. nema niekto daku dobru radu co s tym? d.
-
fuckin rollercoaster:) byt BE po mesiaci driny neni nic moc ale stale moze byt horsie. treba sa sustredovat na progres a makat na sebe! vela stastia do boja (prip postni staty mozme nieco poriesit)
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
michael163 napísal:fuckin rollercoaster:) byt BE po mesiaci driny neni nic moc ale stale moze byt horsie. treba sa sustredovat na progres a makat na sebe! vela stastia do boja (prip postni staty mozme nieco poriesit)
joo...a to sa DS este nekonci, keby si videl vcerajsiu session ... napisem report neskor
toto su tie moje stats za minuly mesiac:
nie je to bohvieco, ale nechodili karty a ked dosli, tak vacsinou netrafilo
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 32 hostí.