Za posledny tyzden som odohral iba 2K ruk, mam teraz na starosti prijemnejsie RL (

) zalezitosti ako poker

Nasledujuci tyzden to bude podobne, rad by som odohral cca 2K ruk, nech dosiahnem gold status na Titane. Tento mesiac urcite nesplnim moj ciel 30K ruk, ale kedze GF tu je iba na par tyzdnov, tak je pochopitelne, ze ma prednost

Chcem sa spytat na jednu ruku. Hral som na stole proti totalnemu maniakovi, ktoreho som asi po 2. orbite na stole vybral. Dorovnal moj AI, ked na boarde bolo 48455 s T8. Nasledne ho vybralo este zopar hracov na stole, , dostal asi tilt a hral fakt velmi aggro, snad 2x za orbit palil PF AI, bohuzial jeho karty som videl iba raz, ked jeho 66 dorovnal dalsi manik s 99 a tento nas opicak sa zdoubloval vdaka 6 na R. Odvtedy mu to vzdy vsetci poslusne polozili, takze som nemal vobec predstavu, s akymi kartami tam tie AI pali.
Potom prisla tato ruka:
IPoker Network $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players
MP: $5.61
CO: $5.00
BTN: $6.40
SB: $21.04Hero (BB): $22.35
UTG: $10.00
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with A

K
3 folds, BTN calls $0.10,
SB raises to $21.04,
Hero ?Co by ste robili na mojom mieste? Ten opicak bol fakt maniak, akeho som este nestretol, bohuzial nemal som dobru predstavu s akymi rukami dava tie PFAI a boli sme 200BB deep, tak som to foldol. Myslite, ze sa to dalo callnut? Lakalo ma to fakt len preto, ze daval PFAI 2x za orbit, cize musel to tam posielat aj s ovela horsimi rukami ako som mal ja.