Down By The NL10 River
Re: Down By The NL10 River
Cez vikend som dal cca 4700 ruk, skoncil som 0.7 BI v minuse, cize ziadna slava. Myslim, ze som robil dost zlych rozhodnuti a nehral vobec svoju A-game. Nasledujucich 4-5 tyzdnov budem mat RL povinnosti, budem rad, ak stihnem odohrat 300h/d Slabsi objem sa budem snazit kompenzovat studiom a sustredenejsou hrou, snad to pojde.
Wish me luck
Wish me luck
-
PaulRivers - Príspevky: 71
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
Za posledny tyzden som odohral iba 2K ruk, mam teraz na starosti prijemnejsie RL ( ) zalezitosti ako poker Nasledujuci tyzden to bude podobne, rad by som odohral cca 2K ruk, nech dosiahnem gold status na Titane. Tento mesiac urcite nesplnim moj ciel 30K ruk, ale kedze GF tu je iba na par tyzdnov, tak je pochopitelne, ze ma prednost
Chcem sa spytat na jednu ruku. Hral som na stole proti totalnemu maniakovi, ktoreho som asi po 2. orbite na stole vybral. Dorovnal moj AI, ked na boarde bolo 48455 s T8. Nasledne ho vybralo este zopar hracov na stole, , dostal asi tilt a hral fakt velmi aggro, snad 2x za orbit palil PF AI, bohuzial jeho karty som videl iba raz, ked jeho 66 dorovnal dalsi manik s 99 a tento nas opicak sa zdoubloval vdaka 6 na R. Odvtedy mu to vzdy vsetci poslusne polozili, takze som nemal vobec predstavu, s akymi kartami tam tie AI pali.
Potom prisla tato ruka:
IPoker Network $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players
MP: $5.61
CO: $5.00
BTN: $6.40
SB: $21.04
Hero (BB): $22.35
UTG: $10.00
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with A K
3 folds, BTN calls $0.10, SB raises to $21.04, Hero ?
Co by ste robili na mojom mieste? Ten opicak bol fakt maniak, akeho som este nestretol, bohuzial nemal som dobru predstavu s akymi rukami dava tie PFAI a boli sme 200BB deep, tak som to foldol. Myslite, ze sa to dalo callnut? Lakalo ma to fakt len preto, ze daval PFAI 2x za orbit, cize musel to tam posielat aj s ovela horsimi rukami ako som mal ja.
Chcem sa spytat na jednu ruku. Hral som na stole proti totalnemu maniakovi, ktoreho som asi po 2. orbite na stole vybral. Dorovnal moj AI, ked na boarde bolo 48455 s T8. Nasledne ho vybralo este zopar hracov na stole, , dostal asi tilt a hral fakt velmi aggro, snad 2x za orbit palil PF AI, bohuzial jeho karty som videl iba raz, ked jeho 66 dorovnal dalsi manik s 99 a tento nas opicak sa zdoubloval vdaka 6 na R. Odvtedy mu to vzdy vsetci poslusne polozili, takze som nemal vobec predstavu, s akymi kartami tam tie AI pali.
Potom prisla tato ruka:
IPoker Network $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players
MP: $5.61
CO: $5.00
BTN: $6.40
SB: $21.04
Hero (BB): $22.35
UTG: $10.00
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with A K
3 folds, BTN calls $0.10, SB raises to $21.04, Hero ?
Co by ste robili na mojom mieste? Ten opicak bol fakt maniak, akeho som este nestretol, bohuzial nemal som dobru predstavu s akymi rukami dava tie PFAI a boli sme 200BB deep, tak som to foldol. Myslite, ze sa to dalo callnut? Lakalo ma to fakt len preto, ze daval PFAI 2x za orbit, cize musel to tam posielat aj s ovela horsimi rukami ako som mal ja.
-
jop, AKo je proti takemu chalanovi nuts Mozno ta odstrasil fakt, ze je to 200BB deep (mna to veru niekedy strasilo), ale ak to bolo tak, ako si pisal (2x za orbit AI), tak to znamena, ze to robil 2x zo 6 = 33% casu, a my teda s AK bijeme vrchnych 33% handov lavou zadnou. A fakt, ze je to 200BB deep, nam robi tuto situaciu este viac +EV.
Navyse to nebol ani 3bet ani 4bet, ale openraise od neho. Cize nemame dovod mysliet si, ze ma cosi lepsie, ako random trash z tych 33%
edit:
[] foto GF!
Navyse to nebol ani 3bet ani 4bet, ale openraise od neho. Cize nemame dovod mysliet si, ze ma cosi lepsie, ako random trash z tych 33%
edit:
[] foto GF!
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
podla mna je to easy call, bud flipujes proti nejakemu PP alebo si lepsi proti ostatnym neparovym kombinaciam....
- Ronio
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
matiapag napísal:
edit:
[ ] foto GF!
vymeni za fotku sestry
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Kominak napísal:vymeni za fotku sestry
ty potvora, este to tu pripominaj
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:Mozno ta odstrasil fakt, ze je to 200BB deep
no presne to ... tych 200BB ma od toho odradilo
matiapag napísal:[] foto GF!
hehe, si ty ale zvedavcek
-
PaulRivers napísal:no presne to ... tych 200BB ma od toho odradilo
bankroll management
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:PaulRivers napísal:no presne to ... tych 200BB ma od toho odradilo
bankroll management
mam 48 BI ... skor blby mindset
EDIT:
teraz ma napadlo, ze neviem ci som to spravne pochopil - myslel si to tak, ze so spravnym BM by som nemal byt scary callnut nieco podobne za 200bb?
-
yope, tak to myslel..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.