Prvu polku mesiaca som grindil o dusu a celkom sa aj darilo. Od polky mesiaca som hraval tak 300-400h denne. Zistil som, ze taketo mini session mi moc nevyhovuju - casto sa mi stane, ze zo zaciatku session prehram 1-2 BI a potom, ked som tlaceny casom, tak sa snazim za kazdu cenu dohnat stratu a prestavam hrat svoju A game a miesto toho hram nieco na sposob C- game

Graf

Februarove ciele
[x] objem 30K+
[ ] pokracovat v review min. 2x tyzdenne - FAIL, venoval som sa review dost malo
[x] docitat 2. krat Easy Game, zohnat dake nove materialy a pustit sa do nich - cital som hlavne clanky na ps.com
[ ] dopozerat Dzejkej&tucniak + zopar videi z PS.com, ktore som si poznacil na neskorsie pozretie - FAIL, video som stihol pozriet za cely mesiac iba jedno jedine
[x] - udrzat sa na NL10 a vykazat nejaky ten profit - cakal som lepsie vysledky, osobne to berem ako taky semi-fail
Posledny februarovy den som nemal naladu na CG, tak som si skusil zapnut 1$ HU SNG (inspirovala ma seria clankov o tomto formate, ktora vysla nedavno) a musim povedat, ze ma to brutalne bavilo. Odohral som sice iba 8 HU, ale uzil som si ich naplno - strasne sa mi paci to, ze sa clovek venuje iba jednemu zakaznikovi, snazi sa mu dostat do hlavy, najst jeho slabiny a tie nasledne napno vyuzit. Rozhodol som sa, ze v marci skusim odohrat daku mensiu vzorku HU SNG, precitam si dake clanky k tomu a uvidime, ci ma tato pociatocna radost neprejde

Summary
Profit CG: +24$
Profit HU SNG: +12$
FDB: +45$
RB: +45$
BR: 344 + 24 + 12 + 45 + 45 = 470$
Februar = +126$
Marcove ciele:
- CG 15K hans (GF je na SK cca do 25., cize moc sa mi hrat ani nebude chciet)
- HU SNG 100ks
- reviews + hand-posting
- study, study, study
- pozriet aspon 2 videa za tyzden
- pokracovat na NL10 a zvysit winrate
- MINDSET
Wish me luck guys!