Down By The NL10 River
Re: Down By The NL10 River
FEBRUAR
Prvu polku mesiaca som grindil o dusu a celkom sa aj darilo. Od polky mesiaca som hraval tak 300-400h denne. Zistil som, ze taketo mini session mi moc nevyhovuju - casto sa mi stane, ze zo zaciatku session prehram 1-2 BI a potom, ked som tlaceny casom, tak sa snazim za kazdu cenu dohnat stratu a prestavam hrat svoju A game a miesto toho hram nieco na sposob C- game Najprv som chcel chcel pisat zase daco o downswingu, setupoch, cooleroch atd a potom som si uvedomil, ze to je vsetko akurat v mojej hlave. Je pravda, ze ma moc netriafalo a ked ma trafilo, tak sa nikto so mnou hrat nechcel - ale na druhej strane, za 3/4 mojich prehier si mozem sam, blbym minsetom a z toho vyplyvajucej blbej hry. Na toto sa chcem zameriat buduci mesiac
Graf
Februarove ciele
[x] objem 30K+
[ ] pokracovat v review min. 2x tyzdenne - FAIL, venoval som sa review dost malo
[x] docitat 2. krat Easy Game, zohnat dake nove materialy a pustit sa do nich - cital som hlavne clanky na ps.com
[ ] dopozerat Dzejkej&tucniak + zopar videi z PS.com, ktore som si poznacil na neskorsie pozretie - FAIL, video som stihol pozriet za cely mesiac iba jedno jedine
[x] - udrzat sa na NL10 a vykazat nejaky ten profit - cakal som lepsie vysledky, osobne to berem ako taky semi-fail
Posledny februarovy den som nemal naladu na CG, tak som si skusil zapnut 1$ HU SNG (inspirovala ma seria clankov o tomto formate, ktora vysla nedavno) a musim povedat, ze ma to brutalne bavilo. Odohral som sice iba 8 HU, ale uzil som si ich naplno - strasne sa mi paci to, ze sa clovek venuje iba jednemu zakaznikovi, snazi sa mu dostat do hlavy, najst jeho slabiny a tie nasledne napno vyuzit. Rozhodol som sa, ze v marci skusim odohrat daku mensiu vzorku HU SNG, precitam si dake clanky k tomu a uvidime, ci ma tato pociatocna radost neprejde
Summary
Profit CG: +24$
Profit HU SNG: +12$
FDB: +45$
RB: +45$
BR: 344 + 24 + 12 + 45 + 45 = 470$
Februar = +126$
Marcove ciele:
- CG 15K hans (GF je na SK cca do 25., cize moc sa mi hrat ani nebude chciet)
- HU SNG 100ks
- reviews + hand-posting
- study, study, study
- pozriet aspon 2 videa za tyzden
- pokracovat na NL10 a zvysit winrate
- MINDSET
Wish me luck guys!
Prvu polku mesiaca som grindil o dusu a celkom sa aj darilo. Od polky mesiaca som hraval tak 300-400h denne. Zistil som, ze taketo mini session mi moc nevyhovuju - casto sa mi stane, ze zo zaciatku session prehram 1-2 BI a potom, ked som tlaceny casom, tak sa snazim za kazdu cenu dohnat stratu a prestavam hrat svoju A game a miesto toho hram nieco na sposob C- game Najprv som chcel chcel pisat zase daco o downswingu, setupoch, cooleroch atd a potom som si uvedomil, ze to je vsetko akurat v mojej hlave. Je pravda, ze ma moc netriafalo a ked ma trafilo, tak sa nikto so mnou hrat nechcel - ale na druhej strane, za 3/4 mojich prehier si mozem sam, blbym minsetom a z toho vyplyvajucej blbej hry. Na toto sa chcem zameriat buduci mesiac
Graf
Februarove ciele
[x] objem 30K+
[ ] pokracovat v review min. 2x tyzdenne - FAIL, venoval som sa review dost malo
[x] docitat 2. krat Easy Game, zohnat dake nove materialy a pustit sa do nich - cital som hlavne clanky na ps.com
[ ] dopozerat Dzejkej&tucniak + zopar videi z PS.com, ktore som si poznacil na neskorsie pozretie - FAIL, video som stihol pozriet za cely mesiac iba jedno jedine
[x] - udrzat sa na NL10 a vykazat nejaky ten profit - cakal som lepsie vysledky, osobne to berem ako taky semi-fail
Posledny februarovy den som nemal naladu na CG, tak som si skusil zapnut 1$ HU SNG (inspirovala ma seria clankov o tomto formate, ktora vysla nedavno) a musim povedat, ze ma to brutalne bavilo. Odohral som sice iba 8 HU, ale uzil som si ich naplno - strasne sa mi paci to, ze sa clovek venuje iba jednemu zakaznikovi, snazi sa mu dostat do hlavy, najst jeho slabiny a tie nasledne napno vyuzit. Rozhodol som sa, ze v marci skusim odohrat daku mensiu vzorku HU SNG, precitam si dake clanky k tomu a uvidime, ci ma tato pociatocna radost neprejde
Summary
Profit CG: +24$
Profit HU SNG: +12$
FDB: +45$
RB: +45$
BR: 344 + 24 + 12 + 45 + 45 = 470$
Februar = +126$
Marcove ciele:
- CG 15K hans (GF je na SK cca do 25., cize moc sa mi hrat ani nebude chciet)
- HU SNG 100ks
- reviews + hand-posting
- study, study, study
- pozriet aspon 2 videa za tyzden
- pokracovat na NL10 a zvysit winrate
- MINDSET
Wish me luck guys!
-
PaulRivers - Príspevky: 71
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
Priebezny update:
stihol som zatial odohrat 50ks z planovanych 100ks 1$ HU SNG tento mesiac. Zatial s ROI 37,14 ... mam pocit, ze je to neuveritelne soft, este som snad nestretol rozumneho hraca, pripadne hraca o ktorom by som si myslel, ze ma edge nado mnou. Ale mozno je to len awesome f*cking hotrun Kazdopadne odohram tych dalsich 50ks a potom budem musiet zamakat na CG (zatial som stihol odohrat iba 150h), lebo nechcem prist o gold status
Graf:
stihol som zatial odohrat 50ks z planovanych 100ks 1$ HU SNG tento mesiac. Zatial s ROI 37,14 ... mam pocit, ze je to neuveritelne soft, este som snad nestretol rozumneho hraca, pripadne hraca o ktorom by som si myslel, ze ma edge nado mnou. Ale mozno je to len awesome f*cking hotrun Kazdopadne odohram tych dalsich 50ks a potom budem musiet zamakat na CG (zatial som stihol odohrat iba 150h), lebo nechcem prist o gold status
Graf:
-
MAREC
Marec je cisty FAIL co sa tyka CG... zatial moj najhorsi mesiac. Ani nemam chut pisat o tom, cim som si presiel, tak dam radsej rovno graf:
Okrem CG som sa trochu hrajkal aj s HUSNG, tak sa mi darilo celkom solidne:
Dal som raz taky objem, ako som planoval, aj vdaka tomu znechuteniu z CG. Vsetko su to 1USD HU SNG, ROI 19% ... to sa mi zda celkom OK, aj ked viem, ze ta vzorka nie je bohvieco. Planujem s HU SNG pokracovat aj tento mesiac, uvidime co z toho bude
Marcove ciele:
[x] CG 15K hans
[x] HU SNG 100ks - plan splneny na 200%
[ ] reviews + hand-posting - cisty FAIL, nemal som skoro vobec cas, venoval som sa GF
[ ] study, study, study - precital som dake clanky o HUSNG, o CG mozno 2 .. FAIL
[ ] pozriet aspon 2 videa za tyzden - za cely mesiac som pozrel 2
[ ] pokracovat na NL10 a zvysit winrate - winrate sa mi podarilo uspesne znizit
[ ] MINDSET - ziadna zmena
Summary
Profit CG: -100$
Profit HU SNG: +40$
FDB: +30$
BR: 470 - 100 + 40 + 30 = 440$
Marec = -30$
Aprilove ciele
- 30K h. na NL10
- 100ks HUSNG
- doclearovat cely FDB (este 50$)
- studium
Po aprili planujem zmenit hernu, z TitanPokru je mi uz trochu na grc. Najradsej by som isiel niekam, kde sa da vybavit priamy RB. Nemate nejake tipy?
Marec je cisty FAIL co sa tyka CG... zatial moj najhorsi mesiac. Ani nemam chut pisat o tom, cim som si presiel, tak dam radsej rovno graf:
Okrem CG som sa trochu hrajkal aj s HUSNG, tak sa mi darilo celkom solidne:
Dal som raz taky objem, ako som planoval, aj vdaka tomu znechuteniu z CG. Vsetko su to 1USD HU SNG, ROI 19% ... to sa mi zda celkom OK, aj ked viem, ze ta vzorka nie je bohvieco. Planujem s HU SNG pokracovat aj tento mesiac, uvidime co z toho bude
Marcove ciele:
[x] CG 15K hans
[x] HU SNG 100ks - plan splneny na 200%
[ ] reviews + hand-posting - cisty FAIL, nemal som skoro vobec cas, venoval som sa GF
[ ] study, study, study - precital som dake clanky o HUSNG, o CG mozno 2 .. FAIL
[ ] pozriet aspon 2 videa za tyzden - za cely mesiac som pozrel 2
[ ] pokracovat na NL10 a zvysit winrate - winrate sa mi podarilo uspesne znizit
[ ] MINDSET - ziadna zmena
Summary
Profit CG: -100$
Profit HU SNG: +40$
FDB: +30$
BR: 470 - 100 + 40 + 30 = 440$
Marec = -30$
Aprilove ciele
- 30K h. na NL10
- 100ks HUSNG
- doclearovat cely FDB (este 50$)
- studium
Po aprili planujem zmenit hernu, z TitanPokru je mi uz trochu na grc. Najradsej by som isiel niekam, kde sa da vybavit priamy RB. Nemate nejake tipy?
-
Po tom, co som hned zo zaciatku mesiaca na "vitaznej" vlne pustil dalsich 8 BI, tak sa veci trosku unormalnili a zaznamenal som 2 plusove session za sebou, co mi opat dodalo chut do hrania.
Mam taku jednu otazocku , ako by ste zahrali toto:
IPoker Network $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players
SB: $4.14
Hero (BB): $14.63
UTG: $13.74
MP: $10.00
CO: $4.80
BTN: $12.29 --> 20|18 | AFq 6/8 | AS 36 (4/11) | 45h - ziadny specialny read, dokopy ziadne stats
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with A K
2 folds, CO calls $0.10, BTN raises to $0.45, 1 fold, Hero calls $0.35, 1 fold
vilian vsada 4.5b, dovtedy zvycajne daval na BTN 3.5b - predpokladam preto silnejsiu range - JJ+, AJ+ ... nechcem hrat OOP v 3betovanom pote, preto volim call
Flop: ($1.05) Q J 8 (2 players)
Hero checks, BTN bets $0.78, Hero calls $0.78
flop ma moc netriafa, mam iba GS. nakoniec sa rozhodnem pre c/c, co sa mi teraz spatna nezda vobec idealne zahrate. ako by ste to riesili vy?
Mam taku jednu otazocku , ako by ste zahrali toto:
IPoker Network $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players
SB: $4.14
Hero (BB): $14.63
UTG: $13.74
MP: $10.00
CO: $4.80
BTN: $12.29 --> 20|18 | AFq 6/8 | AS 36 (4/11) | 45h - ziadny specialny read, dokopy ziadne stats
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with A K
2 folds, CO calls $0.10, BTN raises to $0.45, 1 fold, Hero calls $0.35, 1 fold
vilian vsada 4.5b, dovtedy zvycajne daval na BTN 3.5b - predpokladam preto silnejsiu range - JJ+, AJ+ ... nechcem hrat OOP v 3betovanom pote, preto volim call
Flop: ($1.05) Q J 8 (2 players)
Hero checks, BTN bets $0.78, Hero calls $0.78
flop ma moc netriafa, mam iba GS. nakoniec sa rozhodnem pre c/c, co sa mi teraz spatna nezda vobec idealne zahrate. ako by ste to riesili vy?
Spoiler:
-
preflop urcite 3bet. to ze dal o bb naviac moze aj nemusi znamenat nic, ja by som bol este rad ze mozem dat vyssi 3bet a hrat s AKs o vacsi pot. na flope by som vzdy cbetol mas tam hrozne velku equity na raise asi shovujem mas overcards BDFD GS... as played asi hram to co ty... mozno pokial ma ubervysoky cbet a vyssi fold to raise cbet tak raisnut ho na flope s naslednym 2 a 3. barelom
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Ja tiez hlasujem za 3bet, ale ina vec ma napadla v suvislosti s range, ktoru si mu priradil PF. Ak by si sa drzal tej range, ktoru si mu dal, tak by si mal IMO flop check/foldovat, lebo si dost behind. DOkonca ak aj hitnes TP tak si myslim, (hovorim teda stale o range JJ+ AJ+) ze mas velke reverse implied odds vs taka silna range - bol by si ochotny sa stacknut, ak by dosiel K na turne? Mozno som mimo, ale pisem to aj koli tomu, ze som si uvedomil, ze sa niekedy nesustredim dostatocne na priradenie PF range a potom mam akoby tendenciu ju menit postflop a cim krajsi flop, tym viac rozsirujem superovu range
-
Mathejs - Príspevky: 251
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 27 krát/5 krát
Down By The NL10 River
PaulRivers napísal:[color=#0000FF]vilian vsada 4.5b, dovtedy zvycajne daval na BTN 3.5b - predpokladam preto silnejsiu range - JJ+, AJ+ ...
ze CO limpol sme si nevsimli?
Ak je CO fish, tak sa to PF da flatnut, aj ked toto preferujem IP alebo ak si schopny dostatocne casto a dobre bluffovat OOP
EZ riesenie je 3b, pretoze v takychto spotoch hadam 3betujes s omnoho sirsou range ako s QQ+
As played, je ten call na flope na 2 veci
Ak ti pride A/K, tak netusis, ci super nema 2p+ a odhadzes tam dalsie 2 streets
Ak pride club, planujes bluffovat alebo callovat?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
jj, s tou PF range som to pekne pos*al, sam som si to riadne skomplikoval
dakujem za nazory chalani ... pomohlo
dakujem za nazory chalani ... pomohlo
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 39 hostí.