V roku pana 1982 U2 nahrali notoricky znamu pesnicku 'Sunday Bloody Sunday' ... o necelych 19 rokov neskor som si ja po vcerajsom pondelku pospevoval 'Monday Bloody Monday'

... na vysvetlenie - poobede som sa konecne dostal k pokru a uspesne som zmazal cely vikendovy profit. Po hodine trapenia a x-tom setupe som sa na to vykaslal a isiel si radsej zacvicit. Podvedome som sa tesil na vecernu live particku s kamaratmi. Ta sa vsak zacala v podobnom duchu - v 2. hre otocim 99, dorovnam raise a po flope 433r som celkom spokojny a do boja posielam dalsie zetony. Na turne svieti 9 a ja som este spokojnejsi. Na river dojde 5, 3betujem proti 2 hracom do allinu a o par sekund pozeram neveriaci na trojkovy quads. Nevadi, s usmevom si dam rebuy a objednam dalsie pivo. O par hier neskor dostavam na ruku 77, moj PF 3b dorovnaju opat 2 hraci a ja zacinam sipit daku zradu. Flop 2s5d7s - na moj bet dostavam raise do vysky asi polky mojho stacku. Chvilu skumam kamarata, nakoniec ho tipnem na 2 pary a hlasim allin. Na moje prekvapenie po 4 minutach tankovania zahlasi call a vitazoslavne otoci As5s a uz mi je jasne ako to dopadne. Na turne dohopka 8s a ja si davam 2. rebuy a 3. pivo

Dalsiu hodinu a pol som absolutne card-dead a stack sa pomaly ale isto znizuje. Ostavaju 5 hraci, ja na CO najdem 8s9s a posielam do boja mojich poslednych 5 blindov dufajuc, ze pozbieram aspon blindy. SB chvilku rozmysla, nakoniec dorovna s Qd7d a Q na flope rozhodne tento marny boj. Na dalsi rebuy si uz netrufam a tak so slovami FML si objednavam dalsie a dalsie pivo

Toto je ta vcerajsia megauspesna online session (opat iba 4-tabling, nevedel som najst dostatok vhodnych stolov):

Dneska poobede som frustrovany z pondelka zacal opat citat Easy Game, nech si osviezim pamat. Vecer som dal session, prevazne 7-tabling a snazil som sa aplikovat co najviac z toho co som cital poobede. V celku to vychadzalo a pondelkovy minus sa podarilo nahrat skoro cely spat:

Life is beautiful