dzejkej napísal: No su ludia, ktori zboznuju pozerat nejake hodinove grafy, nacapovat na ne rozne indikatory a browsovat rozne spravy, aby na zaklade nejakych udalosti ohadli buduci vyvoj .
My osobne sme si forexovou anabázou prešli a z určitých dôvodov sme prešli na komodity, čo je dosť odlišná záležitosť. Ale to sem skutočne nepatrí, takže poďme naspäť k pokru.
Takže dnes testujem PT3 už štvrtý deň a takisto štvrtý deň absorbujem kvantum informácií od R. Feeho o 6-max hre.
Keďže som si kvôli Holdem Manageru otvoril konto u Red Kings Poker (Ongame) - chcel som ten soft získať free- a depozitol som tam 70babiek, povedal som si, že je to vhodné miesto, kde si PT3 osahať a niečo sa naučiť.
Úprimne poviem, že som skutočne veľká ba priam veľryba . Snažím sa aplikovať rady a odporučenia R. Feeho a poviem, že pri niektorých "moves" moje ustráchané ja vo mne kričí ako na škripci v stredoveku .
Ale po ukončení session a pohľade na výsledok sa upokojí a moje "brave" ja získava po kuse nadvládu.
Uvidíme ako si to medzi sebou rozdajú, keď príde obdobie downswingu.
Ale aby som sa pohol ďalej a čosi sa aj naučil, poprosím Vás o analýzu týchto čísiel, ktoré (ako dúfam) sa mi podarí na konci príspevku postnúť.
Sú to moje štatistiky len zo štyroch sessions, ktoré mám za sebou, je tam odohraných asi len 300 rúk, takže mi je jasné, že to ešte nemá nejakú výpovednú hodnotu. Skôr ma zaujíma, aké čísla by som v ideálnom prípade mal pri jednotlivých parametroch mať (aspoň zhruba), aby som mal čo najlepšie šance uspieť na týchto limitoch. Ak pridáte aj nejaký pokec Prečo?, tak Vám budem len vďačný.