roche01 napísal:Board:
galant66 (SB): $10.44
xpatrick13x (BB): $9.77
UoutplayMe (UTG): $10.90
expoinn (CO): $9.95
Ger0 (Button): $13.22
Dealt to galant66 JhJc
Pre-flop:
(2 folds), Ger0 bets $.35, galant66 bets $.90, (1 folds), Ger0 calls $.60
Flop: ($2) Js9hTh (2 Players)
galant66 bets $1.50, Ger0 calls $1.50
Turn: ($5) Ks (2 Players)
galant66 bets $.90, Ger0 bets $3, galant66 calls $2.10
River: ($11) 9d (2 Players)
galant66 bets $4.99 and is all-in, all-in, Ger0 calls $4.99
Results:
galant66 Showed JhJc
Ger0 Showed 8h8d
galant66 wins $19.94
A staty k superovi, pripadne nabonzovat nieco na jeho hru .. to by sme nemali?
Vychadzam teda z predpokladu, ze to bol nejaky aspon mierne rozumny hrac
.
1) Preflop
Preflop vacsi 3bet - si mimo pozicie (OOP) a JJ sa zrovna jednoducho nehrava, pretoze casto mas na flope vyssie karty a Tvoja ruka prilis sancu na zlepsenie nema. Nechces mu davat prilis dobru cenu na call s roznymi smetami ako K5 a pod. Radsej zvacsi pot pred flopom a teda po flope Ta chyby vzhladom na pot budu stat menej a oslabis jeho pozicnu vyhodu. Pod oslabenim vyhody mysim fakt, ze cim viac investujes do potu pred flopom, tym menej moznosti ma zarobit na tom, ze reaguje az po Tebe - extrem je ist all-in prefop a vtedy nema vyhodu ziadnu
.
Ja by som 3betol tak 1.20 - 1.40.
Pravidlo na zaciatok: ak mas na daneho hraca poziciu, 3betuj 3x jeho raise, ak nemas, 3betuj 4x. Casom to prisposobis velkosti stackov, atd.2) Flop
Bet na flope v poriadku, netuzis davat nizku cenu a vidiet na turne Q, K, A, dolezite je, ze je velka hromada ruk, ktore Ti to callnu a su horsie - pary, pary + draw (gutshot, OESD), 2 pary
3) Turn
Turn je ten problem. Je dolezite si uvedomit, ci je schopny callnut aj so slabymi rukami (1 par, 2 pary) alebo sa zlakne a callne/raisne takmer vzdy s tym, co Ta poraza. Betovat tak malo je sice moznost, pretoze taky bet su slabe ruky schopne callnut, no cim vyssie pojdes, tym lahsie si to super vysvetli ako slabost a moze Ta raisnut aj s 55 na ruke, takze na to si daj pozor
. Ja by som tu checkol osobne a pokial betne menej, tak callnem - sanca, ze dostanes FH je tak 24%, takze ak betne do potu $5 nejake $3, tak je to tak call, pretoze pocitas, ze str8 ma a kazdopadne sa stackne na riveri, takze callujes 3 aby si vyhral 3 (jeho bet) + 5 (pot pred betom) + 5 (zostavajuci stack) a vtedy Ti staci vyhrat 18.75% pripadov, takze nieco na tom dlhodobo zarabas
. Ak by betol $1, tak sa tesim, ak by isiel all-in, tak foldujem, pretoze drviva vacsina pripadov Ta poraza. Zdravy predpoklad je, ze tam betuju postupku a ostatne ruky checknu, pokia nemas skusenosti so superom a nevies o nom, ze je extremny bluffer.
4) River
Easy
.