Duo blog (vo dvojici sa to lepšie ťahá)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Duo blog (vo dvojici sa to lepšie ťahá)

Odoslaťod roche01 02 Mar 2009 08:35

Tak dnes tu postujem len jednu handu zo včerajšej nie úspešnej sessions. Ak by som mal postovať handy, kde ma neuveriteľne vycucali :fish: s gut shot straight drawmi na rivery :o , kedy ich z hry nevyhnali ani moje bety vo výške banku, vydalo by to na niekoľko strán. Ale človek má vidieť radšej to pekné na živote ako takom, tak prečo nie aj na tom pokrovom? ;)
Takže tu je hra, ktorú som pridal aj do pokrových partií:

Ongame, $0.05/0.10 Hold'em Cash Games, 4 Players
Hand Converter by Pokerhand.org

Board:
Maillon (BB): $7.36
Orphan x (CO): $30.71
galant66 (Button): $3.75
fmaster8 (SB): $9.56

Dealt to galant66 AcTh

Pre-flop:
(1 folds), galant66 bets $.35, fmaster8 calls $.30, Maillon calls $.25

Flop: ($1.05) 9hQhJh (3 Players)
fmaster8 checks, Maillon bets $.80, galant66 bets $3.40 and is all-in, all-in, fmaster8 calls $3.40, (1 folds)

Turn: ($8.65) Kh (2 Players)

River: ($8.65) 7s (2 Players)

Results:
galant66 Showed AcTh
fmaster8 Showed Ah2h
galant66 wins $8.22
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod scorpiorado 02 Mar 2009 10:01

cau Roche.

štatistiky, čo si napísal, nie sú zrovna štatistikami maniakalného hráča, skôr nejakej megafisky. Maniak necalluje ale reisuje a re-reisuje obyčajne plné baraly až po turn. Pri silnom odpore vie na river zložiť. Vie zložiť aj na check and reise, check all in. Agresivita 1.... WTF. Maniak je niekde okolo3 a viac.
Trochu poznám hru maniakalneho hráča (lol). Tak skúsim poradiť, hoc určite ti tu lepšie poradia chlapci čo to majú naštudované z knižiek. Keď vieš, že niekto je maniak, vieš aj to, že tvojou úlohov je tukú pažravú fish pri stole zožrať. Heslo dňa ... ( ten setik mi nakoniec príde a vtedy ho ošklbem ) Skôr či neskôr ti príde šanca na pascu po ktorej ti rád odovzdá celý stack. Hlavná zásada. Skús si sadnúť na hneď na ľavo od neho. Ide hlavne o to aby si ho vedel izolovať. na maniakalnu fisku majú chuť všetci pri stole. Viem, že niekedy sa to nedá, ale za pokus to stojí. Keďže, takýto hráč je prakticky nečitateľný, sústreď sa na svoje karty.
1.Vyčkaj si na svoj set. nechaj ho sa vybetovať. ( hraj všetky malé páry a hraj ich slabo a lacno...s vynimkov top pocket pairs of course)
2. Hraj aj všetky Ax ......je to karta na ktorej sa zarába na maniakovi celý stack.
3. V pripade monstra ( set, flush, draw si priprav pascu aj tak že po prvom barely po flope po turne len checkne resp daj mini bet. Ukáž slabosť. On sa chytí a zaútoči.
4. Hodne dobrá zbraň je aj check re-reise, check all-in...na turne resp riveri (aspoň na mňa to hodne platilo)

Čo sa týka hry proti fiske, 87.50.1 ....tu mam aj ja slabiny. to chce veľa trpezlivosti a naopak hrať veľmi agresívne svoje premium hands. reisovať 1-1,5 potu. push all in
scorpiorado

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod roche01 02 Mar 2009 11:25

scorpiorado napísal:cau Roche.

díky za rady. Určite sa budem snažiť aplikovať to do svojej hry :good:
Ono najhoršie je na tom to, keď chytíš set (ako sa mi to včera stalo) proti takémuto hráčovi.
JJ na ruke na BU, bet 0,50 (1 limper bol už v hre), SB call, všetci fold. Flop J52r, turn 7, river 8. Pálil som na každej ulici výšku banku. Keď chlapík ukázal na rivery 69 tak... :wall: :wall: :O: :O: :crazy:
Nerozumel som ani jednému callu z jeho strany.
A partia, ktorú som postol ako poslednú trochu vyššie, bola výsledkom tiltu z tejto partie, keď som si povedal, že raz už sa šťastie musí unaviť a sadnúť aj na takého :yegon2: ako ja :P
Obrázok používateľa
roche01

Odoslaťod scorpiorado 02 Mar 2009 11:43

roche,

bedbeaty tu budú vždy....sme predsa na online ( tým neutočim na rigiditu roomov ). slowplayovanie setu je vždy ošemetná vec. tu totiž "winner takes it all " ak to nevyjde si na seba riadne nasratýa tilt je na dohĺad. a ďalej nesmieš to robiť proti viacerým....snaž sa izololovať si svojho maniaka.
scorpiorado

Odoslaťod roche01 02 Mar 2009 12:03

scorpiorado napísal:roche,

bedbeaty tu budú vždy....sme predsa na online ( tým neutočim na rigiditu roomov ). slowplayovanie setu je vždy ošemetná vec. tu totiž "winner takes it all " ak to nevyjde si na seba riadne nasratýa tilt je na dohĺad. a ďalej nesmieš to robiť proti viacerým....snaž sa izololovať si svojho maniaka.

Veď práve. Ten set som neslowplayoval a priam som kričal na každej ulici :O: "Mám set JJJ" a on nič, hluchá slepá :fish: to len callovala a callovala. No nenas... Ťa to? Hlavne keď to bol v tej session už 4 suckout :o
Obrázok používateľa
roche01

Odoslaťod palo1973 02 Mar 2009 12:07

-urobil si vsetko spravne,pokracuj a vysledok sa dostavi :poklona:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod scorpiorado 02 Mar 2009 12:52

len pre poriadok. aby to tu nevyzeralo, že som ti radil slowplayovať set, proti tomu tipkovi. ja som ti radil hru na maniaka, ktorý reisuje každú svoju hranu handu. nie na tu calling station s ktorou si hral. proti nemu si fakt urobil všetko čo si mal. a správne.
scorpiorado

Odoslaťod roche01 02 Mar 2009 13:24

scorpiorado napísal:len pre poriadok. aby to tu nevyzeralo, že som ti radil slowplayovať set, proti tomu tipkovi. ja som ti radil hru na maniaka, ktorý reisuje každú svoju hranu handu. nie na tu calling station s ktorou si hral. proti nemu si fakt urobil všetko čo si mal. a správne.

Jasné, ja som to pochopil, že ten slowplay si myslel proti maniakovi. :good:
Obrázok používateľa
roche01

Odoslaťod Sunwu 02 Mar 2009 17:02

roche01 napísal:galant66 (Button): $3.75

mal by si mat vzdy plny stack, prave pre taketo pripady :)
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod roche01 03 Mar 2009 18:45

Report z prvého týždňa od "bodu nasrání"

Tak som sa ani nenazdal a týždeň (počítajúc na sessions) od "bodu nasrání" ubehol :) a je tu čas na prvé rekapitulácie.
Keďže prakticky každú session som trochu priblížil a postol aj nejaké handy, nebude tomu inakšie ani dnes.
K prvému týždňu môžem povedať len toľko: Nasranie stále trvá, ale tentoraz je už o niečom inom nie o tom, čím ma nakopol "Scorpiorado", ako som to popisoval v prvom poste.
To nasranie spočíva v tom, že vďaka Scorpioradovi som sa začal skutočne viac zaoberať svojou hrou a obrovskými medzerami, ktoré v nej mám :O: .
Dôkazom toho sú aj niektoré partie dnešnej session, takže ma čaká ešte dlhá a strastiplná premena na aspoň menšie :fish: ako som doteraz.
Takže poďme k dnešnej session: Začal som ju hrať na jednom stole a po pár partiách som pridal druhý stôl.

asi 20 rúk som odfoldoval, až prišla hra, ktorá ma na chvíľu uvrhla do mierneho tiltíku :P :crazy:

Ongame, $0.05/0.10 Hold'em Cash Games, 5 Players

Board:
galant66 (SB): $9
gretl01 (BB): $10
aleksis02 (UTG): $10.70
loic-- (CO): $21.24
FearlessRomy (Button): $10.36

Dealt to galant66 TsKc

Pre-flop:
(1 folds), loic-- calls $.10, FearlessRomy calls $.10, galant66 calls $.05, gretl01 checks

Flop: ($.40) 3sKh6h (4 Players)
galant66 bets $.40, (1 folds), loic-- calls $.40, FearlessRomy calls $.40

Turn: ($1.60) 6d (3 Players)
galant66 bets $.60, loic-- calls $.60, FearlessRomy calls $.60

River: ($3.40) 4d (3 Players)
galant66 bets $.70, loic-- bets $3, (1 folds), galant66 calls $2.30

Results:
loic-- Showed 3c3h
galant66 Mucks TsKc
loic-- wins $8.93

Našťastie z tiltu ma vytrhla partia o pár hier na to. Pri nej musím poďakovať všetkým, čo mi cez týždeň radili, analyzovali moju hru a vďaka nim som: 1. Urobil add-on tesne pred touto partiou z 4,50USD na 10USD
2. Nebál som sa dorovnať na tomto boarde proti hráčovi, čo hral skutočne bezhlavo po každom flope

Board:
galant66 (Button): $10
gretl01 (SB): $8
loic-- (BB): $28.69
FearlessRomy (CO): $9.85

Dealt to galant66 KdAs

Pre-flop:
(1 folds), galant66 bets $.35, gretl01 calls $.30, (1 folds)

Flop: ($.80) QdKsJc (2 Players)
gretl01 checks, galant66 bets $.80, gretl01 bets $7.65 and is all-in, all-in, galant66 calls $6.85

Turn: ($16.10) 6c (2 Players)

River: ($16.10) 6h (2 Players)

Results:
gretl01 Showed Kh3h
galant66 Showed KdAs
galant66 wins $15.30

Po tejto partii sa dlho nič zaujímavé nedialo, hráči pri stole sa menili veľmi rýchlo, každú chvíľu tam doplávala nejaká :fish: s 2-4USD, ktoré v niekoľkých hrách odovzdala a odplávala preč.
Jednu takúto :fish: som ulovil aj ja:

Board:
galant66 (Button): $16.74
D----D (SB): $16.29
poorter x (BB): $3.83
loic-- (CO): $30.05

Dealt to galant66 TdJs

Pre-flop:
(1 folds), galant66 calls $.10, (1 folds), poorter x bets $.10, galant66 calls $.10

Neviem, či to bolo správne len callovať pre flop, ale ten hráč na BB asi 4 hry po sebe šiel na bet súpera AI pred flopom, tak som dúfal, že sa lacnejšie pozriem na flop a uvidím... :fish:

Flop: ($.45) JcTh7s (2 Players)
poorter x bets $3.63 and is all-in, all-in, galant66 calls $3.63

Turn: ($7.71) 4d (2 Players)

River: ($7.71) As (2 Players)

Results:
poorter x Showed 2dJh
galant66 Showed TDJS
galant66 wins $7.33

Nakoniec som ešte jedného shortstacka odľahčil o pár dolárov a session som ukončil.

Takže týždeň za mnou, predo mnou veľká výzva v zlepšovaní mojej hry a plátaní dier v nej ;) .

Na záver pripájam graf od "bodu nasrání" a verím, že tých kopčekov na ňom bude čím ďalej tým viac a tých údolí bude čím ďalej tým menej a nebudú až také hlboké
8-)

P.S.: Ak máte nejaké rady na základe postnutých rúk (aj tých predošlých), čo by som mal vylešiť, na čo sa sústrediť (či viac betovať, ak som vpredu, či pustiť nohu z plynu, či nedorvonávať s nesprávnymi odds apod., budem len rád :poklona: -
Prílohy
1.týždeň.JPG
1.týždeň.JPG (200.21 ) Zobrazená 2207 krát
Obrázok používateľa
roche01

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!