Highway to hell by Chlpo1989
Re: Breaking Point Blog (Chlpo1989)
som zvedavy ako sa ti bude na Tenerife pacit..my tam ideme v septembri
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Sam som zvedavy, spravim potom nejaky mini reportik
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ja mam ucet v eurach, som tam videl stoly v eurach tak som si aj ucet, tak spravil, lebo som sa bal ci to nebude vadit, a tiez, ze ked si sadnem za stol ktory je v eurach, ci mi za zmenu penazi nieco nenauctuju, ale dakde tam som tusim cital, ze je to bezplatne, ked som chcel hrat na libra stoloch, ale boli dajake divne ze 4Libry = 4.80Eura sa mi nezda
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
hm,kto kde zobral že na FT NL5-10 nejsu fishky??
stále to tu niekde čítam..a na stoloch vidím niečo úplne iné
ono to potom vyzerá,že na FT je to super solid a keď človek ide inde tak ako by po ňom hádzali peniaze..
podľa mňa nič iné ako na FT neuvidíš a zlý hráči budú rovnako zlý.. u teba neni problém v tom,že by si nevedel beatovať FT fishky ale v tvojom objeme..tvoje downswingy trvajú hrozne dlho a to ťa potom frustruje..
ale tak ja ti fandím,tak good luck na ladbrokes, minimálne ako psychický stimul by to mohlo byť fajn
stále to tu niekde čítam..a na stoloch vidím niečo úplne iné
ono to potom vyzerá,že na FT je to super solid a keď človek ide inde tak ako by po ňom hádzali peniaze..
podľa mňa nič iné ako na FT neuvidíš a zlý hráči budú rovnako zlý.. u teba neni problém v tom,že by si nevedel beatovať FT fishky ale v tvojom objeme..tvoje downswingy trvajú hrozne dlho a to ťa potom frustruje..
ale tak ja ti fandím,tak good luck na ladbrokes, minimálne ako psychický stimul by to mohlo byť fajn
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Poldi ja nehovorim, ze su tam neni fishky, ale mozem hrat len okolo 13-tej az 17-tej a fishky prichadzaju az po 22:00. A sediet za stolom, kde sedi 5 TAG-ov alebo cakat na stol kde je jedna fishka a vo waiting liste 7 ludi sa mi tiez nechce.
Na LB je od rana otvorenych 10 stolov s kopou zlych hracov a dostanem k tomu perfektny RB + je tam first depozit + rakeback race, tak preco to nevyuzit? Ja si myslim, ze pre mna rozhodne +EV.
Na LB je od rana otvorenych 10 stolov s kopou zlych hracov a dostanem k tomu perfektny RB + je tam first depozit + rakeback race, tak preco to nevyuzit? Ja si myslim, ze pre mna rozhodne +EV.
-
ja ta v tom plne podporujem chlpo kasli na cely ft treba ist tam kde su fishky ked si este nevieme spravit z regov trhaci kalendar... ale raz za tam vratis a budes ownit vsetkych ft regov... nech sa ti tam teda dari
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
aky a ako(resp cez aky affiliate) si si vybavil RB ak to nie je tajne?:) ja uz tiez dlho rozmyslam nad zmenou herne na ladbrokes len som cakal este na nieco co ma definitivne nakopne. btw myslis ze v tych rakeracoch tam maju NL10 hraci sancu?
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
michael163 napísal:aky a ako(resp cez aky affiliate) si si vybavil RB ak to nie je tajne?
Cez Vladeho
michael163 napísal: btw myslis ze v tych rakeracoch tam maju NL10 hraci sancu?
To ti neviem povedat, ale ked skusim, tak sa ozvem.
-
@michael163
je tam take nieco ako rake race, nieco s psami, no a su tam rozne leveli a ten najnizsi level je nl4 az nl10, cize da sa to, len odmeny su tam male
@poldinhoo
isto su ryby vsade, a dakde je ich viac dakde menej, ale dovolim si tvrdit, ze na ftp, hraju hraci najlepsie, na kazdom levely z celeho pokroveho priemyslu, ja ked som siel na nl5 na ftp tak som mal obcas stoly, kde sami tight hrac popripade nit, zatial co na LB je to viac loose na nl4, ale tak pri mojich mikro objemoch som mozno mal smolu stastie
je tam take nieco ako rake race, nieco s psami, no a su tam rozne leveli a ten najnizsi level je nl4 az nl10, cize da sa to, len odmeny su tam male
@poldinhoo
isto su ryby vsade, a dakde je ich viac dakde menej, ale dovolim si tvrdit, ze na ftp, hraju hraci najlepsie, na kazdom levely z celeho pokroveho priemyslu, ja ked som siel na nl5 na ftp tak som mal obcas stoly, kde sami tight hrac popripade nit, zatial co na LB je to viac loose na nl4, ale tak pri mojich mikro objemoch som mozno mal smolu stastie
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal:su tam rozne leveli
Riddlah napísal:na kazdom levely
Double "wp, sir" .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.