LadbrokesDnesok patril k presuvaniu penazi a zoznamovaniu sa s hernou. Chvilku mi trvalo, kym som sa zorientoval v Lobby, ktore je miestami trosku neprehladne a clovek musi chvilku hladat aby nasiel to co chcel. Soft je prijemny, len si nan musim zvyknut. Mal som dost problemov s HH a z nastavenim HM (som k dispozicii ak bude mat niekto problemy). Po asi 2 hodinach trapenia a precitania asi vsetkych for som to dal dokopy. Ostava este jedna vecicka v HM a ta je, ze staty sa mi neminimalizuju (skusenejsi by mohli poradit), ale ostavaju mi na ploche az kym nevypnem stol.
Zapol som si 2 stoly NL10 s tym, ze budem hrat tight, nech sa trosku ostrielam. Musel som si zvyknut na slider a nastavit si ho podla seba. Soft je o nieco pomalsi ako na FT, tak som zapol este dalsie dva. Nadchlo ma to, ze som nemusel byt vo waiting listoch na 12-tom mieste a ked som si prisadol k stolu, tak tam boli vzdy 2+ fishky.
Odohral som kratucku session a nestihal som sa cudovat. Chlapci platili a platili, druhy-treti-stvrty par. Vacsina z nich hra fit/fold a s raisom alebo 3betom som sa stretol skor sporadicky.
Planujem odohrat na moje pomery masivnu vzorku ruk (asi 40k+), aby som stihol vyclearovat aspon nieco z bonusu. Samozrejme, ze to nechcem hrat na ukor A-game. Takisto by som chcel prispievat trrosku castejsie do blogu, co sa tyka progresu a aj nejakych ruk, ktore mam este odlozene z FT.
Dnes to bolo len kratych 200 ruk s profitom +2,5BI, dufajme, ze mi to vydrzi aj nadalej