Highway to hell by Chlpo1989
Re: Breaking Point Blog (Chlpo1989)
Dokopy je to okolo 8 ale to nie je podstatne...
A tilt ma vedel dostat aj po 1BI alebo napr. po takej ruke ako som postol vyssie. Cize pre mna je to dost uspech
A tilt ma vedel dostat aj po 1BI alebo napr. po takej ruke ako som postol vyssie. Cize pre mna je to dost uspech
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
moneybookers zaslem do PM
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Chlpo1989 napísal:A tilt ma vedel dostat aj po 1BI alebo napr. po takej ruke ako som postol vyssie. Cize pre mna je to dost uspech
No tak to rozhodne uspech je, lebo dostat po tamtej ruke tilt je teda znacna katastrofa .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Chlpo1989 napísal:A tilt ma vedel dostat aj po 1BI alebo napr. po takej ruke ako som postol vyssie. Cize pre mna je to dost uspech
No tak to rozhodne uspech je, lebo dostat po tamtej ruke tilt je teda znacna katastrofa .
V podstate to nie je ten tilt, ze okolo seba hadzem veci, hryzem do monitora som nervozny a pod., ale je to taka ina forma tiltu, ked som spewy, callujem napriek odds, mrmlem nad rukami ako som ich zahral ja/super co potom usti uz do nervozity a postupne sa to formuje do tej formy, co som spomenul vyssie. A pritom niesom vobec nervak
Jednoducho ma to vedelo vyviest z rovnovahy a teraz som uz kludny, spokojne si sedim a klikam dalej A-game (aspon dufam )
-
Kratke zhrnutie augusta:
Objem - FAIL
A-game - 1/2 casu
WR - 12,5/100 co zachranila dnesna posledna session, kde som najprv tiekol 2BI
Staty - 20,5/17
Cely mesiac sa vliekol v duchu robota (brigada), vecer som naklusal domov unaveny a hrat som uz radsej nechcel, aby som si udrzal A-game co sa vsak aj tak nepodarilo. Ale aj napriek tomu citim, ze hra sa mi trosku zlepsila. Popozeral som nejake videjka (napr. NUTS video od kolektivu autorov JK&tucniak - este raz chvalim!), nieco malo som precital.
Plan na september - hrat A-game
Objem - FAIL
A-game - 1/2 casu
WR - 12,5/100 co zachranila dnesna posledna session, kde som najprv tiekol 2BI
Staty - 20,5/17
Cely mesiac sa vliekol v duchu robota (brigada), vecer som naklusal domov unaveny a hrat som uz radsej nechcel, aby som si udrzal A-game co sa vsak aj tak nepodarilo. Ale aj napriek tomu citim, ze hra sa mi trosku zlepsila. Popozeral som nejake videjka (napr. NUTS video od kolektivu autorov JK&tucniak - este raz chvalim!), nieco malo som precital.
Plan na september - hrat A-game
-
Chlpo1989 napísal:Cely mesiac sa vliekol v duchu robota (brigada), vecer som naklusal domov unaveny a hrat som uz radsej nechcel, aby som si udrzal A-game co sa vsak aj tak nepodarilo
Wow, to si zasluzis obdiv za taku pevnu volu, ze si dokazal nehrat, ked si citil, ze neuhras A-game. Fakt parada.
Chlpo1989 napísal:(napr. NUTS video od kolektivu autorov JK&tucniak - este raz chvalim!)
jj, to bolo cool
Na tom grafe si na konci vyhral nejaky deep AI, ci co? Lebo ten skok na konci vyzera dost prijemne
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
nice, akurat:
omfg play more(3x)
brigaduj less (idealne 0x doterajsi objem)
ved nl10 na slusnom objeme s rakebackom ti hodi urcite krajsiu hodinovku
omfg play more(3x)
brigaduj less (idealne 0x doterajsi objem)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
matiapag napísal:Wow, to si zasluzis obdiv za taku pevnu volu, ze si dokazal nehrat, ked si citil, ze neuhras A-game. Fakt parada.
S tym mam mensi problem ako s tym, ked ma chyti tilt. Potom sa to horsie vypina, ale pomaly si zvykam
matiapag napísal:Na tom grafe si na konci vyhral nejaky deep AI, ci co? Lebo ten skok na konci vyzera dost prijemne
To bola predposledna ruka session AA vs. 44 na A4x a asi 160bb efective stacky + este nejake cally 3betu PF.
tucniak napísal:omfg play more(3x)
Plan bol 40k ruk Chut bola mozno aj na viac ruk ako na 40k, lenze nebol cas a ked bol, tak som bol zlomeny jak vzduchovka.
S brigadou som sa prave dnes rozlucil. Problem bol v tom, ze som tam bol viazany istym moralnym putom, ktore som nemal volu nejako porusit, pretoze by som vyzeral ako totalny blbec, tak som to tam radsej pretrpel...
Dufam, ze september bude 25k+
-
tucniak napísal:
btw, ako dopadol tvoj shot na nl20? Predpokladam, ze velke problemy si s tym nemal, ci?
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:tucniak napísal:
btw, ako dopadol tvoj shot na nl20? Predpokladam, ze velke problemy si s tym nemal, ci?
Neviem ci sa pytas mna, alebo tucniaka
Shot som ani neskusal, pretoze som chcel este nahrat 1,5BI na NL10. A prave od toho momentu, ked som to spomenul si fishky rozmysleli, ze to tak nebude Takze shot vidim pri mojom priemernom vykone asi tak za 2-3k ruk. Ale nejako sa toho nebojim, pretoze ked som chvilku pozeral na stoly, tak tam hrali aj ludia z NL10.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.