popoba napísal:??? sak ja som to tiez myslel v dobrom a vazne,nie ironicky
tomu sa mi veru nechcelo verit (a stale mam pochybnosti
), a hoci to urcite nie je nejaky najlepsi napad, tak ja sa snazim najst nieco ine, ako stale dookola omielane: "odsadni si od PC", "chod na pivo", "daj si pauzu" a podobne veci, ktore su samozrejme velmi spravne, no on ich urcite velmi dobre ovlada.
btw, je mozne, ze to sposobuje prave tvoj nedostatok casu? Neviem sice akym sposoobom, mozno ze si iba uvedomujes, ze ak na zaciatku session prehras 1-2BI, tak nebudes mat dost casu odohrat dostatocny pocet ruk v ten den, aby si siel spat v pluse? (hovorte si, co chcete, vzdy sa mi zaspava lepsie, ak som v pluse, alebo aspon ked som ku koncu dna zmensil stratu)
to je len cisto hypoteticka otazka, ja osobne sa radsej vyhybam hre, ked mam na nu malo casu, lebo vtedy sa mi hra velmi nepohodlne. Potom mam toho na konci mesiaca sice odohrateho o dost menej, ale zas to ma podla mna pozitivny dopad na winrate.
edit: podla tvojho postu je na pricine ten casovy factor podla mna a v kombinacii s velmi zlou seriou beatov to musi byt naozaj narocne zniest. Snad sa z toho coskoro dostanes