Highway to hell by Chlpo1989
Re: Highway to hell by Chlpo1989
[ ] volume
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:[ ] volume
Nedalo mi to, tak som isiel po TuKE-ho BE huntingu a pozri ho
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
tucniak napísal:[ ] volume
jj, tucniaka treba pocuvat .. on ma so sick volume skusenosti
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
to vies, byvali casy, ked som sa pri 8-10 stolocj nudil...
-
tucniak napísal:to vies, byvali casy, ked som sa pri 8-10 stolocj nudil...
To si hral 20max?
- meomir
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
to bola ironia
-
Year Report
Svoju put som zacal v Januari na FT s BM okolo 70USD, co som mal nahrane z predchadzajucich 2 mesiacov. Postupne som presiel na NL5 a potom na NL10. Chvilku to tam slo, potom ma chytili down, co moja psychika moc nezvladala, tak som si dal pauzu. Potom som este nieco nahral, lenze vsetky ryby zdrhli na RUSH poker, ktory som ja hrat nechcel. Preto som po BE obdobi odisiel na Ladbrokes.
Zacinal som s BM 300€ a zacal hrat NL10, zaciatok fajn, neskor ma chytil down (vid graf). Postupne som vsetko vratil spat a presiel na NL20 (poslednych 6k ruk). Momentalne mam safe BM na NL20.
V poslednych dnoch ale koketujem s myslienkou prechodu na inu sajtu a to konkretne Lucky Ace. Inspiroval ma Emjay, ktory sem postol svoj graf z LB a nasledne z LA. Ako sam vravi, uroven je uplne inde a preco sa zbytocne okradat, ked na LA je fishiek pre kazdeho
Do noveho roku planujem hrat A-game, vykaslat sa na svoje okolie. Smiat sa budem ja na konci roka, ked im ukazem winnings
Kazdemu prajem do noveho roka a vela fishiek na stoloch.
Do grafu som nedaval SD krivky, kedze som prisne table selectoval a kazdy uz vie, ako red line pri fishkach vyzera
Takisto allin EV nikoho nezaujima (ale mam ju o par BI vyssie ako winnigs).
Svoju put som zacal v Januari na FT s BM okolo 70USD, co som mal nahrane z predchadzajucich 2 mesiacov. Postupne som presiel na NL5 a potom na NL10. Chvilku to tam slo, potom ma chytili down, co moja psychika moc nezvladala, tak som si dal pauzu. Potom som este nieco nahral, lenze vsetky ryby zdrhli na RUSH poker, ktory som ja hrat nechcel. Preto som po BE obdobi odisiel na Ladbrokes.
Zacinal som s BM 300€ a zacal hrat NL10, zaciatok fajn, neskor ma chytil down (vid graf). Postupne som vsetko vratil spat a presiel na NL20 (poslednych 6k ruk). Momentalne mam safe BM na NL20.
V poslednych dnoch ale koketujem s myslienkou prechodu na inu sajtu a to konkretne Lucky Ace. Inspiroval ma Emjay, ktory sem postol svoj graf z LB a nasledne z LA. Ako sam vravi, uroven je uplne inde a preco sa zbytocne okradat, ked na LA je fishiek pre kazdeho
Do noveho roku planujem hrat A-game, vykaslat sa na svoje okolie. Smiat sa budem ja na konci roka, ked im ukazem winnings
Kazdemu prajem do noveho roka a vela fishiek na stoloch.
Do grafu som nedaval SD krivky, kedze som prisne table selectoval a kazdy uz vie, ako red line pri fishkach vyzera
Takisto allin EV nikoho nezaujima (ale mam ju o par BI vyssie ako winnigs).
-
Chlpo1989 napísal:[
vsetko sa dá pekne zkombinovat..ale na objeme by si mal jednoznacne pridat..
ked budem mat BR zase tak aj ja chcem pozriet na LA, ked tak vsetci chvalia, len aby sa tam zachvilu nezbehli regovia zo vsetkych herni
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
poldinhoo napísal:Chlpo1989 napísal:[
vsetko sa dá pekne zkombinovat..
No myslel som to inak. Moje okolie ma dost odcudzuje za poker, takze...
-
Chlpo1989 napísal:No myslel som to inak. Moje okolie ma dost odcudzuje za poker, takze...
nobody needs to know..
Neviem ake je to okolie, ale ak ta to nejake negativne nedeformuje tak myslim, ze najblizsim sa to da vysvetlit a nikto ostatny, kto to nechape nemusi vediet, co robis..ostatnym menej dolezitym sa nezdoveruj ani s cielmi, limitmi, vyhrami ani prehrami, ani ze hras poker, ked sa ta budu pytat vymyslaj si..
viem, ze podpora okolia je dolezite, kamarat na tom ciastocne pohorel.. mna kym hram o drobne a nijako ma poker casovo neobmedzuje, vsetci podporuju a beru to skor ako videohru tak im to aj vysvetlujem, niekto hra solitaire, ja hram poker..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.