marriaf napísal:speksSVK napísal:marriaf napísal:horsey
samozrejme, a je to normalna regularna strategia. Podobne ako milion hracov limpuje AA, KK
ak by som SC otvaral, vyhadzoval by som chipy von oknom, lebo kazdy reraise by som foldoval. s SC som ochotny doplatit 3BB vzdy (aj proti monster ruke), ale 9BB uz nie. vidis na tom nieco nepochopitelne?
tato zalezitost je asi dlhodobo dost stratova..alebo opacne..stracas zo ziskov..cize to co vyhras s takou rukou ked 1/15 trafis nejaky vesmir proti monstru a zarobis dost..tak to potom odhadzes na dalsich 15 pokusoch
konecne nejaky pokus o argument, takze ti velmi rad odpoviem
SC ma proti AA cca 20% na vyhru pred flopom, takze ziadnych 15 pokusov. Ovela dolezitejsi je ale dalsi fakt , a to implied odds. Jednoducho sa hraci velmi tazko zbavuju monster ruky, aj ked na 99% tusia , ze prehravaju. Preto ti zaplatia celym stackom aj farbu , aj 2 pary, aj postupku . Naproti tomu s SC mas psychicky hru zjednodusenu. Nehitnes minimalne 2 pary? Easy fold. Su tisice hracov, co maju SC dlhodobo velmi ziskove, takze je to normalna regularna strategia a vysmievat sa z nej mozu akurat ovce bez nazoru ako tuke alebo buschle
no neviem ake limity hravas, ale
1) SC maju proti premium parom 20% ale to by ste museli ist preflop allin
2) tvoj utg limp je izolovany sirsou range ako QQ+ takze aj ked flopnes par tak na cbet pokladas casto krat lepsiu ruku
3) aka je tvoja strategia ked flopnes nejaky draw (co je nepomerne viac krat ako monster na flope), ked pasivne check/callujes tak je to EV-, o tom sa nema zmysel bavit, ak ho check/raisujes si s fd proti ruke ktora ma vacsiu equity, alebo proti ruke kde proti tebe drawuje lepsi flush.
4)ukaz mi tisice hracov co maju SC velmi ziskove, ja nepoznam ani jedneho a velmi pochybujem ze existuju, SC su najma dolezite kvoli tomu ze balancuju tvoj range v roznych spotoch a zvysuju ziskovost ostatnych ruk
Pravdepodobnost ze flopnes flush je 0.84%, a aj to nedostanes zaplatene ani zdaleka vzdy a zaroven ked sa dostanes do ai proti overparu tak ak ma jednu kartu pre flushdraw ma 32% equity.
Neviem si predstavit ako toto moze byt co len trochu ziskove, teda nemusim si predstavovat, viem ze nieje.
Mozem sa opytat ake limity hravas a kde beries to presvedcenie ze toto je ziskove ?