Komin blog
Re: Komin blog
ale ved som napisal, ze casom!
a po nejakom este dlhsom case budes lepsi ako JK a potom ako jano (myslim mojho spoluziaka aby nedoslo k nedorozumeniu, pozn-mam menej ako 30)
a po nejakom este dlhsom case budes lepsi ako JK a potom ako jano (myslim mojho spoluziaka aby nedoslo k nedorozumeniu, pozn-mam menej ako 30)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
ospravedlnujem sa, nechcel som nikoho urazit. to mechanicky bolo myslene tak, ze skoro v kazdej situacii ktora nastane viete spravit spravne rozhodnutie
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
caute tak mam za sebou dalsich par session. niektore boli neuspesne, niektore uspesnejsie. Kazdopadne sa mi dnes podarila moja najuspesnejsia a bol som velmi spokojny aj so svojou hrou a nezazival som ani vela bad beatov. Hral som dva stoly a snazil som sa rozmyslat pri hre a nedorovnaval som napriklad shortstackov raise s malym alebo strednym parom a podobne. Takisto skusam aj squeezovat z pozicii, obcas z blindov s marginalnymi rukami a celkom to ide. dnesna pomerne kratka session dopadla +6 BI
- Kominak
Mas dost velky rozdiel medzi VPIP a PFR. Porozmyslaj, ci z Tvojich limpujucich ruk nie je niektore lepsie foldnut alebo s nimi izolovat. To iste aj ako reakcia na raise superov - ci predsalen nie je nieco lepsie foldnut.
Samozrejme vzorka zanedbatelna - skor je odporucanie na zamyslenie sa .
Samozrejme vzorka zanedbatelna - skor je odporucanie na zamyslenie sa .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
celkove statistiky mam 18/11za 5700 ruk. a to druhe verzus 3bet call tak to mam celkovo 54.9 percent co je asi naozaj vela. teda budem sa snazit viac skladat take veci aj ked casto dorovnavam prave male a stredne pary a z pozicie obcas nieco ako KQ a podobne. diky za radu.
- Kominak
Stiahni si pokerstove a popozeraj si kolko % ruk hras, callujes, 3betujes a pod.
Ak mas zaujem, napis mi sukromnu spravu s tvojim mailom a poslem ti 3 clanky o tom, ako a kde vychytat tie najvacsie chyby. Su len 2 podmienky - Holdem Manager, Databaza vacsia ako 30k ruk
Ak mas zaujem, napis mi sukromnu spravu s tvojim mailom a poslem ti 3 clanky o tom, ako a kde vychytat tie najvacsie chyby. Su len 2 podmienky - Holdem Manager, Databaza vacsia ako 30k ruk
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
zdravim, po dlhsom case osm si opat zasadol za zelene stoly. Za posledne dva dni som mal hot run +12 BI. hram momentalne bez HM tri stoly, ale celkom to ide, dokazem sa sustredit, robim si poznamky a tesi ma ak dobre citam hru a spravne dorovnam napriklad all in na river pri dvoch over kartach a podobne.
zaujma ma jedna situacia:
kedy je ziskove dorovnat all in na flope s FD, po pripade reraisovat a callovat all in na flope? ako by teda mala vyzerat standardna hra na flope s FD?
kedy je ziskove dorovnat all in na flope s FD, po pripade reraisovat a callovat all in na flope? ako by teda mala vyzerat standardna hra na flope s FD?
- Kominak
Kominak napísal:
Treba sa riadit podla odds...
Edit: A podla supera
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kominak napísal:zaujma ma jedna situacia:
ked sa ta opytam ktore auto na svete je najlepsie budes mi vedet odpovedat?
polozil si tak vseobecnu otazku na ktoru sa absolutne neda odpovedat je tam milion roznych faktorov ktore to ovplyvnuju (stacky, velkost potu, dynamika s hracom, tvoj image, superov image, typ supera atd atd atd) skus sem skor hodit jednotilve situacie...
ale ako zaklad pre dorovnavanie allinu su samozrejme odds, a implied odds od toho sa to vsetko odvija nastuduj si a budes mudrejsi v takychto situaciach
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Kominak napísal:zaujma ma jedna situacia:kedy je ziskove dorovnat all in na flope s FD, po pripade reraisovat a callovat all in na flope? ako by teda mala vyzerat standardna hra na flope s FD?
velmi vseobecna otazka, dolezita je vyska stackov a range supera
pre modelovanie situacii si stiahni free program pokerstove http://www.pokerstove.com/ a uvidis aka je tvoja equity (pravdepodobnost vyhry v %) tvojej kombinacie vs superov range na modelovych boardoch..s FD (no pair) vs TPTK (top pair+top kicker) moze byt tato pravdepodobnost na flope aj v tvoj prospech (65:35) a naopak (35:65)
pohraj sa s pokerstove a spravis si hrubu predstavu o tvojej equity v jednotlivych situaciach
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.