Komin blog
Re: Komin blog
tie stats sa uz budu asi trochu lisit, lebo som dost zuzil svoju range. kedysi som v 100 percent pripadoch otvaral vsetky Ax suited z kazdej pozicie a velmi som utocil na blindy s takmer hocicim. Teraz uz z UTG a MP neotvorim horsie ako ATo/s a na blindy utocim takisto s uzsou range trochu, zvlast ked tam mam very loose hraca alebo typka co ma casto 3 betuje. takze predpokladam, ze uz tak loose nehram
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
tak neskutocna session je za mnou. od kedy som posledny krat pisal ze som dosiahol 30 BI na NL10 tak som sa nevedel pohnut dalej. Stale sa pohybujem medzi 25 - 30 BI. neviem sa dostat cez to a to som tento mesiac odohral uz 18k ruk. vcera som vypol hru konecne nad hranicou a dnes som sa chcel odlepit od BE konecne. Zo zaciatku sa mi darilo, ale potom prisla seria ruk v rozmedzi asi 10 minut ked som sa z +20 dostal na -70. Polku z toho som odpalil neskutocnym tiltom z par prehier ked som vobec nevedel uvazovat nad hrou ale aj smolou ked som ligol AA vs set, a pod. Po chvilke som sa ukludnil nejako a rozhodol sa nahanat break even. Dopadlo to nakoniec dobre.
Mam uz Elephanta ale staty pocas hry nevyuzivam, lebo ma to dost rusi a je to velmi neprehladne. pockam si radsej na HM.
NL10 je o dost tahsia ako 4ka. Musim sa tam trochu adaptovat, o dost viac sa 3betuje a aj light. Aj blindy uz neatakujem hlava nehlava, trochu som sa znormalizoval.
Dnes som hral napr. 24/20/3.7/ 3bet 11 / sqz 4 / WTSwsF 24.7 / won at SD 53,6
do brindy ma zatiahli hlavne tieto handy
MP: $10.13
Hero (CO): $13.57
BTN: $10.70
SB: $12.03
BB: $10.00 14/10/0.4
UTG: $13.81
Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with K K
1 fold, MP raises to $0.40, Hero calls $0.40, 2 folds, BB raises to $1.50, MP calls $1.10, Hero raises to $4.40, BB calls $2.90, 1 fold
iba callujem z pozicie, lebo za mnou mam dost agresivneho hraca, ktory dost casto 3 betuje, bohuzial nezapojil sa, napriek tomu moj zamer vysiel
Flop: ($10.35) 4 Q 4 (2 players)
BB checks, Hero bets $6, BB calls $5.60 all in
flop prisiel vyborny a typek usudil, ze vo 4bet pote je dostatocne silny na call...
Turn: ($21.55) J (2 players - 1 is all in)
River: ($21.55) A (2 players - 1 is all in)
odmena za dobru hru
Final Pot: $21.55
Hero shows K K (two pairs, Kings and Fours)
BB shows A K (two pairs, Aces and Fours)
Hero wins $0.40
BB wins $20.55
(Rake: $0.60)
BB: $9.84
UTG: $15.23
MP: $10.09 super je 20/16/3,6 / WTS 30 / 367 ruk
CO: $6.59
Hero (BTN): $10.00
SB: $34.27
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with J J
1 fold, MP raises to $0.40, 1 fold, Hero raises to $1.50, 2 folds, MP calls $1.10
Flop: ($3.15) 6 K 5 (2 players)
MP checks, Hero bets $1.90, MP calls $1.90
Turn: ($6.95) 4 (2 players)
MP checks, Hero bets $6.60 all in, MP calls $6.60
tu som asi spravil chybu na turne. aka by tu bola najlepsia linia? range som mu daval tak 88+, AQ, KQ asi
River: ($20.15) T (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $20.15
MP shows 7 8 (a straight, Four to Eight)
Hero mucks J J (a pair of Jacks)
MP wins $19.15
(Rake: $1.00)
dalo sa toto zahrat lepsie? lebo vo vacsine pripadov som tuna na riveri vpredu si myslim:
MP: $10.00 super je 22/14/1,7 / WTS 30 / 70 ruk
CO: $9.85
BTN: $10.00
SB: $6.83
BB: $10.20
Hero (UTG): $17.25
Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with K K
Hero raises to $0.40, MP calls $0.40, 2 folds, SB calls $0.35, 1 fold
Flop: ($1.30) K 3 T (3 players)
SB checks, Hero bets $0.70, MP calls $0.70, SB calls $0.70
Turn: ($3.40) 4 (3 players)
SB checks, Hero bets $2.42, MP calls $2.42, SB folds
River: ($8.24) 6 (2 players)
Hero checks, MP bets $6.48 all in, Hero calls $6.48
Final Pot: $21.20
MP shows 8 9 (a flush, King high)
Hero shows K K (three of a kind, Kings)
MP wins $20.20
este jedna tricky play na agresivneho hraca. som sice OOP, ale v tomto pripade to nevadilo, on sa tazko vzdaval svojej ruky
Hero (BB): $18.07
UTG: $10.00
MP: $91.19
CO: $10.30
SB: $11.43 27/24/3,7
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with K K
2 folds, CO raises to $0.40, 1 fold, SB raises to $1.20, Hero calls $1.10, 1 fold
Flop: ($2.80) 9 K 4 (2 players)
SB bets $1.75, Hero calls $1.75
Turn: ($6.30) T (2 players)
SB bets $8.48 all in, Hero calls $8.48
River: ($23.26) K (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $23.26
Hero shows K K (four of a kind, Kings)
SB shows 9 A (two pairs, Kings and Nines)
Hero wins $22.26
Mam uz Elephanta ale staty pocas hry nevyuzivam, lebo ma to dost rusi a je to velmi neprehladne. pockam si radsej na HM.
NL10 je o dost tahsia ako 4ka. Musim sa tam trochu adaptovat, o dost viac sa 3betuje a aj light. Aj blindy uz neatakujem hlava nehlava, trochu som sa znormalizoval.
Dnes som hral napr. 24/20/3.7/ 3bet 11 / sqz 4 / WTSwsF 24.7 / won at SD 53,6
do brindy ma zatiahli hlavne tieto handy
MP: $10.13
Hero (CO): $13.57
BTN: $10.70
SB: $12.03
BB: $10.00 14/10/0.4
UTG: $13.81
Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with K K
1 fold, MP raises to $0.40, Hero calls $0.40, 2 folds, BB raises to $1.50, MP calls $1.10, Hero raises to $4.40, BB calls $2.90, 1 fold
iba callujem z pozicie, lebo za mnou mam dost agresivneho hraca, ktory dost casto 3 betuje, bohuzial nezapojil sa, napriek tomu moj zamer vysiel
Flop: ($10.35) 4 Q 4 (2 players)
BB checks, Hero bets $6, BB calls $5.60 all in
flop prisiel vyborny a typek usudil, ze vo 4bet pote je dostatocne silny na call...
Turn: ($21.55) J (2 players - 1 is all in)
River: ($21.55) A (2 players - 1 is all in)
odmena za dobru hru
Final Pot: $21.55
Hero shows K K (two pairs, Kings and Fours)
BB shows A K (two pairs, Aces and Fours)
Hero wins $0.40
BB wins $20.55
(Rake: $0.60)
BB: $9.84
UTG: $15.23
MP: $10.09 super je 20/16/3,6 / WTS 30 / 367 ruk
CO: $6.59
Hero (BTN): $10.00
SB: $34.27
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with J J
1 fold, MP raises to $0.40, 1 fold, Hero raises to $1.50, 2 folds, MP calls $1.10
Flop: ($3.15) 6 K 5 (2 players)
MP checks, Hero bets $1.90, MP calls $1.90
Turn: ($6.95) 4 (2 players)
MP checks, Hero bets $6.60 all in, MP calls $6.60
tu som asi spravil chybu na turne. aka by tu bola najlepsia linia? range som mu daval tak 88+, AQ, KQ asi
River: ($20.15) T (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $20.15
MP shows 7 8 (a straight, Four to Eight)
Hero mucks J J (a pair of Jacks)
MP wins $19.15
dalo sa toto zahrat lepsie? lebo vo vacsine pripadov som tuna na riveri vpredu si myslim:
MP: $10.00 super je 22/14/1,7 / WTS 30 / 70 ruk
CO: $9.85
SB: $6.83
BB: $10.20
Hero (UTG): $17.25
Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with K K
Hero raises to $0.40, MP calls $0.40, 2 folds, SB calls $0.35, 1 fold
Flop: ($1.30) K 3 T (3 players)
SB checks, Hero bets $0.70, MP calls $0.70, SB calls $0.70
Turn: ($3.40) 4 (3 players)
SB checks, Hero bets $2.42, MP calls $2.42, SB folds
River: ($8.24) 6 (2 players)
Hero checks, MP bets $6.48 all in, Hero calls $6.48
Final Pot: $21.20
MP shows 8 9 (a flush, King high)
Hero shows K K (three of a kind, Kings)
MP wins $20.20
este jedna tricky play na agresivneho hraca. som sice OOP, ale v tomto pripade to nevadilo, on sa tazko vzdaval svojej ruky
Hero (BB): $18.07
UTG: $10.00
MP: $91.19
CO: $10.30
SB: $11.43 27/24/3,7
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with K K
2 folds, CO raises to $0.40, 1 fold, SB raises to $1.20, Hero calls $1.10, 1 fold
Flop: ($2.80) 9 K 4 (2 players)
SB bets $1.75, Hero calls $1.75
Turn: ($6.30) T (2 players)
SB bets $8.48 all in, Hero calls $8.48
River: ($23.26) K (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $23.26
Hero shows K K (four of a kind, Kings)
SB shows 9 A (two pairs, Kings and Nines)
Hero wins $22.26
- Kominak
1)
Takto je uplne zrejme, ze mu neskladas a radsej by som 4betol menej, aby si to vysvetlil tak, ze ma nejaku fold equity a Ty sa snazis nakoniec ukradnut pot s nejakou hlupostou. Napr. $3.50. Aj ked sa ukeca iba zlomok casu, pretoze tam necaka monster ruky, tak sa to oplati. Taktiez sa da 4bet pushnut, aby si mal vo 4bet pushovacom range aj silnejsie ruky. Ked budu regovia vela squeezovat, tak budes 4bet pushovat casom vselico a je fajn mat tam obcas aj taketo ruky a nie, ze budes 4bet pushovat AQ, ale KK+ 4betnes normalne ..
2)
Preco taky velky 3bet? Bezne 3betujes v pozicii takmer 4x jeho raise, ked ste 100BB deep? To mi pride vela. Aky ma super fold to 3bet a aky 4bet? Mal si pocit (pocas ruky), ze ked 3betnes, tak on callne OOP s vela horsimi rukami alebo bude 4betovat wide a potom mozes pekne pushnut JJ for value? JJ je tam asi spodok Tvojej 3betovacej a stackovacej range, takze je vhodne sa zamysliet, kto je na blindoch a ci je tam nejaky squeezer alebo pripadne nejaka masivna fishka, ktora prinesie este viac value. Staty hracov nepoznam, len to uvadzam ako alternativu .
Ten turn bet sa mi nepaci. Davas mu sice range 88+, AQ, KQ (tak to Ty vies lepsie ako ja), lenze range, s ktorym sa dostane na turn nie je ten isty ako ten, s ktorym Ti callne all-in. To by ste museli mat riadnu dynamiku, aby Ti tam odcalloval stack dostatocnym poctom horsich ruk. Ja by som turn checkoval behind s planom checknut behind aj river (horsie ruky tam jednoducho necallnu, ak nie je fish) a ak betne, tak skor fold, lebo nie je vela horsich ruk, co Ti check/callnu suchy flop a potom budu betovat river - vacsina z nich bude chciet lacny showdown. Taktiez sa da checknut behind flop a nechat ho skusit bluffnut, ak si myslis, ze je jeho 3bet callovaci range siroky a je schopny bluffovat v tom spote 1 street.
3)
Absolutne nechapem Tvoj river check/call. To tak akoze co bluffcatchujes proti AF 1.7 hracovi? Tam sa bud rozhodnes, ze Ta callne dostatok horsich ruk okrem tych lepsich a betujes alebo si myslis, ze sa stackne v tom spote najma tak s flushom a tym padom nemas co callovat.
Takto je uplne zrejme, ze mu neskladas a radsej by som 4betol menej, aby si to vysvetlil tak, ze ma nejaku fold equity a Ty sa snazis nakoniec ukradnut pot s nejakou hlupostou. Napr. $3.50. Aj ked sa ukeca iba zlomok casu, pretoze tam necaka monster ruky, tak sa to oplati. Taktiez sa da 4bet pushnut, aby si mal vo 4bet pushovacom range aj silnejsie ruky. Ked budu regovia vela squeezovat, tak budes 4bet pushovat casom vselico a je fajn mat tam obcas aj taketo ruky a nie, ze budes 4bet pushovat AQ, ale KK+ 4betnes normalne ..
2)
Preco taky velky 3bet? Bezne 3betujes v pozicii takmer 4x jeho raise, ked ste 100BB deep? To mi pride vela. Aky ma super fold to 3bet a aky 4bet? Mal si pocit (pocas ruky), ze ked 3betnes, tak on callne OOP s vela horsimi rukami alebo bude 4betovat wide a potom mozes pekne pushnut JJ for value? JJ je tam asi spodok Tvojej 3betovacej a stackovacej range, takze je vhodne sa zamysliet, kto je na blindoch a ci je tam nejaky squeezer alebo pripadne nejaka masivna fishka, ktora prinesie este viac value. Staty hracov nepoznam, len to uvadzam ako alternativu .
Ten turn bet sa mi nepaci. Davas mu sice range 88+, AQ, KQ (tak to Ty vies lepsie ako ja), lenze range, s ktorym sa dostane na turn nie je ten isty ako ten, s ktorym Ti callne all-in. To by ste museli mat riadnu dynamiku, aby Ti tam odcalloval stack dostatocnym poctom horsich ruk. Ja by som turn checkoval behind s planom checknut behind aj river (horsie ruky tam jednoducho necallnu, ak nie je fish) a ak betne, tak skor fold, lebo nie je vela horsich ruk, co Ti check/callnu suchy flop a potom budu betovat river - vacsina z nich bude chciet lacny showdown. Taktiez sa da checknut behind flop a nechat ho skusit bluffnut, ak si myslis, ze je jeho 3bet callovaci range siroky a je schopny bluffovat v tom spote 1 street.
3)
Absolutne nechapem Tvoj river check/call. To tak akoze co bluffcatchujes proti AF 1.7 hracovi? Tam sa bud rozhodnes, ze Ta callne dostatok horsich ruk okrem tych lepsich a betujes alebo si myslis, ze sa stackne v tom spote najma tak s flushom a tym padom nemas co callovat.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
diky za koment.
ta 1. ruka: to bol jeden z prvych takychto pokusov. Ale budem vediet nabuduce, ze trochu mensi raise mam dat, alebo push. Co sa tyka toho pushu. Co by si tam odporucal mat v range okrem AQ a monstrov?
2. ruka: fold to 3bet ma 43 perc. a 4 bet 8 perc. Kazdopadne, nehram zatial so statmi. Spravny mal byt teda call asi. Potom sa to ale tazko hraje po flope, hlavne ked pride overkarta. Mam teda skor v pozicii 3 betovat light ako for value ked viem, ze on OOP mi vela horsich ruk necallne? To JJ je tam spodok mojho 3bet range for value by som povedal. A ak je na blindoch ten squeezer a squeezne, tak to mam potom pushnut? nieco ako v prvom pripade?
tie tvoje uvahy nad tym turnom su logicke. Teraz, ked sa nad tym zamyslam, tak naozaj som tam vela nebil. Ak by mal rozumnu call 3bet range tak asi len 88,99,TT a AQ. Toto bolo dost zle zahrane teda...
3. ruka: tam uz som na flope uvazoval, ze jeden pojde asi na flush, ale ocakaval som, ze mam dostatocnu equity proti horsim trips, missnute straight draws, KT a podobne. Bije ma len Flush a straight. Cize som si tam mal vybrat bud check/fold alebo push na river?
ta 1. ruka: to bol jeden z prvych takychto pokusov. Ale budem vediet nabuduce, ze trochu mensi raise mam dat, alebo push. Co sa tyka toho pushu. Co by si tam odporucal mat v range okrem AQ a monstrov?
2. ruka: fold to 3bet ma 43 perc. a 4 bet 8 perc. Kazdopadne, nehram zatial so statmi. Spravny mal byt teda call asi. Potom sa to ale tazko hraje po flope, hlavne ked pride overkarta. Mam teda skor v pozicii 3 betovat light ako for value ked viem, ze on OOP mi vela horsich ruk necallne? To JJ je tam spodok mojho 3bet range for value by som povedal. A ak je na blindoch ten squeezer a squeezne, tak to mam potom pushnut? nieco ako v prvom pripade?
tie tvoje uvahy nad tym turnom su logicke. Teraz, ked sa nad tym zamyslam, tak naozaj som tam vela nebil. Ak by mal rozumnu call 3bet range tak asi len 88,99,TT a AQ. Toto bolo dost zle zahrane teda...
3. ruka: tam uz som na flope uvazoval, ze jeden pojde asi na flush, ale ocakaval som, ze mam dostatocnu equity proti horsim trips, missnute straight draws, KT a podobne. Bije ma len Flush a straight. Cize som si tam mal vybrat bud check/fold alebo push na river?
- Kominak
Kominak napísal:ta 1. ruka: to bol jeden z prvych takychto pokusov. Ale budem vediet nabuduce, ze trochu mensi raise mam dat, alebo push. Co sa tyka toho pushu. Co by si tam odporucal mat v range okrem AQ a monstrov?
Tak ono to zalezi ako casto tam niekto podla Teba squeezuje. Cim viac ruk je tam schopny squeeznut, tym castejsie to tam mozes poslat. Ja to tam posielam AQ+, TT+ ako default proti regom a proti tym divokejsim aj nizsie PP, ale tak to su regovia na mojich stakes - musis Ty vediet, ci to vedia u Teba robit divoko (odhadujem, ze takych bude iba zopar).
EDIT: V zasade Tvoj shove squeezer callne iba s JJ+, AK, tak rozdiel medzi pushom TT a 66 nie je prakticky ziadny, pretoze on tam aj tak nebude squeezovat a callovat so 77-99 a rozdiel je tam v desatinach percenta.
Kominak napísal:2. ruka: fold to 3bet ma 43 perc. a 4 bet 8 perc. Kazdopadne, nehram zatial so statmi. Spravny mal byt teda call asi. Potom sa to ale tazko hraje po flope, hlavne ked pride overkarta. Mam teda skor v pozicii 3 betovat light ako for value ked viem, ze on OOP mi vela horsich ruk necallne? To JJ je tam spodok mojho 3bet range for value by som povedal. A ak je na blindoch ten squeezer a squeezne, tak to mam potom pushnut? nieco ako v prvom pripade?
No ak ma f3bet 43% a 4betuje iba 8%, tak je mozne, ze aj OOP bude callovat s horsimi rukami, i ked rozumnejsi hraci 3bety OOP zase prilis necalluju, ale IP uz o dost viac. Ale ako som pisal - ak je na blindoch squeezer alebo fishka, tak call mi pripada lepsi. Sice sa Ti nemusi to JJ hrat nijak jednoducho bez iniciativy, ale tak ak napr. callne fishka, tak je pravdepodobne, ze regular sa nebude blaznit a Ty ma absolutnu poziciu v ruke. Ak squeezer squeezne, tak samozrejme si happy .
Kominak napísal:3. ruka: tam uz som na flope uvazoval, ze jeden pojde asi na flush, ale ocakaval som, ze mam dostatocnu equity proti horsim trips, missnute straight draws, KT a podobne. Bije ma len Flush a straight. Cize som si tam mal vybrat bud check/fold alebo push na river?
No zamyslime sa nad rukami, ktore si spomenul:
- trips tam nema nikto (na to musi byt sparovany board)
- moze mat flopnuty set (33, TT - 6 kombinacii) alebo 2 pary KTs (1 kombinacia), ale to na takom boarde raisne vacsinu casu.
- 44 a 66 foldne na flope, takze s nimi set netrafi
- str8 ta tam nema ziadny - ako by sa dostal s nim na river?
- missnuty str8 draw - ak mal QJ, tak pochybujem, ze s tym calloval 2 streety, aj ked dosiel flush na turne
Si myslim, ze aj ked mas top set, tak na tom riveri nema takmer nikdy horsie ruky, s ktorymi sa stackne (mozno KTs - 1 kombo) a TP ruky sa Ti tam neodcalluju a ak checknes, tak tam nema jednak vela missnutych veci a tiez s tym AF asi nebude happy bluffovat .
-
tu prvu som pochopil, kazdopadne velmi casto ten move asi pouzivat nebudem zatial. Tie JJ budem 3betovat IP teda, ak budem vediet, ze ma callne preflop casto s horsim. Teraz som si inak uvedomil, ze som mal na neho poznamku ze dorovnal niekoho sqz OOP s T9s. V tom elephantovi poznamky nemam takze som si to nepametal. ak je na blindoch fish tak ju budem skusat dostat do potu.
ta posledna ruka mi robi najvacsie problemy. ta linia na river mala byt teda check/fold, alebo maly bet /fold? na tom boarde mi to stale pride dost tazko zahoditelne.
ta posledna ruka mi robi najvacsie problemy. ta linia na river mala byt teda check/fold, alebo maly bet /fold? na tom boarde mi to stale pride dost tazko zahoditelne.
- Kominak
Kominak napísal:Teraz som si inak uvedomil, ze som mal na neho poznamku ze dorovnal niekoho sqz OOP s T9s.
Tak potom samozrejme easy 3bet for value, lebo rozdava peniaze .
Kominak napísal:ta posledna ruka mi robi najvacsie problemy. ta linia na river mala byt teda check/fold, alebo maly bet /fold? na tom boarde mi to stale pride dost tazko zahoditelne.
No tak si odpovedz:
1) Ked betnes, ake vsetky ruky Ti tam callnu all-in? Kolko mu davas kombinacii horsich ruk a kolko lepsich.
2) Ked checknes a on betne .. Kolko mu davas kombinacii horsich ruk a kolko lepsich?
O kombinaciach napr: http://www.microstackesholdem.com/2008/ ... inatorics/
-
vychadza mi to ze TT, 33, flush, snad aj QQ, JJ, niekedy AK
ked ja checknem a on betne tak tam uz ma v range obcas aj bluffy + to KT, obcas to QJ, AJ, proste sa mi zda, ze takto mam na tom riveri vacsiu equitu aspon trochu. a co povies na ten betsizing? ten som nedaval velmi silny, tak mohol nadobudnut presvedcenie, ze sa ho snazim vytlacit s horsim a na riveri to vzdavam. Stale neviem ako zahrat idealnu liniu na river a ta moja sa mi stale celkom pozdava. ako by si teda ty zahral ten river?
ked ja checknem a on betne tak tam uz ma v range obcas aj bluffy + to KT, obcas to QJ, AJ, proste sa mi zda, ze takto mam na tom riveri vacsiu equitu aspon trochu. a co povies na ten betsizing? ten som nedaval velmi silny, tak mohol nadobudnut presvedcenie, ze sa ho snazim vytlacit s horsim a na riveri to vzdavam. Stale neviem ako zahrat idealnu liniu na river a ta moja sa mi stale celkom pozdava. ako by si teda ty zahral ten river?
- Kominak
To mu davas taku uzku range na river ?....na river by chcel asi s tym QQ (ak by neraisoval pred flopom) a JJ showdown a nie all in ked je tam K a flush ...skor tie street mohol volat s ...AT+, K9+ J9 JQ a s tym na river blufovat.. ...ja osobne by som skor betoval na flope pot a na turne bet pol potu alebo c/f ...ale nech povie J.K. mozno na NL 10 by som to zahral na river tiez na check /call ale len keby som mal na to HH
Edit: som si zle precital info o MP ..som mysle lze to je ta tricky play na agresivneho ak to bol reg tak isto fold na river (ale ako ti radi JK zisti si podla pokerstove )
Edit: som si zle precital info o MP ..som mysle lze to je ta tricky play na agresivneho ak to bol reg tak isto fold na river (ale ako ti radi JK zisti si podla pokerstove )
Naposledy upravil Bimbambom dňa 20 Jún 2010 23:36, celkovo upravené 1 krát.
- Bimbambom
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kominak napísal:vychadza mi to ze TT, 33, flush, snad aj QQ, JJ, niekedy AK
ked ja checknem a on betne tak tam uz ma v range obcas aj bluffy + to KT, obcas to QJ, AJ
No ja som akosi chcel po Tebe spocitat kombinacie a preto som Ti dal ten link = horsie ruky, co ma callnu su X, Y, Z a dokopy je to tolko kombinacii, lepsie su A, B, C, atd. Potom vies porovnat ako casto tam ma horsie ruky a ako casto lepsie.
QQ, JJ, AK
- vzdy s nimi iba calluje preflop?
- dostane sa s nimi na river?
- callne s nimi push? tak minimalne QQ a JJ je "no way"
bluffy
- okrem QJ a AJ mu davas ine bluffy? AJ bude mat problem sa tam IMO dostat ak nema na turne nut FD a QJ tiez
- ma AF 1.7 = je pasivny regular, ak mas moznost, tak si pozri jeho river aggression frequency alebo river AF
No IMO stale by som na Tvojom mieste spocital kombinacie (nauc sa to, to sa Ti hodi) alebo teda minimalne nahodil jeho river range do PokerStove a podla equitty sa pozrel, ci je lepsia linia bet, check/fold alebo check/call . Taktiez ak mu davas do range veci ako QJ a AJ, tak urcite by som mu nedaval vsetky tie kombinacie, pretoze IMO bluffovat tam bude velmi sporadicky a ani priblizne nie 100% s tymi rukami.
Dat Ti strucnu odpoved, co robit na riveri, je hlupost. Urcite je lepsie, ked sa naucis ako si to zistit sam na zaklade kombinacii/pokerstove a budes vediet riesit vela takych spotov. Tak sup sup .
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 42 hostí.