Komin blog
Re: Komin blog
mohli by ste poradit ako ro urobit ak to chcem napisat uz po session? teda, ze nemam hand history
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Kominak napísal:mohli by ste poradit ako ro urobit ak to chcem napisat uz po session? teda, ze nemam hand history
Neukladaju sa Ti handy z Party Pokru do nejakej zlozky? Vacsinou tam, kde je herna nainstalovana.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
diky Chlpo, uz som to nasiel a upravil som teda moj prispevok, tu druhu handu neviem nejako najst takze som tam postol len tu prvu
- Kominak
takto vyzeral moj Maj. V hre som sa o dost zlepsil, ale stale s nou niesom uplne najspokojnejsi. Graf mi pomohol vytlacit Chlpo za co mu dakujem, kedze nemam stale HM. Prebral so mnou aj moje staty a zhodli sme sa na tom ze som velmi loose a mam aj dost vysoky squeez, ktory naozaj pouzivam casto a rad (preto ta cervena asi) Taktiez sa mi nepaci moje won at SD, musim sa krotit na rivri castejsie zda sa.
Pomaly sa uz chystam na NL10 kde by som chcel chvilu zotrvat a konecne vybrat nejaky cash casom. Spravil som uz jeden shot ked som hral 3 stoly NL4 a jeden NL10. Na tom jednom som odchadzal po session s 45 dolarmi, ale na tych zvysnych som bol v minuse takze som skoncil danu session na nule. Potrebujem este cca 25 dolarov aby som mal nato 25 BI.
Zlepsil som sa aj v readingu a v planovani ruk. Robim si k hracom vela poznamok, napriklad typu (fish - limper, dorovnal squeez s tym a s tym a pod.) Mam uz v range aj bluff 4bety ale vyuzivam ich velmi zriedkavo. najcastejsie preflop BvB a ak dostanem 3bet na suchom boarde typu 292r.
V strede mesiaca som hral par MTT vacsinou freez 1 a 2 dolarovych. V jednej som proti cca 360 hracom skoro cely turnaj jasne viedol, ale v zavere na mna zacali uplne vsetci dotahovat runner runnery a nedal sa vyhrat pot takze nakoniec som skoncil 15ty so smiesnou sumou co mi znechutilo MTT na isty cas.
Chytil som inak svoj prvy royal flush a bol zaplateny all inom
Pomaly sa uz chystam na NL10 kde by som chcel chvilu zotrvat a konecne vybrat nejaky cash casom. Spravil som uz jeden shot ked som hral 3 stoly NL4 a jeden NL10. Na tom jednom som odchadzal po session s 45 dolarmi, ale na tych zvysnych som bol v minuse takze som skoncil danu session na nule. Potrebujem este cca 25 dolarov aby som mal nato 25 BI.
Zlepsil som sa aj v readingu a v planovani ruk. Robim si k hracom vela poznamok, napriklad typu (fish - limper, dorovnal squeez s tym a s tym a pod.) Mam uz v range aj bluff 4bety ale vyuzivam ich velmi zriedkavo. najcastejsie preflop BvB a ak dostanem 3bet na suchom boarde typu 292r.
V strede mesiaca som hral par MTT vacsinou freez 1 a 2 dolarovych. V jednej som proti cca 360 hracom skoro cely turnaj jasne viedol, ale v zavere na mna zacali uplne vsetci dotahovat runner runnery a nedal sa vyhrat pot takze nakoniec som skoncil 15ty so smiesnou sumou co mi znechutilo MTT na isty cas.
Chytil som inak svoj prvy royal flush a bol zaplateny all inom
- Kominak
nice len nechapem ako mozes mat taku cervenu na NL4 . ale hlboka poklona aj winrate je pekna - move up asap
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
fishiek je tam ako maku, a oni casto limp folduju plus dost casto squeezujem a tiez vedia vacsinou polozit. Ak nevedia, hned k nim smeruje poznamka a snazim sa potom na nich hrat az kym ich neobohram
- Kominak
tak vcera som myslel, ze to bola najuspesnejsia session zatial ked na NL4 som dal za 1100 ruk +36 dolarov. Dnes som si zapol dve sessions uz na NL10, ze vyskusam co a ako.
Vysledok: 1800 ruk a +70
dosiahol som na ucte magicku 300-ku
Vysledok: 1800 ruk a +70
dosiahol som na ucte magicku 300-ku
- Kominak
Máš veľmi zdravé stats, len tak ďalej.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
dať pri shotovaní +7BI, to asi poteší toľko som ja ešte nedal ani na NL5
- zetko61
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/0 krát
Hej, neutekaj mi!
Krasa, gratz
Krasa, gratz
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.