Fuu, uz su to skoro 2 mesiace co som sa neozval. Priebezne sledujem, co sa tu deje, ale akosi nemam cas ani na samotne hranie, nie to este na aktivne prispievanie do fora. Akosi som sa zmieril s tym, ze len velmi tazko budem dava objemy ako niektori hraci, ale raky rekreacny pristup pod heslo " pomaly dalej zajdes" mi celkom vyhovuje, lebo naozaj hram iba vtedy, ked mam chut a citim sa na to. Ono samozrejme sa to potom prejavilo na objeme, lebo vo februari som dal nieco malo cez 10k hands a vo februari ani nie 8k.
Ale mal som uz zaciatkom roka taky plan, ze ked moj rol presiuahne 1000$, tak prejdem na NL25. V januari som chcel dat strasny objem a skoncilo to akurat strasnym swingom, ked som za asi 3k ruk pustil cez 20BI - samozrejme sa pod to podpisala na konci aj psychicka nepohoda. Znechutenie ma sice casom preslo, co-to som postudoval aj, ale odvtedy hram priemerne tak hodku denne. Roll sa pomalicky dvihal... TUsim to bolo niekedy okolo marca, ked som hlavne vdaka Yegonovmu videu trosku zmenil pohlad na niektore veci a prejavilo sa to aj na WR.
A prave teraz moj roll prekrocil 1000$, takze je cas trosku zmenit smer

Mozno bol ten ciel trosku prehnane sick, lebo vlastne mam teraz 100BI na NL10, ale tak idem so 40 na NL25, co je uz ok, aspon sa vyhnem shotovaniu a rovno sa presuvam... Hlavny dovod takehoto ciela bolo to, aby som trenoval mindset a disciplinu.
Dufam, ze sa mi podari postnut aj nejaky graf minimalne... Ale to az neskor, idem si teraz dat nejaky turnajik stolnofutbalovym lebo akosi ma to zase zacina chytat