(konecne:) ) Odrazili sme sa od dna...
Re: (konecne:) ) Odrazili sme sa od dna...
idem sa aj ja zamyslat . Ak by som to iba callol tak je v pote cez 60BB - neviem co by som robil na dalsich streets.
Co tam moze rejzovat: quads ma 1kombo, fullhouse 3- tu som drawing dead. Zo zvysku ruk stojim najhorsie vs JJ+, kde mam 40% equity, potrebujem 44, aby to bolo EV+. No ked mu tam pridam aj TT, pripustim, ze sa vie blaznit s inymi FD,tak som safe a nehovoriac o tom, ze je schopny tam blufovat, takze IMO dead money tu kompenzuju tiez dost.
Co tam moze rejzovat: quads ma 1kombo, fullhouse 3- tu som drawing dead. Zo zvysku ruk stojim najhorsie vs JJ+, kde mam 40% equity, potrebujem 44, aby to bolo EV+. No ked mu tam pridam aj TT, pripustim, ze sa vie blaznit s inymi FD,tak som safe a nehovoriac o tom, ze je schopny tam blufovat, takze IMO dead money tu kompenzuju tiez dost.
-
Mathejs - Príspevky: 251
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 27 krát/5 krát
zahral by to niekto inac?
Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players -
UTG: $16.23
MP: $10.00
CO: $25.31
Hero (BTN): $10.00
SB: $10.00 22/18 AF (rozlozene medzi 43 ruk) : 24,15,11
BB: $11.35
MP posts a big blind ($0.10)
Pre Flop: ($0.25) Hero is BTN with Q Q
1 fold, MP checks, 1 fold, Hero raises to $0.45, SB calls $0.40, 2 folds
Flop: ($1.10) 8 T 5 (2 players)
SB bets $0.80, Hero raises to $1.85, SB calls $1.05
toto bol jeho prvy donkbet. ROzmyslal som asi takto: ak predpokladam, ze je rozumny tak vie, ze toto s air c-betovat nebudem, takze do range mu davam sety aj draws s dobrou equity. co by ste tu robili, ak by showol?
Turn: ($4.80) 2 (2 players)
SB checks, Hero bets $2.65, SB raises to $7.70 all in, Hero requests TIME, Hero folds
rozmyslal som nad sizingom, tahal som value s draws popripade JJ, po rejze, obzvlast ked je na turne, si nemyslim ze som good.
Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players -
UTG: $16.23
MP: $10.00
CO: $25.31
Hero (BTN): $10.00
SB: $10.00 22/18 AF (rozlozene medzi 43 ruk) : 24,15,11
BB: $11.35
MP posts a big blind ($0.10)
Pre Flop: ($0.25) Hero is BTN with Q Q
1 fold, MP checks, 1 fold, Hero raises to $0.45, SB calls $0.40, 2 folds
Flop: ($1.10) 8 T 5 (2 players)
SB bets $0.80, Hero raises to $1.85, SB calls $1.05
toto bol jeho prvy donkbet. ROzmyslal som asi takto: ak predpokladam, ze je rozumny tak vie, ze toto s air c-betovat nebudem, takze do range mu davam sety aj draws s dobrou equity. co by ste tu robili, ak by showol?
Turn: ($4.80) 2 (2 players)
SB checks, Hero bets $2.65, SB raises to $7.70 all in, Hero requests TIME, Hero folds
rozmyslal som nad sizingom, tahal som value s draws popripade JJ, po rejze, obzvlast ked je na turne, si nemyslim ze som good.
-
co som videl hracov donkovat tak to robili vacsinou s made rukami tu mi to pride ako AT,KT,QTs,JTs, JJ - AA, mozno, ze aj draws alebo betuje kvoli tomu aby ti na takomto draw boarde nedal zadarmo free kartu, samozrejme sety su tiez tam, snad by s top pair of hands, over pair type of hands shovol turn ale ruku do ohna by som za to nedal, ja by som dorovnal flop a dorovnal turn aby som tam nechal aj horsiu cast jeho range s ktorou by mozno necalol reraise na flope napr., ked betuje AT, KT, QTs, JTs, tak ziskavame value, ked horsie tak stracame, ale tych horisch ruk je troska viac, ked betuje draw tak sme popredu aj tak a je otazne ci dorovna reraise s drawom, ved ked ho reraisujem tak mozme aj potom double barelovat a jeho odds niesu dobre, cize mozno nam nas reraise dorovnaju len lepsie ruky
moj skromny nazor
moj skromny nazor
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
No ja myslim ze jeho preflop callovacia range na sb je dost tight, 22/18 hrac asi vie ze ide hrat mimo position a tak teda mu davam takuto range : 22+, AT+,KT+, maybe nejake 89s+... pravdepodobne tam nebude : AA/KK/AK by 3betol, moznoze aj QQ/JJ/TT ak si stealoval z bu dost vela),
Na flope donkuje a my sa mozme zamysliet s cim vsetkym to moze spravit plus s cim dorovna aj nas raise, a teda ostanu mi tam sety, AT,KT, TJ,89, 9T + vsetky suited handy ako KQs atd. Otazka je co nas super reprezentuje ked ta callne na flope a check/raisuje na turne ? podla mna to set tak casto nebude, to by bol velmi nebezpecny slowplay na flope, kedze boarde je pomerne hard drawy, nevylucujem ale handy s TP ako AT/KT atd. proti ktorym si dobry, a tie sety naozaj si myslim ze by tlacil uz na flope. Jeho lajna sa mi ale zda celkom dost zvlastna, kazdopadne u mna by to bol call, odds si myslim ze mas na to dobre aby to bolo ev+
dufam ze som napisal vsetko ok lebo je 3:41 v noci
Na flope donkuje a my sa mozme zamysliet s cim vsetkym to moze spravit plus s cim dorovna aj nas raise, a teda ostanu mi tam sety, AT,KT, TJ,89, 9T + vsetky suited handy ako KQs atd. Otazka je co nas super reprezentuje ked ta callne na flope a check/raisuje na turne ? podla mna to set tak casto nebude, to by bol velmi nebezpecny slowplay na flope, kedze boarde je pomerne hard drawy, nevylucujem ale handy s TP ako AT/KT atd. proti ktorym si dobry, a tie sety naozaj si myslim ze by tlacil uz na flope. Jeho lajna sa mi ale zda celkom dost zvlastna, kazdopadne u mna by to bol call, odds si myslim ze mas na to dobre aby to bolo ev+
dufam ze som napisal vsetko ok lebo je 3:41 v noci
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
DIki za komenty! Mne jeho linia prisla tiez dost divna, asi som ho precenil v tom zmysle, ze som cakal, ze je dobry reg... POdla pokertableratings je tomu ale "trosku" inak : http://www.pokertableratings.com/fullti ... paganini24. 100k ruk mal odohratych v marci minuleho roka a zatial je v minuse 1.3k... A teda imo toto svedci o tom, ze v jeho hre su sklony veduce ku, pre neho, -EV hram (napr. v mojej hand sa dokaze blaznit s AT) a teda asi som to pri tych odds mohol callnut... Neviem, temny spot strasne...A navyse mam v DB iba jedinu jeho ruku, kde je SD - callol na flope J8xm s 77 show od ryby s 35bb stackom...
Na toto imo nie je recept, treba skratka ready...
Na toto imo nie je recept, treba skratka ready...
-
Cim menej hram, tym lepsie sa mi hra. Ja som asi stvoreny iba na rekreacne privyrabanie si . A mozno je to iba variancia, uvidi sa onedlho Dnes som si nieco skusil zobrat/uvedomit si po minihandrevie s ridlahom a krayom, tak snad to bude vsestranne prinosna spolupraca
-
milestone post?
Fuu, uz su to skoro 2 mesiace co som sa neozval. Priebezne sledujem, co sa tu deje, ale akosi nemam cas ani na samotne hranie, nie to este na aktivne prispievanie do fora. Akosi som sa zmieril s tym, ze len velmi tazko budem dava objemy ako niektori hraci, ale raky rekreacny pristup pod heslo " pomaly dalej zajdes" mi celkom vyhovuje, lebo naozaj hram iba vtedy, ked mam chut a citim sa na to. Ono samozrejme sa to potom prejavilo na objeme, lebo vo februari som dal nieco malo cez 10k hands a vo februari ani nie 8k.
Ale mal som uz zaciatkom roka taky plan, ze ked moj rol presiuahne 1000$, tak prejdem na NL25. V januari som chcel dat strasny objem a skoncilo to akurat strasnym swingom, ked som za asi 3k ruk pustil cez 20BI - samozrejme sa pod to podpisala na konci aj psychicka nepohoda. Znechutenie ma sice casom preslo, co-to som postudoval aj, ale odvtedy hram priemerne tak hodku denne. Roll sa pomalicky dvihal... TUsim to bolo niekedy okolo marca, ked som hlavne vdaka Yegonovmu videu trosku zmenil pohlad na niektore veci a prejavilo sa to aj na WR.
A prave teraz moj roll prekrocil 1000$, takze je cas trosku zmenit smer Mozno bol ten ciel trosku prehnane sick, lebo vlastne mam teraz 100BI na NL10, ale tak idem so 40 na NL25, co je uz ok, aspon sa vyhnem shotovaniu a rovno sa presuvam... Hlavny dovod takehoto ciela bolo to, aby som trenoval mindset a disciplinu.
Dufam, ze sa mi podari postnut aj nejaky graf minimalne... Ale to az neskor, idem si teraz dat nejaky turnajik stolnofutbalovym lebo akosi ma to zase zacina chytat
Ale mal som uz zaciatkom roka taky plan, ze ked moj rol presiuahne 1000$, tak prejdem na NL25. V januari som chcel dat strasny objem a skoncilo to akurat strasnym swingom, ked som za asi 3k ruk pustil cez 20BI - samozrejme sa pod to podpisala na konci aj psychicka nepohoda. Znechutenie ma sice casom preslo, co-to som postudoval aj, ale odvtedy hram priemerne tak hodku denne. Roll sa pomalicky dvihal... TUsim to bolo niekedy okolo marca, ked som hlavne vdaka Yegonovmu videu trosku zmenil pohlad na niektore veci a prejavilo sa to aj na WR.
A prave teraz moj roll prekrocil 1000$, takze je cas trosku zmenit smer Mozno bol ten ciel trosku prehnane sick, lebo vlastne mam teraz 100BI na NL10, ale tak idem so 40 na NL25, co je uz ok, aspon sa vyhnem shotovaniu a rovno sa presuvam... Hlavny dovod takehoto ciela bolo to, aby som trenoval mindset a disciplinu.
Dufam, ze sa mi podari postnut aj nejaky graf minimalne... Ale to az neskor, idem si teraz dat nejaky turnajik stolnofutbalovym lebo akosi ma to zase zacina chytat
-
grats, snad sa tam uchitis . To preto som ta nestretol uz dlhu dobu pri stole.
btw: ostavas na FTP ci ides pozriet niekam inde ?
btw: ostavas na FTP ci ides pozriet niekam inde ?
-
M4r3kk1 - Príspevky: 129
- Poďakoval/li: 33 krát/11 krát
Rozmyslam nad zmenou herne kvoli first depozit bonusu. POhravam sa aj s myslienkou kupit si hand histories a analyzovat hracov pred tym, ako zacnem hrat... Ale na FT je super traffic, takze nevylucujem, ze sa tam jedneho dna vratim.
-
Pripajam graf od 1.februara - zhruba od konca januara som hral asi takymto rekreacnym tempom, potom niekde v polovici som trosku zmenil hru, co sa prejavilo aj na WR... Ale tak stale je tam kopec priestoru na zlepsenie. IMO je uplne dosiahnutelny WR 15-20BB/100ruk na tomto limite.
Len pri tomto pocasi, diplomovke a statniciach asi tazko zacnem davat ovela vyssie objemy ...
Zistujem, ze zmenit room nie je az take jednoduche, ako som si myslel. Hlavne ak mam poziadavky FDB, RB a aj nejaky traffic... Tym, ze mam RB na FTP, by mi asi room, kde budem iba clearovat FDB a nebudem mat RB az tak nepomohol. Nemate niekto nejaky zaujimavy tip?
vdaka vopred
Len pri tomto pocasi, diplomovke a statniciach asi tazko zacnem davat ovela vyssie objemy ...
Zistujem, ze zmenit room nie je az take jednoduche, ako som si myslel. Hlavne ak mam poziadavky FDB, RB a aj nejaky traffic... Tym, ze mam RB na FTP, by mi asi room, kde budem iba clearovat FDB a nebudem mat RB az tak nepomohol. Nemate niekto nejaky zaujimavy tip?
vdaka vopred
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.